Медицински център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 3

• 54 380
  • 770
  •   1
Отговори
# 570
Д-р Узунов от Уромедикс. Бях при него след дълго лечение на вагинални бактерии и последвал цистит. Даде насоки за гинеколозите ми как да ме лекуват: като обясни всяка бактерия как се лекува и че не се лекува само с един антибиотик, а със специфична комбинация. За Ентерокок беше прочел цяла книга. Когато отидох в клиниката, първоначално ме прегледа друг лекар, но като чу за какво съм и каза, че д-р Узунов е моя човек, защото той много се Интересува от бактерии и гледа да си се специализира в тази насока. Не мога да кажа дали насоките му са били полезни, защото ми беше писнало и спрях да лекувам вагиналните бактерии, но с урологичните проблеми много бързо се справи. Самата идея, че някой чете толкова за бактерии, дава адекватна информация и поема подобни случаи, на мен ми е достатъчна, че да го препоръчвам.

# 571
Здравейте, Венелина изпратих ти телефона на др. Гаджева на лично съобщение.

# 572
Здравейте,

Как протича подготовката за ЗЕТ ш в клиниката?
Колко прегледа се правят и през колко време?

# 573
Поне до колкото помня, отиваш на втори ден от цикъла, изписват Естрофем, после през няколко дни мерят дебелината на лигавицата и когато докторът прецени, включва Утрогестан, като включат и него след няколко дни е трансферът (зависи на колко дни е замразеният ембрион)

# 574
Да, такъв е процесът, като те следват протоколите на проф. Лауфер и терапията с Естрофем продължава минимум 14 дена и максимум 21 дена. И да е станала лигавицата на 12 ден примерно, продължава терапията до 14 ден.
Така че има преглед на 2ри ден, след това около 10 ден и започват по-начесто прегледите, за да се хване лигавицата.

# 575
А някой от вас да са го викали на първи преглед на 5-6 ден за ЗЕТ? Дали може толкова късно да се почне естрофем?

# 576
Здравейте имам питане
Тези от вас след трансфер с каква вода се къпете
Че нещо не ми е ясно това
Аз едва ли не разбрах че трябва да се къпя със студенс вода
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 577
Студена не, но не и много топла, гореща. На средна температура. Аз бях свикнала да де къпя с по-топла вода, но след трансфера се къпах с по-нормална.

Здравейте имам питане
Тези от вас след трансфер с каква вода се къпете
Че нещо не ми е ясно това
Аз едва ли не разбрах че трябва да се къпя със студенс вода
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 578
Благодаря за отговора че се чудих и аз със  каква вода че си представих че трябва с студена вода да се къпяж😂 хубав ден 🤗

# 579
Здравейте,
Някой който е правил хистероскопия може ли да ми каже кога се прави като ден от цикъла и кога се налага да се прави? Някои от лекарите от клиниката ли ви посъветва да се направи?

# 580
Здравейте искам мнение
Според вас заслужава ли си да се опита до 4 инсеминация или направо инвитро
И какво ще кажете за инвитро в Ню Лайф Пловдив

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 20:55 от N@ti1010

# 581
Здравейте,
Някой който е правил хистероскопия може ли да ми каже кога се прави като ден от цикъла и кога се налага да се прави? Някои от лекарите от клиниката ли ви посъветва да се направи?
Хистероскопията ми я правиха към 8-9 ден от цикъла, когато вече няма кървене. Правихме, защото имах миома и трябваше да се види къде е точно и дали ще пречи. От клиниката ме насочиха, кой иначе?

# 582
Чертите инсеминации са необходими, за да кандидатствате по фонда за инвитро, ако нямате някоя причина за да ви одобрят директно. При инсеминации успеваемоста е много ниска, но все пак може и да сте от късметлиите. Успех.

Здравейте искам мнение
Според вас заслужава ли си да се опита до 4 инсеминация или направо инвитро
И какво ще кажете за инвитро в Ню Лайф Пловдив

# 583
Здравейте,
Хистероскопията ми я правиха към 8-9 ден от цикъла, когато вече няма кървене. Правихме, защото имах миома и трябваше да се види къде е точно и дали ще пречи. От клиниката ме насочиха, кой иначе?
А след неуспешни трансфери, предлагат ли да се прави?

# 584
Някой правил ли е  инвитро ICSI и може ли да ми каже колко струва всичко

Общи условия

Активация на акаунт