Нашите кухни - 78

• 74 751
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
Ходих на изложението в Интер ЕКСПО център, уредите ги избрах. Харесах и едни Пдч-та и дървесен плот.
Заслужава ли си? Много ми е ограничено времето и се чудя дали да правя напъни да отидем до там.

# 226
Не си разбрала Що-то ми, ама карай. Просто дадох друга гледна точка и .....идея.....както съм написала, и приложила.

Ми разбрах го - Ти печелиш!

# 227
Естествено, че му трябва въздух.... Но може да стане и по- красиво, нали? Има много варианти, върху които да се поразсъждава.

# 228
Циркулацията е красива, наистина, за някои!

# 229
Ходих на изложението в Интер ЕКСПО център, уредите ги избрах. Харесах и едни Пдч-та и дървесен плот.
Заслужава ли си? Много ми е ограничено времето и се чудя дали да правя напъни да отидем до там.
Някои имат отстъпки, иначе ако си от София май няма друг смисъл.
Нещо конкретно интересува ли те?

# 230
  • Варна
Мен ме интересува дали има отстъпки на AEG 😀

# 231
Фейдом дали имат отстъпка на изложението? Смесители Тека? Друго на прима виста не се сещам.

# 232
  • Раковски
Това е изложение, не се продава нищо, отстъпките са за приятели.
Emily_D, във Варна може да видиш във Вето за аеге.

# 233
  • Варна
Вето ми, казаха, че ще получа "специална офертата" ако купя цялата техника от тях.
Но това не ми пречи да сравнявам цени.

# 234
Явно с грешно впечатление съм останала, разбрах че ако се уговориш с тях по време на изложението има отстъпка.
Тека имат много хубав нов хладилник.
Мифката и смесителя ще са ми от тях, най-вероятно и уредите.

# 235
  • Раковски
Вижте, за това не съм сигурен, може и да сте права. Аз бих ви посъветвал да питате и майсторите за какви пари могат да ви вземат уредите, дали ще ви дадат отстъпка, щот има един тънък момент който е следния, ако майстора ти вземе уреда монтажа е безплатен инак за всеки уред може да ви вземат някои друг лев и отстъпката ще ви иде в монтажа.

# 236
 Shadowman, както винаги, полезен съвет, благодаря!

# 237
Идвам в темата ви да се информирам, живот и здраве надявам се и аз скоро да правя нова кухня.
Последно завършвах от Ш/З жилище през 2009та, от тогава много неща са се променили. И модните тенденции са като при телефоните. Laughing

# 238
  • Варна
Алиена, много е красива кухнята. На какво сиво се спряхте? Аз още се колебая между 2 варианта, и то не от най-скъпите Wink

# 239
  • София
Здравейте,

Най-накрая финализирахме кухнята. Всякакви отзиви ще ми бъдат от полза
Здравей, хубав проект на кухня, но никак не е добре положението при хладилника. Одължете шкафа над него от 3 до 5см. са на пълно достатъчни като отстояние за да диша. При по-голям шкаф с малко отстояние над хладилника ще изглежда като вграден и ще има завършен вид. Помислете над това.

Общи условия

Активация на акаунт