Медицински център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 3

• 54 408
  • 770
  •   1
Отговори
# 450
Моите защото уж за пети ден ги чакаме и дали ще се обадят утре на трети ден, кой знае. Това е първата клиника, в която чувам да не звънят всеки ден ембриолозите. Ако Пролактинът ми беше в норма, то след днешния ден вече не е. Да взема да ударя още едни 200гр извара, да се успокоя и да си лягам.

# 451
Този месец правихме инсеминация и цената е 500 лв като в нея е включен Овитрел. За двамата пуснахме микробиология, за мен + цитомна маска, спермограма на ММ, серологии общо 376 лв. След процедурата пих дуфастон, натаспин, които общо са около 50 лв.

Малко съм объркана, понеже аз посещавам New Life - Бургас, а в Пловдив ходих само в деня на инсеминацията. Ползвах Овитрел писалка, но си го купих и поставих преди това - не знам при теб как е било. Възможно ли е през катетъра освен семенната течност да са сложили Овитрел допълнително? Извинявам се за глупавия въпрос. 🙂🙂🙂

Овитрела го бих в понеделник сутринта в 9.00 ч, а процедурата беше във вторник към 14.00 ч. През катетъра е само семенната течност.

# 452
Този месец правихме инсеминация и цената е 500 лв като в нея е включен Овитрел. За двамата пуснахме микробиология, за мен + цитомна маска, спермограма на ММ, серологии общо 376 лв. След процедурата пих дуфастон, натаспин, които общо са около 50 лв.

Малко съм объркана, понеже аз посещавам New Life - Бургас, а в Пловдив ходих само в деня на инсеминацията. Ползвах Овитрел писалка, но си го купих и поставих преди това - не знам при теб как е било. Възможно ли е през катетъра освен семенната течност да са сложили Овитрел допълнително? Извинявам се за глупавия въпрос. 🙂🙂🙂

Овитрела го бих в понеделник сутринта в 9.00 ч, а процедурата беше във вторник към 14.00 ч. През катетъра е само семенната течност.

Благодаря за отговора! Стана ми ясно, че съм платила процедурата все едно са ми дали предварително Овитрел от клиниката, а всъщност си го купих отделно от аптека. В клиниката в Бургас явно не разполагат с писалки за пациентките си.

# 453
Здравейте бих искала да попитам каква е цената на 2 ден от цикъла за хормони и цената на серологията ( ин витро процедура)

# 454
Преди ин витро се правят изследвания на двамата партньори, серология и микробиология на двамата, цитонамазка при жената и спермограма при мъжа.
Към 350 лв излизат. На втори ден прегледа е 35 лв и няколко хормона се изследват.

# 455
На втори ден хормоните и прегледа са 105 лв.

# 456
Благодаря

# 457
Ако инвитрото е неуспешно кога най-рано може да се направи опит за второ инвитро?

# 458
Здравейте,

Искам да попитам някой от вас изпращал ли е изследвания по имейл на д-р Петрова и след колко време му е отговорила?

# 459
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте,

Искам да попитам някой от вас изпращал ли е изследвания по имейл на д-р Петрова и след колко време му е отговорила?
Обади й се по телефона, едва ли ще ти отговори на мейл. Не знам да има такава практика.

# 460
Здравейте,

Обади й се по телефона, едва ли ще ти отговори на мейл. Не знам да има такава практика.
Тя ми каза да и го пратя на имейл и ми даде визитка.Дали наистина не ги гледа?
Дали да не и пиша по вайбър,не ми се иска да нахалствам много.

# 461
На мен ми е казвала да й пиша на вайбъра и му е връщал там, за мейл незнам. И според мен и пиши на вайбър.

# 462
Здравейте,

Тя ми каза да и го пратя на имейл и ми даде визитка.Дали наистина не ги гледа?
Дали да не и пиша по вайбър,не ми се иска да нахалствам много.

Здравейте,
И при мен постъпи по същия начин. Юли месец ми назначи изследвания, които трябваше да и изпратя по е мейл,  и до момента не ми е отговорила. Това ме отказа да стана неин пациент.

# 463
Искам да попитам при ИР др Петрова какво ви е назначавала-диета или хапчета?

# 464
Здравейте клиниката ще продължи ли работа след днешните нови мерки за ковид

Общи условия

Активация на акаунт