Медицински център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 3

• 54 299
  • 770
  •   1
Отговори
# 120
Пусни контроли само на витамините. Като преди това си спряла приема им за поне 2 седмици.

Обременяване не се прави всеки месец. Това е тежко изследване и може да се повтори след минимум 6 месеца, да не кажа поне година.

# 121
Здравейте момичета,

След една наистина лоша СГ  на ММ сме се насочили към репродуктивна клиника. Ние сме от Бургас и това което разбрах е, че Ню Лайф имат  кабинет и тук . Някой ако има инфо много ще съм благодарна.
Искам също да попитам за тези от вас, които вече са преминали през всички първоначални прегледи за ин витро процедурата. Колко време и парички ще ни струва?
Запознах се какво представлява самата процедура, но искам да знам ако започнем сега с всички изследвания и манипулации, кога най- рано може да се очаква да стигнем до самата процедура?
Знам, че много бързам, но ММ ще стане на 40 през декември. Според СГ  има 0% подвижни спермита и си мисля, че нямаме време за много чакане. 1.5 години правим опити и като видяхме СГ разбрахме, защо до сега не се е получило.

Стискам палци на всички скоро да се похвалите с + тестове и леки и успешни бременности 😊

# 122
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте момичета,

След една наистина лоша СГ  на ММ сме се насочили към репродуктивна клиника. Ние сме от Бургас и това което разбрах е, че Ню Лайф имат  кабинет и тук . Някой ако има инфо много ще съм благодарна.
Искам също да попитам за тези от вас, които вече са преминали през всички първоначални прегледи за ин витро процедурата. Колко време и парички ще ни струва?
Запознах се какво представлява самата процедура, но искам да знам ако започнем сега с всички изследвания и манипулации, кога най- рано може да се очаква да стигнем до самата процедура?
Знам, че много бързам, но ММ ще стане на 40 през декември. Според СГ  има 0% подвижни спермита и си мисля, че нямаме време за много чакане. 1.5 години правим опити и като видяхме СГ разбрахме, защо до сега не се е получило.

Стискам палци на всички скоро да се похвалите с + тестове и леки и успешни бременности 😊
За време се въоръжи с търпение - мен година и 3 месеца ме забави само цветната снимка. Имах бактерии, които не искаха да се изчистят. За цена пак зависи какво сте правили до момента и какво е положението и при двамата като цяло. Запишете си час за д-р Петрова, тя ще ви даде най-точни насоки какво предстои.

# 123
Здравейте! Някой знае ли в Ню лайф преди пункция дали правят клизма? Утре ми предстои пункция и искам да се подготвя за това, което ме очаква...

# 124
Не, не правят клизма преди пункция. Ще ти направят кардиограма,  ще те боцнат,  за да ти сложат абокат и накрая ще те преспят. Това е. Не се притеснявай. Успех!

# 125
Благодаря Flowers Bouquet

# 126
На мен при контрола на вит.Д  Петрова не ми искаше спиране на витамините, целта на това изследване е да види с тази доза как и колко усвояваш, ако ги спреш нивата им ще паднат и няма да може да ти коригира дозата (аз така ги бях спряла, чела- недочела из форумите и ми се накара).

# 127
Клиниката имат ден на отворени врати тази седмица в събота: 05.10.2019. Бихте могли да я разгледате и да се запознаете с лекарите и ембриолозите.
https://newlifeclinic.bg/2019/09/25/new-life-clinic/

# 128
Здравейте момичета,нова съм в тази тема и вече съм пациент на Ню лайф,бах на консултация при д-р Матеева,иска да направя две изследвания едното е Антифосфолипиден синдром и кариотип,но забравих да я попитам дали в клиниката правят тези изследвания или трябва да отида в някоя лаболатория,аз съм от Пловдив и ако може да ме насочите във коя се правят?

# 129
Аз съм правила във ВМИ , те ги пращат мисля от там в София....и ти връщат резултат
В Ню лайф не съм сигурна, че ги правят.

# 130
  • до най-прекрасния мъж
Ню Лайф работят с Писанец. Поне преди година с тях работеха. Аз предпочитам Бодимед, но по-добре се обадете и питайте на регистратурата. Момичетата са отзивчиви и ще ви помогнат или ще попитат лекаря и ще ви върнат отговор, ако те не знаят.
Ние отиваме на инсе, чакаме си материала и Петрова ще ми каже какво още иска от мен. ЦС излезе перфектна, което много я зарадва.

# 131
Здравейте! Някой знае ли дали в Ню лайф правят биопсия (имунологична)? Ние сме с неизяснена причина за стерилитет и вече един неуспешен трансфер. Имаме и замразени ембриони. Д-р Петрова ме изпрати на консултация с имунолог в София. Ако се наложи да правя имунологична терапия, при която се слага лекарство в матката знам, че това се прави преди трансфера и ако не го правят в клиниката, става сложно. Ще се радвам ако някой има информация по въпроса.

# 132
Здравейте! Някой знае ли дали в Ню лайф правят биопсия (имунологична)? Ние сме с неизяснена причина за стерилитет и вече един неуспешен трансфер. Имаме и замразени ембриони. Д-р Петрова ме изпрати на консултация с имунолог в София. Ако се наложи да правя имунологична терапия, при която се слага лекарство в матката знам, че това се прави преди трансфера и ако не го правят в клиниката, става сложно. Ще се радвам ако някой има информация по въпроса.

Аз мисля, че не правят биопсии в New Life. Но за всеки случай потитайте д-р Петрова.

# 133
Потърсих информация, изглежда никъде в Пловдив не правят. Единствено в София, но трябва да си пациент на клиниката. Ако много държа на това изследване, ще трябва да сменя клиниката.

# 134
Sarah_ правят в Надежда, но трябва да си пациент на клиниката.
Друг вариант ти е КИРМ Плевен. Там имат имунологична биопсия мисля и ЕРА тест. Ако решиш, свържи се с клона на КИРМ в Пловдив, за да говориш с тях. Лекарката, която прави биопсиите чат-пат идва до Пловдив и може директно да се срещнете.
Аз щях да правя при тях биопсия на ендометриум, за да видим имам ли бактериален растеж в матката, но не мога да изкарам чиста микробиология, за да пътувам до Плевен.

Общи условия

Активация на акаунт