Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 32

• 47 855
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
Цитат :45 930 от 08.04.2019г поканен за 30.05.2019г от фб

# 421
Здравейте ,бих искала да ви попитам при вземането на заповедта в Цар трябва ли да нося нещо като документ освен лична карта

Здравей. Лична карта и  входящия номер. Успех!
Благодаря ви много 🍀

# 422
45957 поканен на 31.05.2019 г. Успех на всички!

# 423
45963 от 09.04 поканен на 31.05. Успех на всички момичета и дано тези заповеди ни донесат така желаните бебчета!!!!

# 424
Здравейте на всички,
тъй като не съм много наясно може би ще задам мн глупав въпрос. Нашият номер е след 46 000. В сайта стои като "прието заявление". Това дали значи, че за този месец не са стигнали до нас и на следващото заседание евентуално ще минем или за този месец не е минало още заседанието? Тоест дали трябва чак през юни да чакаме резултата или има шанс и този месец да има резултат?

# 425
Здравейте на всички,
тъй като не съм много наясно може би ще задам мн глупав въпрос. Нашият номер е след 46 000. В сайта стои като "прието заявление". Това дали значи, че за този месец не са стигнали до нас и на следващото заседание евентуално ще минем или за този месец не е минало още заседанието? Тоест дали трябва чак през юни да чакаме резултата или има шанс и този месец да има резултат?
Заседанието този месец най-вероятно ще е на 17.05 и след 16.00 ч. ще излязат резултатите.Успех!

# 426
Добро утро!
Момичета на кой телефон отговаря някой?
Звъня от четвъртък постоянно, никой не отговаря.
02 895 3152
02 895 3146
На тези номера звъня.

# 427
028953146
На този отговориха на мене

# 428
028953146
На този отговориха на мене
И на мен,между 9 и 11 ги търси

# 429
Свързах се на този телефон 02 895 3146. Казаха обаче да се обадя на номера завършващ на 48 и да търся Ралица следващата седмица. Обаждам се за нова дата за взимане на заповед, тъй като отложих с два месеца.

# 430
Здравейте, аз съм 46328, надявам се другия месец да излезе заповедта ми. Може ли да ми кажете, след излизането и трябва ли да се чака някакъв период за превеждане на сумата на клиникита или може веднага след нея да се започне ин витро процедурата?

# 431
Здравейте, аз съм 46328, надявам се другия месец да излезе заповедта ми. Може ли да ми кажете, след излизането и трябва ли да се чака някакъв период за превеждане на сумата на клиникита или може веднага след нея да се започне ин витро процедурата?

Аз съм няколко номера след теб Simple Smile При подаването ми казаха, че на 17-ти ще заседават, така че още малко време има.
Предишната заповед я занесох в клиниката в деня, в който ми я дадоха. За стартирането на процедурата вече, както се разберете с доктора, в зависимост от това дали ще е по къс или дълъг протокол.

# 432
И аз все се чудя какво става като си вземеш заповедта. Дали да се обадя в клиниката и директно да си запазя час при доктора за няколко дена след самото вземане, за да може да почнем веднага или трябва да се чака някакво време за превеждане на самата сума? Ако има някой който е минал вече по този път, ще съм му благодарна ако сподели Simple Smile

# 433
И аз все се чудя какво става като си вземеш заповедта. Дали да се обадя в клиниката и директно да си запазя час при доктора за няколко дена след самото вземане, за да може да почнем веднага или трябва да се чака някакво време за превеждане на самата сума? Ако има някой който е минал вече по този път, ще съм му благодарна ако сподели Simple Smile
Здравей,след като вече сте започнали процедурата от клиниката дават един документ за подписване за да може фонда да отпусне мисля че беше 40%от сумата да бъде преведена на клиниката в която правите инвитрото.

# 434
Може веднага след вземането на заповедта да почнете процедурата. На мен доктора ми е казал като взема заповедта си записвам час на 2ри ден от цикъла да ме погледне дали всичко е ок и да пуснем хормони и ако всичко е нормално почваме процедурата... Успех!

Общи условия

Активация на акаунт