Инфлуенсърите във форума

• 22 205
  • 147
  •   1
Отговори
# 135
На мен са ми изключително смешни някои потребителки, които се изцепват "писна ми да чета...еди си какво; аман от... еди си какво...
Все едно форумът е на баща им, светът се върти около тях и те цупейки джучки пред устройството си мислят, че могат да казват как ще протича разговорът в определена тема.
Подобни" инфлуенсърски" изживявания обикновено се случват, когато някой не е на тяхното мнение.

# 136
  • Другата България
Напротив, изобщо не е задължително да е само когато някой не е на мнението на друг, нито пък е показател за чувство за притежание.
В повечето случаи има нужда от подобни реплики, особено в теми, в които Пена съвсем не на място разказва нещо или неща, които не са по темата и още 12345 други го коментират, измествайки и смисъл, и контекст, и всичко останало. Спам му се казва на това и е съвсем в реда на нещата да се правят забележки за него.
Понятията бъркаш нещо.

# 137
Аз подкрепям мнението за "мяукащите" след някои потребителки. Отворете няколко теми за козметика, парфюми, мода, грим, онлайн пазаруване и ще ви "светне". За мен е доста забавно и смешно, но си има хора за всичко.
И пак казвам – това не е реално инфлуенсърство, а по-скоро рейтинг някакъв, влияние на база "една жена каза" или "а аз винаги си купувам това, това и това и съм неотразима".
Което, ако имаш нещо в полукълбата, ще си наясно, че на всеки различните продукти му влияят по различен начин, без значение колко струват.

# 138
  • София
Напротив, изобщо не е задължително да е само когато някой не е на мнението на друг, нито пък е показател за чувство за притежание.
В повечето случаи има нужда от подобни реплики, особено в теми, в които Пена съвсем не на място разказва нещо или неща, които не са по темата и още 12345 други го коментират, измествайки и смисъл, и контекст, и всичко останало. Спам му се казва на това и е съвсем в реда на нещата да се правят забележки за него.
Понятията бъркаш нещо.
Точно! Преди малко в тема отправих молба към списващите да не превръщаме темата в поредната боза за битието на една конкретна потребителка. Нито се изживявам като собственик на форума, нито цупя устни пред монитора, нито пък съм някакъв инфлуенсър (ама, че дума). Просто зачестиха темите в СО, които стават нечетими, именно заради безкрайното дъвкане на една и съща материя, свързана с потребителката.

Инфлуенсъри няма ли най-вече в Красива мама? Там по-ясно изпъкват потребителите, които са с повече опит, знания и прочие, и които по един или друг начин, влияят на останалите. В Пътуванията също.

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 15:08 от Не се сърди, човече

# 139
Инфлукак се пише там имаше, да. Алена в красива мама промерно. Е, И?!

Ако можеш да си защитиш тезата, добре аргументирано, какво значение кой потребител какво ще ти отговори? Нормално е, има потребителки които си пишат тук с години, знаят се, имат имидж и репутация...така да се каже. hahaha Приемете го за част от играта.
Не съм анонимна, пускала съм снимка в "покажи се", имам познанства от форума, потребителка ми е помагала и е идвала в дома ми. Освен това съм от острите езици, каквото ми е на сърцето, такова и на устата.

# 140
Има, има. Във всеки подфорум си има по няколко дами, които с времето са се наложили и смятат своето мнение за единственото правилно. И не дай боже да изкажеш мнение, което е обратно на тяхното. Веднага ти вадят цялата история на показ. Изравят стари твои мнения от преди години, изкарват ти неща, които в един или друг момент си споделил за себе си и започват да ги използват срещу теб. А, ако и това не помогне минават на директни обиди. Това се среща най-често в СО и Клюкарника /според мен/. Чак се чудя как им се занимава да се ровят толкова назад във времето, само и само да извадят някоя "кирлива риза", с която да се опитат да те "дисквалифицират" от темата.
Също така бранят територията си /подфорума/, все едно си влязъл в дома им - с цената на всичко. Готови са на всякакви крайности, за да те смачкат и по този начин да те изгонят от тяхната зона на комфорт.

п.п. Винаги съм се чудила кой потребител има повече тежест във форума - този, чиято регистрация е по-отдавна или този, който има повече мнения във форума Rolling Eyes

# 141
Винаги съм се чудила кой потребител има повече тежест във форума - този, чиято регистрация е по-отдавна или този, който има повече мнения във форума Rolling Eyes
Би трябвало да е този, който има какво да каже и знае как да го каже.

# 142

п.п. Винаги съм се чудила кой потребител има повече тежест във форума - този, чиято регистрация е по-отдавна или този, който има повече мнения във форума Rolling Eyes
Нито едните, нито другите , а тези които вървят със глутницата .

# 143
Ммм,не,  тези които вървят с глутницата не са водачи. Въпросът тук е кой води глутницата?

# 144
Ммм,не,  тези които вървят с глутницата не са водачи. Въпросът тук е кой води глутницата?

Който създава впечатление за финансови възможности над средните. Поне това са моите впечатления от дългогодишното ми пребиваване тук.

# 145
Пффф, да бяха умствени тези възможности, щеше да е по-добре.

# 146
  • Далече, далече
Също така бранят територията си /подфорума/, все едно си влязъл в дома им - с цената на всичко. Готови са на всякакви крайности, за да те смачкат и по този начин да те изгонят от тяхната зона на комфорт.

Човек ще си помисли, че в живота им няма друг смисъл.

Този, който успее да убеди другите, че е много "готин".Grinning

# 147
  • Другата България
Повечето мнения изобщо не са гаранция за "тежест", каквото и да значи това според твоите разбирания. В някои случаи са чист спам, безсмислено бръщолевене, трупане на мнения за бройка-явно изглежда авторитетно Grinning, навиране навсякъде и мнение по всички въпроси, доста пъти абсолютно некомпетентно и непрофесионално, и още, и още...мога и примери да дам, че ги има доста, но ще се въздържа. Наистина има хора, които "живеят" тук, но това в никакъв случай не значи, че от постовете им има какво да се научи и комуникацията с тях е полезна и приятна.
Дългогодишната регистрация също не е показател за нещо.
Най-малкото за някакъв авторитет. А и с така модерните напоследък реинкарнации, прераждания, възкръсвания и всякакви подобни датата на регистрация е вече доста субективно понятие. Wink
Поне според мен истината е някъде там
Би трябвало да е този, който има какво да каже и знае как да го каже.

Общи условия

Активация на акаунт