Нашите кухни - 78

• 75 228
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
Може качеството му да е по-добро, но като се има предвид че е кухня първия по ми допада защото по няма да се виждат щетите. Нашият е точно такъв, разликата с гладкия му вариант беше от порядъка на 400 -500лв. като цяло.

Всъщност качеството е идентично - твърдост, устойчивост и т.н. Цената е само за визията Crazy
Но за щетите не съм сигурна, то пък и какви щети? Надраскане се вижда все едно, а петна не остават. Освен ако оставиш локвичка доместос да стои дълго време Twisted Evil Ако го изгориш пак ще се вижда еднакво.

# 331
  • Варна
Технически или естествен камък, за мен, наистина е въпрос на вкус. Аз не виждам предимства на техническия. Единствено голямото разнообразие от цветове, но и това е предимство, само ако искаш нещо по- разчупено.

# 332
Технически или естествен камък, за мен, наистина е въпрос на вкус. Аз не виждам предимства на техническия. Единствено голямото разнообразие от цветове, но и това е предимство, само ако искаш нещо по- разчупено.

Така е, но само ако уточним "технически камък или обикновен гранит". Не знам как е с базалта, но някои  фенси гранити, както и мрамора и други отстъпват много, освен по естетика.
Иначе гранит или технически камък наистина е въпрос на вкус и на дизайн.

# 333
  • където и да е,само да не съм сама
Да ви питам,макар че не е точно по темата.На някои снимки,които показвате, цокълът на пода не е от плочки или перваз на паркет,а е бял и много ми допада.Някой знае ли какъв е?Не знам дали ме разбрахте...

# 334
  • София
Да ви питам,макар че не е точно по темата.На някои снимки,които показвате, цокълът на пода не е от плочки или перваз на паркет,а е бял и много ми допада.Някой знае ли какъв е?Не знам дали ме разбрахте...

Первази от MDF, продават се както обикновените по 2,5м., малко са по-скъпи.

# 335
  • Варна

Така е, но само ако уточним "технически камък или обикновен гранит". Не знам как е с базалта, но някои  фенси гранити, както и мрамора и други отстъпват много, освен по естетика.
Иначе гранит или технически камък наистина е въпрос на вкус и на дизайн.
Да, естествен гранит визирах.

# 336

Первази от MDF, продават се както обикновените по 2,5м., малко са по-скъпи.

Нашите са на NMC и сме ги сложили дори в кухнята. Пише че са противоударни и влагоустойчиви , дават ги и за баня, мога да се боядисват. Това е снимка от коридора, че се вижда по- добре .Нашият е висок 13 см

Последна редакция: нд, 14 апр 2019, 15:45 от mona1

# 337
При нас ремонтът тече все още с пълна сила, но тъй като има някакво развитие с кухнята, реших че вече мога да си я покажа Simple Smile Не е завършена на 100 %. Има да се слагат още контакти, лед лента под шкафовете смятаме да пуснем, а аспиратора ще се монтира непосредствено преди да се преместим, понеже си го ползваме в сегашното жилище. Още дребни нещица, но като цяло вече доби вид Simple Smile

Скрит текст:

Скрит текст:

# 338
Харесва ми кухнята. Но цвета на стената пред нея някак си не ѝ подхожда.

# 339
Мона, много красива кухня! Може ли да измоля снимка и на фурната, вижда ми се като че да е на ъгъл, а аз много си падам по такива нестандартни разположения.

Моята кухня е измислена вече, до края на месеца ще дадем старт на правенето.
Ето го ъгъла, но не е довършено, че още си чакам плочките за гърба

# 340
Супер изглежда! Много харесвам мивка или фурна на ъгъл, и тъй като заради пътя на аспиратора не мога да сложа фурната там, съм заложила мивка в бъдещата кухня.
Благодаря за снимката!

# 341
  • където и да е,само да не съм сама
Mamatania, Mona - благодаря ви,момичета!

# 342
Мона, супер е кухнята, пода ти е уау.
Со Гууд, много е красива кухнята в този маслено-зелен цвят. Ако цвета отпред беше малко по-светъл или ментово, светло пастелно жълто, щеше да е много по-добре. Но и сега бива. И аз харесвам такива цветове. Също и беж.
Кой ви прави кухнята?

Последна редакция: нд, 14 апр 2019, 22:35 от Blagoslovena

# 343
Мона, супер е кухнята, пода ти е уау.
Со Гууд, много е красива кухнята в този маслено-зелен цвят. Ако цвета отпред беше малко по-светъл или ментово, светло пастелно жълто, щеше да е много по-добре. Но и сега бива. И аз харесвам такива цветове. Също и беж.
Кой ви прави кухнята?

Хубавото на жълтата стена е че поне после като реша лесно мога да я пребоядисам Simple Smile
Ако въпросът е към мен за кой я е правил - един майстор от нашия град, сам човек, ниско бюджетна е и за тия пари няма как да не съм предоволна. Заложих на по-скъпи уреди и на най-евтини материали, защото според мен уредите се ползват повече и са по-важни.

# 344
  • София
Благодаря за споделеното за плотовете, мисля че се ориентирах. А дали някой знае добра фирма, която би се занимала с така да се каже, само с един плот и един гръб на кухня.

И още нещо като въпрос. Препоръчайте ми марка или модел вградена фурна.
Имам Икей-ска, пак такава стандартна, със стандартни функции, е не ми харесва...
Нито пече добре, нито нищо. Не мога да уцеля фурна да пече отдолу и да има читава скара или подобно нещо?
Някакви нови и по-така? като функции или друго. да речем с вратичка с плъзгане и подвижна решетка която се издърпва заедно с вратата. даже не знам какви точно функции може да има? Абе хубава фурна, да пече добре баници, месо, да има скара и т.н.?

Общи условия

Активация на акаунт