Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 150
  • Мнения: 100
Първият път ходих през ден за преглед и изследвания, а вкъщи сама си слагах инжекциите.
Вторият път ходих през ден и понеже се преместихме близо до болницата, ходех всеки ден към 15:00 за да ми слагат те препарата.
Здравейте, момичета. Пациента съм на др. Петрова, вече пуснахме всички изследвания и ако са ок ми предстои инвитро при нея. Искам да ви потам по време на стимулацията през колко време се ходи на преглед и изследвания. За сега са ми казали само да отида на 2ри ден от МЦ след приема на ясмин. Успех на всички.

# 151
  • Мнения: 185
lady лекарствата и инжекциите те ли ти ги дават? Аз това не разбрах...

FBID и аз съм на Ясемин, до 21-ви после живи и здрави започваме. Успех!

# 152
  • Мнения: 100
Да, те ти ги дават. Първият път се самофинансирахме и можех да си ги купя от другаде, но си ги купувах от клиниката. Нямах възможност да ходя всеки ден, за да ми ги слагат те и звъняха да ми кажат има ли промяна в дозата.
Вторият път бяхме по фонда и лекарствата се покриват.

Успех момичета. Дано скоро всички да гушкаме пухкави бебчета.

lady лекарствата и инжекциите те ли ти ги дават? Аз това не разбрах..

# 153
  • Мнения: 5
Момичета, може ли да ме ориентирате горе долу какви са разходите за лекарства, които се приемат по време на стимулацията и след трансфера. Ние ще сме по фонда, но доколкото разбрах сумата за лекарства е висока. А за изследвания по среме на стимулацията и трансфера до плаща ли се нещо? Успех на всички.

# 154
  • Мнения: 100
С опита по фонда не сме плащали нищо, освен изследванията преди започване на стимулацията

# 155
  • Мнения: 5
След трансфера ми изписаха: дуфастон 3х1, утрогестан 3х3,  фраксипарин,  климара и иногинол. (пих го и преди това). Паричките не са малко. Успех!

# 156
  • Мнения: 5
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт