Медицински център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 3

• 54 452
  • 770
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте момичета имам малко странен въпрос на стимулация съм в момента и ми изсписаха декапептил във вторник ми е пункцията въпроса ми е ако някоя от вас го е ползвала вечерта ли сте си го инжектирали че да не съм разбрала по грешно нещо знам че е относителен въпроса ми благодаря ви

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 13:08 от Анонимен

# 346
Много ти е относителен въпроса и е много важен. На мен това ми беше инжекцията тригер за пункция. Това ми беше най-важната инжекция от цялата стимулация. Един час разлика, можеше да накара фоликулите ми да се изпукат преди пункцията.
Много зависи по кое време ще ти е пункцията (ако за тази цел са ти изписали Декапептил). Аз имах пункция сутринта в понеделник и ме накараха да бия Декапептил в събота вечерта. Беше нещо от рода на 36 часа преди пункция, но това беше преди две години и ми е малко смътно точно колко часа бяха.

# 347
Пункцията ми е във втотник аз се опитах да върна обаждане веднага след прекъсването на разговора но не можах да се свържа

# 348
Най-добре звънни на информацията и им кажи да те свържат със сестрите и попитай. При мен също беше за таймиране Декапептила, но понякога го използват и за стимулация.

# 349
Най-добре звънни на информацията и им кажи да те свържат със сестрите и попитай. При мен също беше за таймиране Декапептила, но понякога го използват и за стимулация.
Пробвах и на информация веднага след разговора ни по телефона със свстрата но не се свързах днес работеха до 12 часа имам 2 такива инжекции дадени от днес

# 350
В събота няма никой на регистратура. Само дежурен лекар и една сестра. А днес е имало трансфери.
Днес др Петрова трябва да е била дежурна. Ако ти е лекар тя, пиши й на Вайбър, вероятно тя е назначила лечението. Ако не е тя, пиши си на твоя лекар за съвет.

# 351
Най-вероятно трябва да ги сложиш тази вечер и утре вечерта. При мен помня, че трябваше пункцията да е в понеделник, но тъй като имало много хора и не могат всички в един ден, моята я задържаха с един ден и остана за вторник. Слагах също и Цетротид, той предпазва фоликулите да не се спукат преждевременно. Аз се бях притеснила последния ден, че не ги усещах вече фоликулите да не би да са се спукали, но докторката каза, че е нормално да не се усещат на края. Всичко се контролира с лекарствата.

# 352
Моята пункция беше в петък м/у 8 и 10 часа. Инжекцията трябваше да си сложа в 22:30  в сряда, но беше само една и съответно друг препарат. Също имах и Цетротид.  В четвъртък не съм слагала нищо. Фоликулите наистина понякога не се усещат и аз имах притеснения, че съм спукала някой, че ми бяха малко и много се пазех.
При вас положението е различно и задължително трябва да се свържете с лекаря ви, защото сте на финала и няма място за грешки и импровизации. Успех и много хубави ембриончета!

# 353
Най-вероятно трябва да ги сложиш тази вечер и утре вечерта. При мен помня, че трябваше пункцията да е в понеделник, но тъй като имало много хора и не могат всички в един ден, моята я задържаха с един ден и остана за вторник. Слагах също и Цетротид, той предпазва фоликулите да не се спукат преждевременно. Аз се бях притеснила последния ден, че не ги усещах вече фоликулите да не би да са се спукали, но докторката каза, че е нормално да не се усещат на края. Всичко се контролира с лекарствата.
Да и аз имам изписан цетротид и аз така си мисля че трябва да си ги инжектирам тази вечер и утре тъй като имам дадени 2 спринцовки с разтво декопептил

# 354
Има и друг вариант, да не би да трябва да се сложи само Цетротид тази вечер, а утре вечер двата Декапептила? Задължително трябва да се свържеш с лекар или сестра от клиниката. Не обясниха ли по телефона?
На мен така когато ми се обади главната сестра, бях на работа. Тя ми изреди кое в кой ден и в колко часа, обаче аз забравих, беше супер натоварен ден и после пак се обадих, за да съм сигурна.

# 355
Не ви ли се обадиха да ви кажат кое кога?По принцип Декапептила се бият и двете инжекции 36 часа преди пункция! Поне при мен беше така!

# 356
Не ви ли се обадиха да ви кажат кое кога?По принцип Декапептила се бият и двете инжекции 36 часа преди пункция! Поне при мен беше така!
Те се обадиха днес по тел ама за цитродида казаха  кога овитрила казаха да го върна ввъв вторник за менупура говорихме за вторника говорихме и напълно изключих да питам за кога за ги бия тия инжекции само за часа говорихме изобщо не ми се ще за я притеснавам др Петрова но намам избор

# 357
Те се обадиха днес по тел ама за цитродида казаха  кога овитрила казаха да го върна ввъв вторник за менупура говорихме за вторника говорихме и напълно изключих да питам за кога за ги бия тия инжекции само за часа говорихме изобщо не ми се ще за я притеснавам др Петрова но намам избор

Не се притеснявайте звънете, все пак това е най-важното!!!

# 358
Пишете й на Вайбър, тези неща са важни.

# 359
Да попитам!Някой дали му се намира 1 бр. Ясмин?Имам изписани за 10 дни, но имам само 9 Sad Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт