Медицински център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 3

• 54 438
  • 770
  •   1
Отговори
# 360
Не ви ли се обадиха да ви кажат кое кога?По принцип Декапептила се бият и двете инжекции 36 часа преди пункция! Поне при мен беше така!
Във вайбъра и пише че не е била мн време. На линия на 0816 ли и завършва номвра на др петрова

# 361
Не е това телефона.Пробвам на съобщение да ви пратя,но сте забранили!

# 362
да опитах се да го оправя не става ако искате да ви дам пощата си там да ми пишете

# 363
да опитах се да го оправя не става ако искате да ви дам пощата си там да ми пишете

Добре!Дайте.

# 364
Благодаря ви момичета писах на др петрова каза ми в неделя значи и двете инжекции в неделя вечерта благодаря ви за съветите

# 365
Здравейте. Събирам мнения за д-р Минчев. Някой правил ли е трансфер при него? Всяко мнение би ми било от полза.

# 366
Аз като цяло съм пациянт на др Петрова, но когато тя е заета или я няма ме гледа друг. По време на стимулацията минах през всички, бях и при др Минчев, той винаги е много любезен и отзивчив, обяснява в детайли и отговаря на всякакви въпроси, предразполага да се чувстваш добре. След изписването от пукцията също ми беше той. Общо взето при които и др да си, ако твоя др го няма те гледа друг и процедурите се правят от който е на смяна.

Здравейте. Събирам мнения за д-р Минчев. Някой правил ли е трансфер при него? Всяко мнение би ми било от полза.

# 367
Аз като цяло съм пациянт на др Петрова, но когато тя е заета или я няма ме гледа друг. По време на стимулацията минах през всички, бях и при др Минчев, той винаги е много любезен и отзивчив, обяснява в детайли и отговаря на всякакви въпроси, предразполага да се чувстваш добре. След изписването от пукцията също ми беше той. Общо взето при които и др да си, ако твоя др го няма те гледа друг и процедурите се правят от който е на смяна.

Благодаря

# 368
На мен ми е правил трансфер д-р Минчев, чудесен лекар, моя приятелка беше при него на стимулация. Много е адекватен и чете много нова литература

# 369
Здравейте, момичета! Някой правил ли е инвитро на естествен цикъл в клиниката и дали може да ме ориентирате за цената?

# 370
Здравейте!Каква е цената на обикновенната спермограма с морфология?

# 371
Здравейте, преди два месеца правихме преди опита и струваше 120 лв.

# 372
Здравейте,получих заповедта от фонда и чакам цикъл до 2 дни.
Дали ще може да се стартира следващият месец.Трябва ли  да пускам изследвания този цикъл.

# 373
Дали ще може да се стартира следващият месец.Трябва ли  да пускам изследвания този цикъл.
Ако сте готови с подготовката за процедура, на втори ден пускате изследвания, ехографски преглед и ако всичко е наред ще пиете противозачатъчни един месец. След това отново изследвания на втори ден, пак преглед и при добри показатели се стартира стимулация. Ако ли не, всичко се повтаря, докато не се улучи подходящ момент.
Това е общо казано, всеки случай е индивидуален. Вашият лекар ще отговори по-точно на тази въпроси.
Аз си взех заповедта октомври и стартирахме стимулацията януари.

# 374
Здравей, преди процедурата се приемат противозачатъчни, ти сега пиеш ли ги?  Иначе се изискват и изследвания, но обикновено се правят по време на приема на противозачатъчните.
Дали ще може да се стартира следващият месец.Трябва ли  да пускам изследвания този цикъл.

Общи условия

Активация на акаунт