Filorga - тема 7

• 77 277
  • 763
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря, Ваяна.

# 406
Момичета, бърз въпрос, от скоро тества продуктите на Филорга и нямам още много опит с тях. Може ли под крема да се позва серум, конретно този с ниацинамид на Ординари? Имам предвид дали ще намали действието на крема? Ползвам Lift Structure, планирам да взема и Time Filler Mat.

# 407
В аптека mypharmacy този месец има 25% намаление на избрани продукти на марката.

# 408
  • Варна
Благодаря! Втория път пробвах с вода, но може би масажирам прекалено дълго и попива всичко в кожата. Въпреки това съм супер доволна като ефект. Лицето ми направо светна все едно съм ходила на хидрафейшъл. А при мен това е много трудно постижим ефект, защото кожата ми образува много комедони. Съставът е уникален - витамини, аминокиселини една торба. Усещам че няма да оставам без нея вече ♥
Не може да попие цялото кол-во , колкото и дълго да масажираш ... спреш ли, веднага започва да се образува пяна, цялото лице побелява.
Дори и да изчезне пяната ( след 5 до 10 мин.) може отново, с леко влажни ръце да масажираш, ... и отново-  спреш ли,  пак се образува пяна.
След като изчезне напълно пяната, се получава слой, който трябва да се отмие, т.е. не може да попие в кожата.
Еми... Какво да ти кажа. Не ми се получи нищо такова без вода и с вода. Ще видим следващия път..

# 409
  • София
Момичета, бърз въпрос, от скоро тества продуктите на Филорга и нямам още много опит с тях. Може ли под крема да се позва серум, конретно този с ниацинамид на Ординари? Имам предвид дали ще намали действието на крема? Ползвам Lift Structure, планирам да взема и Time Filler Mat.
Да, може да ползваш серум преди  крема ( ако е подхранващ, хидратиращ...) ... но спазвай правилото за поне  15-20 мин. интервал между продуктите.

# 410
Момичета, за стягане на кожата /40+, суха, с отпуснат контур и  по-изразени назолабиални гънки/ коя серия и продукти са  най-подходящи?

# 411
Има ли някакъв код, който може да се използва във pharmashopdiscount.com този месец?

# 412
Момичета, Time Filler нали не е чисто бял, леко бежов го получих и се притесних?
Повтарям въпроса си, ако някой може да ми отговори.
И още нещо. Търся ефект, подобен на този веднага след намазване с Time Filler, но по-дълготраен. Кремът попива доста бързо и тази овлажненост, която има кожата на вид, изчезва. Иначе на допир наистина е много мека и подхранена. Има ли нещо подобно в другите серии? Nutri Filler ми тежък за дневен, но е чудесен за нощен крем.

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 13:59 от Ваяна

# 413
  • Бургас/Пз
Момичета, Time Filler нали не е чисто бял, леко бежов го получих и се притесних?
И още нещо. Търся ефект, подобен на този веднага след намазване с Time Filler, но по-дълготраен. Кремът попива доста бързо и тази овлажненост, която има кожата на вид, изчезва. Иначе на допир наистина е много мека и подхранена. Има ли нещо подобно в другите серии? Nutri Filler ми тежък за дневен, но е чудесен за нощен крем.
Денис ти е отговорила веднага след като пита първия път. Даже и снимки ти е качила на цвета на крема. Какво повече можем да кажем.

# 414
Благодаря на Денис  и на теб. Не знам как съм пропуснала отговора.

# 415
  • Бургас/Пз
Очарована съм от слънцедащитния крем за лице 50спф. Страхотна консистенция, без лепнене и лъщене. Сега, ако и пази добре ще съм супер щастлива.

# 416
За деколте и шия кой крем е подходящ? Възраст около 50-те.

# 417
Да аз също получих бежов Time Filler  от pharmashopdiscount, ползвам крема от много години ,но за първи път е такъв цвят,ще започна да го ползвам пък ще видим.

# 418
  • Варна
Благодаря! Втория път пробвах с вода, но може би масажирам прекалено дълго и попива всичко в кожата. Въпреки това съм супер доволна като ефект. Лицето ми направо светна все едно съм ходила на хидрафейшъл. А при мен това е много трудно постижим ефект, защото кожата ми образува много комедони. Съставът е уникален - витамини, аминокиселини една торба. Усещам че няма да оставам без нея вече ♥
Не може да попие цялото кол-во , колкото и дълго да масажираш ... спреш ли, веднага започва да се образува пяна, цялото лице побелява.
Дори и да изчезне пяната ( след 5 до 10 мин.) може отново, с леко влажни ръце да масажираш, ... и отново-  спреш ли,  пак се образува пяна.
След като изчезне напълно пяната, се получава слой, който трябва да се отмие, т.е. не може да попие в кожата.
Еми... Какво да ти кажа. Не ми се получи нищо такова без вода и с вода. Ще видим следващия път..
Днес пробвах пак, получи се пяна. Явно предния път съм ползвала недостатъчно вода. Благодаря още веднъж.

# 419
Като се спомена слънцезащита, та се замислих за слънцезащитния спрей за лице. Зачудих се дали може директно да се напръска с него кожата или първо по ръцете и после по лицето?

Общи условия

Активация на акаунт