Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 32

• 47 766
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Astromeria, Съжалявам за ситуацията. Не знам, ако я върнеш заповедта дали ще ти я признаят. Но 3 и 4 заповед може да ти издадът с донор. Знам, че е рано да мислиш сега, но и това го има като вариант. Пък дано срешнеш правилния човек за теб. Успех.

# 616
Здравейте имали някой с номер след 45975 който е получил дата за взимане?

# 617
Моят номер е 46511 и все още нямам дата,предполагам утре ЦАР ще актуализират информацията в сайта.

# 618
Здравейте, момичета. Подадохме документите в Селена на 07.06. Все още не са се обадили за входящ номер по Фонда. Звънях в клиниката преди десетина дни, но казаха, че те ще обадят и ми пожелаха лек ден. Започвам да се притеснявам вече. Според вас да звъня ли във Фонда направо?

# 619
Здравейте,имам един въпрос ако някой може да ми помогне и отговори на него , с неизяснен стерилитет след неуспешно инвитро 1 финансирано от държавата,2ро да речем успешно ,завършващо с раждане ,3ти и 4ти опит биха ли финансирали при такава ситуация ?ако желая да имам 2ро детенце или трябва да се самофинансирам ?

# 620
Здравейте, момичета. Подадохме документите в Селена на 07.06. Все още не са се обадили за входящ номер по Фонда. Звънях в клиниката преди десетина дни, но казаха, че те ще обадят и ми пожелаха лек ден. Започвам да се притеснявам вече. Според вас да звъня ли във Фонда направо?
Обади се във фонда, те ще ти кажат номера. Аз се обадих там след няколко дни и ми го казаха.

# 621
  • Пазарджик
Аз също все още чакам  да ми се обадят от клиниката. Подадох документи на 20.06

# 622

Здравейте, момичета Simple Smile Има обновление в сайта - за новите дати за получаване на заповеди. Успех на всички Simple Smile

# 623
Може ли някой с приключена заповед за процедури на ЕЦ да ми пише на лично. Имам въпроси и се колебая за кой вариант да кандидатствам. Благодаря!

# 624

Здравейте, момичета Simple Smile Има обновление в сайта - за новите дати за получаване на заповеди. Успех на всички Simple Smile

Някой може ли да каже дали идват навреме заповедите или може да има закъснение от периода който пише?

# 625
Аз също все още чакам  да ми се обадят от клиниката. Подадох документи на 20.06
Обадих се във Фонда, казаха, че не са ги получили. След това в Селена и от там ме изненадаха неприятно, че не са ги изпратили още. Имало огромен куп и не са стигнали до тях, за да ги обработят. Чакайте казаха и това е....

# 626
От Селена изпращат документи през две седмици. Ако са започнали с отпуските сигурно не могат да смогнат.

# 627

Ариел,аз току що проверих и ми излезна стара информация за юни....😕

# 628
Скрит текст:

Ариел,аз току що проверих и ми излезна стара информация за юни....😕
И на мен :/

Последна редакция: вт, 02 юли 2019, 18:02 от bubanka

# 629
И на мен така ми дава. Ако някой се пробва през компютър да пробва с ctrl+F5 и трябва да му покаже актуализацията щом има такава

Общи условия

Активация на акаунт