Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 32

• 47 876
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте. Ако някоя от вас е вземала заповедта си чрез пълномощно, моля да ми напише какъв е бил текста в него. Благодаря.

# 376
Фонд Асистирана Репродукция фб.страница

# 377
Здравейте. Ако някоя от вас е вземала заповедта си чрез пълномощно, моля да ми напише какъв е бил текста в него. Благодаря.
Има го на първата страница.
Някаква идея защо никой не чете какво пише там?

# 378
Прочела съм какво пише! Питам, защото по телефона от ЦАР ми казаха допълнителни неща които искат да са записани, които не фигурират на 1ва страница. Затова съм написала "Ако някоя от вас е вземала заповедта си чрез пълномощно, моля да ми напише какъв е бил текста в него." За да съм сигурна, че няма да ни върнат.

# 379
още не съм получила като я взема ще пиша. Но ще ходя лично ще ги питам в офиса дали може някой друг да я вземе.

# 380
Започнаха ли обажданията?

# 381
Явно още чакаме.Доколкото разбрах в определени дни се обаждали,някой чувал ли е нещо такова.

# 382
Аз имам един въпрос, ако някой може да каже ще съм благодарна.
Чувала съм, че август месец има клиники които не правят ин витро. Това означава ли, че ако получите заповед юни края, няма да има кога да се направи опит до август и ще трябва да се чака след септември?

# 383
Аз имам един въпрос, ако някой може да каже ще съм благодарна.
Чувала съм, че август месец има клиники които не правят ин витро. Това означава ли, че ако получите заповед юни края, няма да има кога да се направи опит до август и ще трябва да се чака след септември?

Чувала съм , че през летния период не било хубаво да се прави процедурата и доста лекари отказвали , но дали със сигурност е така незная

# 384
Аз съм правила процедури през юли и през август (успешна). Няма гаранции никога за нищо. Попитайте лекарят предварително.

# 385
През цялата година се правят процедури ,август наистина е месец, в който много клиники имат профилактика на лабораториите.Поне това което съм чела по форуми ,а и моята клиника е така.
Ако получите края на юни заповед,по-скоро зависи кой ден от цикъла ви е.Лекаря най-добре ще ви каже.

# 386
През цялата година се правят процедури ,август наистина е месец, в който много клиники имат профилактика на лабораториите.Поне това което съм чела по форуми ,а и моята клиника е така.
Ако получите края на юни заповед,по-скоро зависи кой ден от цикъла ви е.Лекаря най-добре ще ви каже.

Bobchita ти в коя клиника си ?

# 387
МЦАР Варна,иначе казано д-р Александров.

# 388
МЦАР Варна,иначе казано д-р Александров.
Хей Simple Smile и аз съм в МЦАР Варна при д-р Кисьов Simple Smile успех

# 389
Благодаря ви за отговорите (:
Моят доктор не прави август до колкото разбрах. Разбира се, ще го попитам ако се наложи (:
Просто се чудех дали месец и половина стигат за самата процедура след взимане на заповедта. Знам че се правят изследвания преди това и предполагам има някакво техническо време от датата на взимане, до самото ин витро.

Общи условия

Активация на акаунт