ОТКРАДНАТ ЖИВОТ 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 76

• 25 465
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
Ох бе Доциииии, Марио в рокля тип русалка 🤣🤣🤣
Сега си представи как ходи по коридорите на Св. Кирил като малка гейша Animal Smiley Cat

Само аз не съм казала, че очаквах повече. Беше ми много обикновен епиЗодът. Все едно гледахме 21ви, а не 1ви.

# 376
Доци, кажи си го.
Никакво спестяване и политкоректност.

# 377
Като гледам коментарите ви май яко ще превъртам епизода, понеже сега ще сядам да го гледам на запис.. ако го има в Нова Плей де

# 378
Или всичко е плод на пъклен план...Вместо да се отдава на сълзливи сантименти, Злодеят е култивирал спори на антракс и бялата рокля е Троянският кон, поставящ цялата болница под карантина...Ей, на...безплатни идеи за още абсурден съспенс Joy
Мда, и към края на сезона Марио ще нахлуе в новата болница с викове "Аллах Акбар" и ше се самовзриви, и без това го бяха набедили, че прилича на арабски терорист Joy

Ох бе Доциииии, Марио в рокля тип русалка 🤣🤣🤣

Не знам за сценаристите, ама ние тук добре го обработихме от др. Ковачев, стана доктор Русалков.Joy

# 379
Доци, кажи си го.
Никакво спестяване и политкоректност.

Бе Кая ме издразни. Кога стана такава шефка? Нали тя бутна Христо при жена му, а сега не вярва, че са заедно. Нещо не ме кефи вече тази история.

Някой все пак разбра ли колко време е минало? Или за всички герои различно. За едни дни, за други като малкото дете на Захариев- години. То кога се роди, кога тръгна на детска градина? Animal Joy Cat Скоро ще трябва да му купуват и на него Бяла рокля Русалка, че ще го женим.

# 380
Ди, охх, не мога, представих си го с роклята и походката JoyJoyJoyJoyJoy

Цвети, Ди започна с гушкането на роклята Grinning. Поне да се посмеем, че в ОЖ няма да ни се случи Joy

# 381
Не бе, Доци, той е запазил роклята за накрая, щото така е най-фино изтезанието над нея.
Сега, за да е по-голямо наказанието да започне да праща негови неща, че нейните свършиха. Четката за зъби, самобръсначка, костюма му от сватбата.
JoyJoyJoy Тогава не психолог, а цяла психиатрична клиника няма да им стигне Smile Ди, ако започне да й праща негови вещи, направо на психотрилър ще обърнем жанра. Joy Тя тогава няма да е отегчена, ужасена ще е. Simple Smile

# 382
ЕЙ така ще е

# 383
Единствено се надявам да й ги праща за нейна сметка. Че куриерите са скъпи, докъде ще я докара с тия нюню кашончета? Ще му свърши заплатата за Спиди и Еконт

Ей, който е измислил, че Марио ще й връща багажа кашонче по кашонче, е за бой. И първо да си прочете старите сценарии - да разбере същността на героите

# 384
Перличке, JoyJoyJoy

Дона, то кефа е важен, на парите - майната им Joy питай сценаристите.

# 385
  • Пловдив
А Стаменова що се друса...?Заради Фотев?

# 386
А Стаменова що се друса...?Заради Фотев?
Предполагам, че не можа да понесе вината за това, което се случи с бебето на Ина, защото тя тогава можеше да го предотврати, като й каже за Фотев.

# 387
Изгледах епизода. Сцената с Банков и Зорница ми беше супер нелепа. Държаха се все едно нищо не се е случило, базичета, иху аху... А цялата история на Галя ми е супер измислена и нерелистична. Не разбрах колко е този скок във времето и все пак, с две деца и мъж, който работи през цялото време, кога успя да завърже любовник, че голяма любов, братче...

# 388
  • Разпиляна във въображението
Чудих се дали някога в този сериал така са се гаврили с напуснал герой? И защо точно Марио?

# 389
Мириел, не са. Дори някой герой да е бил негативен или критикуван, пак е излизал с достойнство. Такова нещо не съм виждала.

Рано сутринта дадоха промо. Табаков явно ще оперира бременната от автобуса на Галя и любовник. Поне според промото ще има някакъв екшън. Галя и Захариев ще се срещнат пред линейката (в която тя е с Грънчаров и го гали) и Галя казва - бременна колабира. Захариев пита - това лине бременната? И накрая дадоха Табаков.

Общи условия

Активация на акаунт