Медицински център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 3

• 54 355
  • 770
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте имам един въпрос
При процедура със замразени ембриони нужно ли е да се прави нова серология
Моята е изтекла

# 616
Да, всички изтекли изследвания на жената се подновяват. Само мъжът не прави изследвания.

# 617
Благодаря за отговора

# 618
Здравейте,момичета! Някой знае ли приблизително колко струват изследванията, които се правят преди инсиминация? Дали трябва в Ню лайф да се правят и самата инсиминация колко пари е!

# 619
Здравейте,момичета! Някой знае ли приблизително колко струват изследванията, които се правят преди инсиминация? Дали трябва в Ню лайф да се правят и самата инсиминация колко пари е!

Здравей! Преди самата инсеминация се пускат серология жена - 86.50лв, серология мъж - 73.50 лв, микробиология жена - 23 лв, микробиология мъж - 23 лв, цитонамазка 15 лв и спермограма 120лв(или общо 341лв) . Самата инсеминация е 500 лв като в нея е включен овитрел.

# 620
Момичета, знаете ли някаква статистика за успеваемост на New Life?
Не знам откъде да намеря повече информация за нея. Засега научих единствено, че едни от най-успешните са в Плевен и Варна (ако искате тризнаци 🙂), но аз лично предпочитам Пловдив.

# 621
Момичета, знаете ли някаква статистика за успеваемост на New Life?
Не знам откъде да намеря повече информация за нея. Засега научих единствено, че едни от най-успешните са в Плевен и Варна (ако искате тризнаци 🙂), но аз лично предпочитам Пловдив.

Здравей, към момента това е най-актуалната справка за период 2016-2018 г., а по не официални данни се води около 42% .
https://www.car-bg.org/clinics.htm

# 622
Мерси много ❤[
quote author=pilarita link=topic=1097034.msg42567858#msg42567858 date=1616766029]

Здравей! Преди самата инсеминация се пускат серология жена - 86.50лв, серология мъж - 73.50 лв, микробиология жена - 23 лв, микробиология мъж - 23 лв, цитонамазка 15 лв и спермограма 120лв(или общо 341лв) . Самата инсеминация е 500 лв като в нея е включен овитрел.
[/quote]

# 623
Здравейте, искам да попитам някой знае ли цената на Гонал Ф 900, Цитротид 0.25 и Декапептил ?
Също така има ли в момента момичета в стимулация ?

# 624
Здравейте,момичета.Искам да ви попитам дали е проблем,ако предоставим микробиологията на мъжът ми,която е направена е Бодимед или е задължително да е направена в тяхната лаборатория,защото последния път мойте изследвания,едно от изследванията излезе положително и доктора ми все отново секрет,защото в последно време все го изкарвала положително.Все ми секрет и ме изпрати в Геника и сега се чудя какво да правя.

# 625
Няма проблем. Те нямат изисквания към лабораторията, просто понякога се съмняват да не би да изкарват лабораториите фалшиво положителни микробиологии, затова са ти взели отново секрет.

# 626
Здравейте, искам да попитам някой знае ли цената на Гонал Ф 900, Цитротид 0.25 и Декапептил ?

Здравей,
Последно Гоналът беше 497 лв. Последната стимулация общо е бил към 1400 лв. Но ние бяхме по фонда.
Декапептил 0.1 - 10.30 лв
Цитротид не помня. Не е скъп, но поне 4-5 инжекции отиват при стимулация. Някъде имах снимана и неговата цена.

# 627

Здравей,
Последно Гоналът беше 497 лв. Последната стимулация общо е бил към 1400 лв. Но ние бяхме по фонда.
Декапептил 0.1 - 10.30 лв
Цитротид не помня. Не е скъп, но поне 4-5 инжекции отиват при стимулация. Някъде имах снимана и неговата цена.

Здравейте, благодаря за отговора. Понеже в сряда съм на пункция и трябва да си платя препаратите който съм използвала исках да съм подготвена...

# 628
Здр момичета искам да попитам някой от вас правила ли е инсеминация . Бургас клиника Ню лайф. Цената каква е като процедура.Благодаря ви предварително.

# 629
Здр момичета искам да попитам някой от вас правила ли е инсеминация . Бургас клиника Ню лайф. Цената каква е като процедура.Благодаря ви предварително.

Здравей! Малко по-горе на същата страница Pilarita е написала колко струва. Аз също съм от Бургас и съм правила инсеминация, но процедурата се извършва в Пловдив, а само фоликулометриите се извършват в Бургас. Ако нещо допълнително те интересува - пиши ми! 😊

Общи условия

Активация на акаунт