Медицински център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 3

• 54 405
  • 770
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте,аз днес бях на преглед ,тази събота отново съм ... нищо не са казали за спиране на дейност 🤷🏻♀

# 466
Благодаря ви за информацията

# 467
  • до най-прекрасния мъж
Слава на Бога, дейностите по асистирана репродукция не са спрени, както беше пролетта. Само плановите приеми и операции, изключае планови раждания.

# 468
Здравейте дами,
Имам следното питане към Вас... след като започнете процедура при др.Петрова как поддържате контакт с нея?
Имах уговорка за преглед при нея отивам оказва се ,че я няма ,на следващия преглед също няма да я има и всичко трябва да обяснявам на нова на друг колега от клиниката и лично за мен е много не комфортно.
На някоя от вас случвало ли се е ? И как постъпвате?

# 469
Така работят в момента. Видях я на първия си преглед и на пункцията. В момента всеки лекар преглежда всеки. обяснавам на всеки, ако има какво да се обяснява, поне не бързаха и ме изслушваха. пък и моите обяснения нямат особено значение, защото те гледах на ехографа и кръвните изследвания.

# 470
Привет! Те така си работят отдавна. Докторът, при който се водиш и който ти се води записан в документите при процедури, е само за документите. Иначе работят екипно и всички случаи се обсъждат от всички. При мен в началото се случи Петрова да я няма веднъж при уговорен час. Прие ме друг и се оправихме, но после разбрах, че тя всъщност е била на зъболекар да си слага фасети. Стана ми тъпо, но какво да правя. Нямам позицията да им се карам Simple Smile Пък и те са хора и са си направили организацията в клиниката. В крайна сметка всичките са обучени по един начин от евреите и подходът им е строго контролиран от тяхната политика за репродукция, за което и им се плаща реално. Така си мисля Simple Smile Успех!
Здравейте дами,
Имам следното питане към Вас... след като започнете процедура при др.Петрова как поддържате контакт с нея?

# 471
Така работят. Аз започнах втори опит ин витро като д-р Петрова не съм я виждала от началото 2 прегледа вече. Лично на мен това не ми пречи, всички работят по стандарт и мисля че си разбират от работата.

# 472
Благодаря за отговорите 🙌
Успех на всички и дано скоро сбъднем мечтите си 😊

# 473
Здравейте, лятото правих опит в клиниката. Бях избрала др. Минчев. Нямах идея, че така работят. Стимулацията стартирах при др. Танев, минах прегледи през др. Матеева и др. Минчев, на пункцията беше др. Минчев, на трансфера ми бе др. Петрова. Малко се притеснявах от факта, честно казано, но за сега опита е успешен /в 18 г.с. съм/. Не съм усетила и за миг някой да ме претупа, всички бяха много внимателни и изслушваха и отговаряха търпеливо на въпроси.

# 474
  • до най-прекрасния мъж
Аз правих 2 инсета при Петрова. Тя ме следеше и през двете стимулации, а самата процедура ми я направи един път д-р Матеева и един път д-р Петрова. Не са ме пращали при други лекари. Но единият път тя каза, че са разделени на два екипа и се редуват.

# 475
Искам да попитам при ИР др Петрова какво ви е назначавала-диета или хапчета?

Мен ме прати при д-р Георгиев ендокринолог във второ ДКЦ беше (не знам дали още е там) но имах назначена преди това терапия с глюкофаж от доц. Русев

# 476
Момичета какво ви е мнението за др.Танев

# 477
Здравейте,искам да попитам дали някоя от вас има успешна стимулирана инсеминация при Д-р Петрова?

# 478
Момичета  здравейте искам да ви попитам ако някоя от вас е запозната
Започнахме подготовка за ин витро
Направихме нужните изследвания започнах приема на Ясмин 10 дни и при следващите изаледвания се оказа че естрадиола ми е повишен сега ми казаха да пия Регулон 10 дни и на 10 ден да ида на преглед и изследване на естрадиола
та мисълта ми е регулона трябва да се спре нали не може да се продължи със инжекциите и по на татък към самата процедура  🙂🙂🙂
Момичета какво ви е мнението за др.Танев
Аз съм била на 3 прегледа при Др.Танев
И съм доволна  не бърза и обяснява много добре

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 13:11 от AnMary

# 479
Здравей, аз бях като теб след първите 10 дни на ясмин, но ми изписаха още 10 дни пак ясмин и ми казаха на 10ти ден да отида на преглед/и съм сигурна как съм чула/. Само че като отидох на 10ти ден главната сестра ми каза че не е трябвало да ходя, а да си пия ясмина 10 дни и на втори ден от МЦ да отида за да ми изследват пак хормоните и ако са ок да започнем процедурите. Та на въпроса ти, мисля че пак трябва да се спрат лекарствата и на втори ден да ти мерят хормоните. Моя съвет е да се убедиш дали трябва да отидеш на 10ти ден от приема или да ги пиеш 10 дни и да идеш на вроти, да не стане като мен, само чакане и напразно ходене.
Желая ти успех.

Момичета  здравейте искам да ви попитам ако някоя от вас е запозната
Започнахме подготовка за ин витро
Направихме нужните изследвания започнах приема на Ясмин 10 дни и при следващите изаледвания се оказа че естрадиола ми е повишен сега ми казаха да пия Регулон 10 дни и на 10 ден да ида на преглед и изследване на естрадиола
та мисълта ми е регулона трябва да се спре нали не може да се продължи със инжекциите и по на татък към самата процедура  🙂🙂🙂

Общи условия

Активация на акаунт