Прозрачни шини – алайнери

• 86 142
  • 384
  •   1
Отговори
# 330
Ами аз знам Теодора Тодорова в Искам усмивка, консултацията май е 50 лв, но не знам дали още на нея може да каже дали ще стане с малкия пакет. Други имена са Дилкова, Джонева, но и за тях нямам представа как протича консултацията.

# 331
Yellow line при д-р Йоана Филева. Супер адекватна е, внимателна е и нямам забележки към работата ѝ. Открих я по препоръки във Фейсбук групите.
Аз не съм с Инвизалайн, но за 6 месеца зъбите ми са почти на 100% изправени. Моят пакет беше 6500 с неограничен брой. Не знам защо повечето хора толкова държат на това име и плащат луди пари за него.
А на коя марка са и при кой ортодонт?

# 332
Здравейте,
Търся мнения и/или лични впечатления за д-р Ива Джорова, д-р Боряна Атанасова и д-р Весела Стоичкова. И три работят в София.
Става въпрос за дете на 5 години, което вероятно ще има нужда от силиконова шина.
Имам препоръка и за трите. Това, което ме притеснява при д-р Стоичкова е, че консултацията е 100 лв., което ме навежда на мисълта, че и всички останали услуги в клиниката й ще са с високи цени.

# 333
Ами аз знам Теодора Тодорова в Искам усмивка, консултацията май е 50 лв, но не знам дали още на нея може да каже дали ще стане с малкия пакет. Други имена са Дилкова, Джонева, но и за тях нямам представа как протича консултацията.
Здравейте, конкретно за д р Джонева мога да кажа, за консултацията на малкия ми взеха 150 лв при положение, че бях отишла директно да поръчам и платя първия пакет при положение, че само преди няколко месеца беше пак на консултация, на която ми казаха, че трябва да сложи алайнери
Отделно след като платих за лечението му и аз реших да използвам услугите на клиниката за фасети, но никак не съм доволна
 Като цяло не препоръчвам цените им не отговарят по никакъв начин на качеството и претенциите им

# 334
Здравейте,
при д-р Стоичкова е, че консултацията е 100 лв., което ме навежда на мисълта, че и всички останали услуги в клиниката й ще са с високи цени.

и срещу тези 100 лв не получаваш консултация. Поне при нас беше така. Поиска да се направи анализ срещу още 500 лв, за да може да направи предложение за лечение и цена, нищо че носихме рентгенови снимки по нейна заръка. Бях й бясна, също и на мен, че й дадох парите. Не си ги заслужи по никакъв начин.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 15:51 от raduni

# 335
Здравейте, като дете съм носила скоби дълго време, като след това зъбите ми не бяха особено подредени, но горните ми бяха в една линия и имах хубава усмивка. Сега на горните ми, предния зъб е леко напред след като ми излезнаха мъдреците и много ме дразни. Ортодонт би ли се навил да коригираме само този зъб? Не ми се носят пак няколко години алайнери, пък и не съм първа младост и не вярвам че ще останат подредени цял живот както обещават.

# 336
Дори единичен зъб се коригира с някакъв ортодонтски апарат - брекети, алайнери и т.н.

# 337
Дори единичен зъб се коригира с някакъв ортодонтски апарат - брекети, алайнери и т.н.
Да, въпросът е дали биха се навили за малък пакет алайнери, предвид че проблем е по-сериозен теоретично, но аз искам да коригирам само част от проблема един вид. Grinning

# 338
Мисля, че биха се навили. Моите 6ти зъби са леко криви, но ще коригирам само предните, защото се виждат, а другите не.

# 339
За София може да проверите при д-р Айше Вехова. Цената, която ни даде за Инвизалайн за детето (на 12г) е сравнима с цените на Мисова. Или по-точно цената е 6500 лв.
Избрахме нея (Вехова) за лечението на дъщеря ни при същата цена. Сега почваме, дано финишираме с успех.
Успешна година на всички!

# 340
Скрит текст:
За София може да проверите при д-р Айше Вехова. Цената, която ни даде за Инвизалайн за детето (на 12г) е сравнима с цените на Мисова. Или по-точно цената е 6500 лв.
Избрахме нея (Вехова) за лечението на дъщеря ни при същата цена. Сега почваме, дано финишираме с успех.
Успешна година на всички!
Doro, радвам се, дано и вие и ние останем доволни от резултата. Детето ги сложи преди Коледа, което беше в плюс, за да свикне със слагане, сваляне и цялата процедура, че иначе в училище щеше да й много тегаво. Единственото неудобство на алайнерите е с храненето и пиенето, ако си навън. Другото е, че ако не съм покрай нея забравя да ги сложи и стои дълго време без тях. Повтарям й да ползва напомнянето на приложението за тази цел, като пъдар съм Simple Smile

Иначе не знам дали си внушавам, но сякаш виждам промяна в лицето и леко в зъбите, а е само на втора шина.

# 341
Здравейте, вече и аз съм с алайнери - 36 броя за 18 месеца. 6600 лв Clear Correct. Трябва да ги нося по 21-22 часа на денонощие.

# 342
Привет,

някой има ли опит с д-р Джорова от Медико-Дентален център АМА ?
Защо се препоръчва използването на алайнери за изправяне на зъбите, а не поставянето на брекети?
Някой обяснява ли ви предимствата?

# 343
Симона, и двата метода изправят зъбите Simple Smile Предимство на алайнерите, че е по-бързо доколкото съм чувала, по-дискретно и има изготвен визуализиран план, които ти показва крайния резултат.

# 344
Здравейте, ако има някой от Пловдив може ли да даде мнение за Нели Джуркова и Диана Ончева?
 Интересуваме как минават консултациите, самите прегледи след поставяне на алайнерите, цени( знам, че е индивидуално, но все пак)

Общи условия

Активация на акаунт