Медицински център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 3

• 54 432
  • 770
  •   1
Отговори
# 405
Според мен, ако ти е първа стимулация, ще е лека. Цели се да има 10-12фоликула, но все пак всеки организъм отговаря различно. При мен също беше лека, имах 11 Ф, но само 2Я от тях.
Успех.
А самите стимулации леки ли са? Получава ли се често хиперстимулация?

# 406
Според мен, ако ти е първа стимулация, ще е лека. Цели се да има 10-12фоликула, но все пак всеки организъм отговаря различно. При мен също беше лека, имах 11 Ф, но само 2Я от тях.
Успех.
А самите стимулации леки ли са? Получава ли се често хиперстимулация?

Първа ще ми е в тази клиника преди това имам още една от която имах лека хиперстимулация(макар че се бях подула доста,имах и задух) имах 9 фоликула и 9 яйцеклетки.

# 407
Здравейте,тъй като смятаме да кандидатстваме по фонда за инвитро,искам да ви попитам само с един мъжки фактор дали ще ни одобрят?

# 408
Здравейте,тъй като смятаме да кандидатстваме по фонда за инвитро,искам да ви попитам само с един мъжки фактор дали ще ни одобрят?
Да ще ви одобрят, ние бяхме само с мъжки фактор.

# 409
Здравейте може да се повтаря въпроса ми но колко време се чака за удобрение от фонда

# 410
1 месец.

Здравейте може да се повтаря въпроса ми но колко време се чака за удобрение от фонда

# 411

При мъжкия фактор трябва два от показателите да са влошени, за да ви одобрят от фонда.

# 412
Здравейте! Искам да попитам има ли някой с ниски стойности на АМХ и да е правил инсеминация? При първа проба стойности 0.6. Хормоналните изследвания са ми добре. Tsh-1.95, Lh-7.4, Fsh-5.83, Estradiol - 153, B12- 345, D3-55. Изписаха ми витамин D3, фолиева киселина и В12. Според д-ра сигурно има грешка в АМХ - то, затова правих още една, но втората проба още по - ниски стойности 0.3. Някой знае ли има ли значение как  и кога се взема пробата, като визирам сутрин на гладно или няма значение. На трети ден от МЦ са, но втората проба я направих след като бях закусвала и пила кафе, пък и доста изморена, тъй като бях на дълго пътуване. Питам, защото четох, че за такова изследване трябвало да няма стрес, два дни да си нямал натоварвания, да е на гладно и т.н. Ако някой е наясно ще съм благодарна за отговори. Още повече се отчаях от резултата, а цяла седмица до следващото посещение. Все още не сме се видяли след втория резултат.

# 413
Здравейте,

След спирането на противозачатъчните колко време след това ви идва цикъла?
И ако втори ден от цикъла за стартиране на стимулация се падне в събота и неделя преглеждат ли или се изчаква до понеделник?

# 414
Трябва да се свържеш доктора ти, ако така се случи. При мен се падаше в неделя и ме викнаха на първи ден събота. Инжекциите започнах в понеделник. След противозачатъчните до 2-3 дни трябва да ти дойде.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 20:46 от waterviolet

# 415
Трябва да се свържеш доктора ти, ако така се случи. При мен се падаше в неделя и ме викнаха на първи ден събота. Инжекциите започнах в понеделник. След противозачатъчните до 2-3 дни трябва да ти дойде.
На мен днес ми беше 3 ден от спирането на хапчетата и следа от цикъл няма.Вчера ми зацапа съвсем леко и днес очаквах да дойде ,но днес нищо няма даже и зацапване.Ще изчакам утре и ще звъння на клиниката.

# 416
Цикъла идва от 3 до 5 дни, на мен и двата пъти ми дойде на 4ти ден. А за прегледа - ако 1ви ден ти е в петък, пишеш на док да ти каже в кога да отидеш в събота.

На мен днес ми беше 3 ден от спирането на хапчетата и следа от цикъл няма.Вчера ми зацапа съвсем леко и днес очаквах да дойде ,но днес нищо няма даже и зацапване.Ще изчакам утре и ще звъння на клиниката.

# 417
Здравейте! Искам да попитам има ли някой с ниски стойности на АМХ и да е правил инсеминация? При първа проба стойности 0.6. Хормоналните изследвания са ми добре. Tsh-1.95, Lh-7.4, Fsh-5.83, Estradiol - 153, B12- 345, D3-55. Изписаха ми витамин D3, фолиева киселина и В12. Според д-ра сигурно има грешка в АМХ - то, затова правих още една, но втората проба още по - ниски стойности 0.3. Някой знае ли има ли значение как  и кога се взема пробата, като визирам сутрин на гладно или няма значение. На трети ден от МЦ са, но втората проба я направих след като бях закусвала и пила кафе, пък и доста изморена, тъй като бях на дълго пътуване. Питам, защото четох, че за такова изследване трябвало да няма стрес, два дни да си нямал натоварвания, да е на гладно и т.н. Ако някой е наясно ще съм благодарна за отговори. Още повече се отчаях от резултата, а цяла седмица до следващото посещение. Все още не сме се видяли след втория резултат.

АМХ, по принцип не зависи по кое време на деня или цикъла за изследва. По принцип се наблюдава дори леко завишение в хормона първите дни на цикъла, защото се синтезира от антралните фоликули. Сам по себе си не говори за нищо. Трябва да бъде проследен броя на антрални фоликули, има ли овулация, Инхибин-Б. Всичко това в комбинация дава информация за яйчниковия резерв.
Никак не е изключение да се вдигне хормона с времето. Аз започнах с АМХ 2, след инвитро започнах да го следя, защото се притеснявах, че ще падне. Започнах и прием на витамини. Вдигна се за година и половина до стойност 3. И въпреки, че сме с мъжки фактор, реших да пия Фертил Ейд ФХ Про, та сега си чукам главата, защото АМХ в момента ми е над 5 и не знам мога ли да започна втора стимулация изобщо с тази стойност.

# 418
Много благодаря! На 6-ти ден от МЦ се видя фоликул с размери 9.5 мм и 11.2 мм, също така ми каза две овулации ще имам този месец и двата яйчника ще овулират. Имам час за 16-ти ден от МЦ да видим какво ще каже.

# 419
З

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 13:23 от Sani1389

Общи условия

Активация на акаунт