Февруарчето порастна,още малко и на ясла

• 54 111
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
И аз го возех обратно на движението, но започна да повръща. Такъв стрес ми беше, че на 11мес.го обърнах и от.тогава не е имал проблеми.
Ядки давам от няколко месеца. Тахан - лешников, сусамов на филийка или в кексове, мъфини. И смлени орехи на кекс.

# 271
Добре , а защо до 15м. възраст ?Какво се променя, някой знае ли ?
Аз ще върна старото столче , мисля че е по-удобно за спане и ди има сенник, а и не е нсправила 9кг.
Ядки давам смлени, кашу и орехи най-вече.

# 272
Това което аз знам е,че преди тази възраст гръбнака все още е доста слаб и при евентуален удар дори и не много силен може да се счупи вратът.Някой да ме поправи ако греша.

# 273
  • пловдив
Hamsti, относно килограмите и нашата хубавица е от по-дребните. На 1г я измериха 7.350 , ръст 76 см. Утроила си е теглото от раждането, но все се надявах да навакса повече с килограмите.

# 274
  • Down Under
При нас по закон до 6 месечна възраст трябва да са обратно на движението, от там въпрос на личен избор. Ние го обърнахме когато беше на 10 месеца. Чувства се много по-добре, преди никъде не можех да изляза.

# 275
  • Велико Търново
И аз го завъртях на около 10 месеца. Определено му допада така повече, а и преди в кошницата го возех до мен отпред, а сега си е отзад, така че и на мен ми е по-спокойно.
В този ред на мисли, къде е правилно да се постави столчето - зад шофьора или зад пасажера? Аз го возя зад шофьорслото място, тъй като знам, че това е най безопасното място в колата. Трудно ми е обаче слагането и смъкването на детето от колата когато има движение ( шофьорската врата е винаги посока към улицата и трафика).

# 276
  • Сливен
на 1 г. 77 см. 10.600 кг.

# 277
Нашите столчета са Киди, 9-36 кг. Растат с детето. Но за съжаление са само по посока на движението и нямат легнало положение, а едно полулегнало.

Кошниците ми са до 13 кг.
Понеже миналият месец дъщерята нямаше 9 кг и все още ги возя в кошниците. Вчера тествах столчетата. Беше им интересно да гледат напред. Може би ще ги повозя още малко в кошниците.
Щерката преди месец беше 8300, 71 см, а синът 9100, 74 см.

# 278
  • Down Under
Аз го возя зад шофьорслото място, тъй като знам, че това е най безопасното място в колата.
Тук всички ги слагат от дясно, въпреки че шофьорското място е от ляво,  удобно е, той ме вижда и аз него 😁

# 279
В България по закон до 18 м трябва да е наобратно, не че някой го спазва и не че има някой глобен де.
А извън ограничението колкото по-дълго наобратно, толкова по-добре, но съответно и тези столчета държат цена.

# 280
В България по закон до 18 м трябва да е наобратно, не че някой го спазва и не че има някой глобен де.
А извън ограничението колкото по-дълго наобратно, толкова по-добре, но съответно и тези столчета държат цена.

То България и Закон са две взаимно излкючващи се думи Wink

# 281
  • София

То България и Закон са две взаимно излкючващи се думи Wink
Щото всеки е мн знаещ и нямо друг да му казва какво да прави с детето си....

# 282
  • София
Лятото бях извън София и с ужас видях как масово возят децата без столчета. И то не само без столчета, а в ръцете на майката на мястото до шофьора. И то предимно бебета под 6 месеца. В София не ми беше направило впечатление, но в града, в който бях беше масово явление, а не изключение.
Нашето е на Бебе Конфорт. Дълги време го избирахме, някъде към 600 лв. беше, но решихме парите от питки и разни празници да инвестиране в добро столче, а не играчки например. Доволна съм, второ дете вече го използва, има няколко функции за сън, но децата се изпотяват в него, особено лятото.

# 283

[/quote]
[/quote]

Абе то и аз много "обичам" някой да ми казва какво да правя.Ама като ме спрат и ми наложат £100(100лв) глоба и ми изпратят писмо или социални да ме предупредят,другият път ще се замисля.

# 284
  • София
[/quote]

Абе то и аз много "обичам" някой да ми казва какво да правя.Ама като ме спрат и ми наложат £100(100лв) глоба и ми изпратят писмо или социални да ме предупредят,другият път ще се замисля.

[/quote]
Е така де. Ама тук мн минаваме между капките и за това сме на това дередже.
Ама да не задълбавам, че ще се отплесна в друга посока Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт