Медицински център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 3

• 54 416
  • 770
  •   1
Отговори
# 435
За израждане ти препоръчвам горещо д-р Минчев - в Пълмед.
Здравейте,искам да ви попитам дали Д-р Петрова изражда?

# 436
  • до най-прекрасния мъж
Тя и бременност не следи, занимава се само с процедури и съпътстващите ги прегледи до установяване на бременност.

# 437
Здравейте, имате ли информация дали на 22.09 клиниката ще работи?

# 438
Здравейте, имате ли информация дали на 22.09 клиниката ще работи?
Не работи

# 439
Др Петрова прави ли консултации и прегледи в събота или само когато е започнала процедура?

# 440
В събота е само за хора в процедура или изрично повикани за преглед въпреки почивния ден. В събота има дежурен лекар, не винаги е докторката.

# 441
Някой има ли инфо колко струва инсеменация в клиниката?

# 442
  • до най-прекрасния мъж
С донорски материал е 1250 лв, като в това не влизат прегледите и изследванията. Мисля с материал от партньора е 450 лв. Със всички изследвания и прегледи е доста отгоре - 86.50 е серологията на човек, МБ и Цитонамазка са 38 лв за теб, отделно за партньора не мога да кажа, но може би там някъде. За теб 3-4 прегледа по 35 лв всеки, зависи как върви фоликула. Лекарството, с което стимулират си го взимаш ти, аз пих Фемара - 10 лв е блистер и стига за 2 стимулации (поне при мен). Овитрелът ти е в включен в цената. След това изписват прогестеронови препарати, тях също ти си ги купуваш. Цена не мога да ти кажа, защото двата пъти беше различно при мен, но макс 100 лв за 20 дни до теста да са.

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 12:29 от blue.angel

# 443

Цената на съпружеската инсеминация по ценоразпис е 450 лв., но в действителност платих 500 лв. Предварително знаех цената от телефонен разговор с рецепцията - включвало някакъв медикамент.

# 444
Този месец правихме инсеминация и цената е 500 лв като в нея е включен Овитрел. За двамата пуснахме микробиология, за мен + цитомна маска, спермограма на ММ, серологии общо 376 лв. След процедурата пих дуфастон, натаспин, които общо са около 50 лв.

# 445
  • до най-прекрасния мъж
Може да има повишение на цената. Когато аз плащах наскоро, момичето отиде нещо да пита вътре и после спомена за някаква корекция, която са нанесли. Бях само за плащане, така че вероятно е било това. Ние бяхме поръчали материала още май месец, вероятно се води, че сме започнали процедура. Забавянето ми беше заради мои здравословни проблеми.

# 446
Този месец правихме инсеминация и цената е 500 лв като в нея е включен Овитрел. За двамата пуснахме микробиология, за мен + цитомна маска, спермограма на ММ, серологии общо 376 лв. След процедурата пих дуфастон, натаспин, които общо са около 50 лв.

Малко съм объркана, понеже аз посещавам New Life - Бургас, а в Пловдив ходих само в деня на инсеминацията. Ползвах Овитрел писалка, но си го купих и поставих преди това - не знам при теб как е било. Възможно ли е през катетъра освен семенната течност да са сложили Овитрел допълнително? Извинявам се за глупавия въпрос. 🙂🙂🙂

# 447
  • до най-прекрасния мъж

Малко съм объркана, понеже аз посещавам New Life - Бургас, а в Пловдив ходих само в деня на инсеминацията. Ползвах Овитрел писалка, но си го купих и поставих преди това - не знам при теб как е било. Възможно ли е през катетъра освен семенната течност да са сложили Овитрел допълнително? Извинявам се за глупавия въпрос. 🙂🙂🙂
Не, Овитрел се поставя само чрез писалка. Трябвало е да ти го дадат да си го сложиш или да ти го сложат. При второто ми инсе, понеже се падаше да го сложа в неделя, ми го дадоха сестрите, обясниха ми как да го сложа и в колко часа и ММ ми го постави.

# 448
Момичета, тези от вас, които си чакат ембрионите то пети ден, звъните ли в клиниката да питате развиват ли се. Ембриологът звънял само първия ден и после деня преди трансфер. На мен ми е ден втори, звънна вчера и оттогава, ни вест, ни кост от ембриолога и имам чувството, че ще се пръсна, дали от нерви, дали от ядене на извара. Не искам да съм нахална, но ако и вие звъните, ще нахалствам.

# 449
Тери на мен ми звъннаха на първи и трети ден. Колко са останали на трети и че ги замразяваме. Според мен ще ти звъннат пак. И мен това чакане ме убива. Всеки път трябва нещо да се чака.

Общи условия

Активация на акаунт