ОТКРАДНАТ ЖИВОТ 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 76

• 25 452
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Е как си представяте да го скрие - тя отиде при Табаков и му каза, че е убедила жена му да подпише. Жена му каза не съм подписала. Табаков не ми приличаше на идиот.

# 556
  • Кърджали
То Табаков усети че |Галя прекалено много се вълнува. Не очаквам и да я прикрие, та затова казах че тъй или иначе ще се разбере. Ама де да знам, прекалено ми дойде. То пък за първи път нали щото нещо ми идва прекалено в тоз сериал...

# 557
  • Берлин
Моски,аз в тема не знам кой номер писах защо ми е най-противен образ Стаменова. И дори не добавих към аргументите си отвратително слабата й игра и мърлявата коса. Защо я влачат и в този сезон - не знам.
Галя се държи точно като моя позната - уж имаше стабилен брак, уж деца и кариера, дръжки. Залюби се с някакъв и заряза всичко в Бг. Беше тотално изкудкудякала от любов (банално,но в шофьора на мъжа си). Последно чух,че са в Канада двамцата  и имат близнаци. Та образът на Галя в момента ми е много познат.
Хареса ми как Банков страда - с тъжна усмивка и умиление. Кефи ме този пич Simple Smile

# 558
Играта на Ернестина е потресаваща, а образът й дълбае дъното от много време насам. Просто ми е мъка да я гледам.

Тая болница ми създава някакво ужасно усещане за пустош, не знам защо така. Все едно не работи и само някакеи дежурни лекари се моткат.

# 559
Моски, проблемът е, че болницата е още по-голяма (сградата) и затова им трябват още повече статисти (лекари, пациенти). Трябва да създадат усещане за динамика. Те в предишната болница не успяваха да го постигнат и коридорите бяха вечно празни, а тук е очеизвадно.
Колко му е две жени да чакат на регистратурата и да мрънкат нещо си, докато Табаков и националния бяха там?

# 560
Играта на Ернестина е потресаваща, а образът й дълбае дъното от много време насам. Просто ми е мъка да я гледам.

Тая болница ми създава някакво ужасно усещане за пустош, не знам защо така. Все едно не работи и само някакеи дежурни лекари се моткат.
Абсолютно подкрепям и двете становища. Няма да коментирам нито Стаменова, нито Шинова.
Болницата ми прилича на някакъв медицински център, който е в ремонт и така между другото преглеждат по някой пациент, че го и оперират.

# 561
  • Пловдив
И на мен не ми харесва новата болница...

Мисля, че професора се усеща кво става със Стаменова...Дано!
А като разговаряха след операция, тя беше с къс ръкав...той не видя ли надупчените и ръце??? Нелеп пропуск!

А щерка му на Пепи де се дяна?

Мазов е титан!

# 562
Щерка му на Пепи замина за Испания при Тони Ковачев.

# 563
Шинова избухна. Тази жена поне в два филма съм я гледала, значи има опит в киното. Каква е тази драматургия, какъв е този патос, какво е това чудо? В тандем с В.Пенев забравих, че гледам филм. Много зле играят тези хора, много.
Живкова и тя с този театрален патос не се научи и не разбра че играе във филм. Разочарована съм. Много!
Паскалева  горката. Девойче от читалищна драматична група ще се представи по-добре.
Приемам некадърността им, като обида към мен - зрителя.

# 564
Мелани, абсолютно същото и аз изпитвам. И Милена ме влудява с нейното запъване, а за Ралица не искам да отварям дума, бях забравила колко трудно я търпя да я гледам. Една и съща физиономия, интонация, винаги във всяка ситуация. И това не е от ролята й.

# 565
Те не прпиемат насериозно, това, което правят. Наистина. Това не са професионалисти а самодейци, които славата разглези и не си дават зор.

# 566
Е много сте лоши Grinning
Мен пък никой не ме дразни. Може би съм им свикнала и не ми прави впечатление.

# 567
Е много сте лоши Grinning
Мен пък никой не ме дразни.
Щото я няма Бенито Войнова JoyKissing Heart

# 568
Дона, Албeнa aka Шипката никой не може да я измести от това място в сърцето ми Joy

# 569
Отчаян живот критичен кекс анатомия на греха...

Аууу, извинете моля, то било седми сезон от сорта на "любовен попу-дебилизъм за мазохисти". На фона на днешните гей скандал в Ямбол, джендърски патриоти, пенсионни небивалици и Корни великаната никаква муза не тече за адекватно мото на сериала ...

Отчели сте колко не пасва на Галка новият лъвърбой, но услужливо пропускате, че е поредният парашутист син на майка си и на баща си. А в същото време роните крокодилски сълзи как преевали Марио и Велислав Павлов и другия доктор. Лицемери ли сте или милошевата простотия е по-заразна и от морбили?

Кайчето много погрознело, в "зомби апокалипс" и производните му героините са по-секси.

Лорчето за пръв път беше перфектно гримирана и привлекателна. Не, не е благодрение на развода. По-скоро е аут и за разлика от Марио й показаха врата в пълен блясък-какво по-величествено и тържествено от раздяла на мост.

Пропускате най-същественото обаче: още в първи епизод явно продуктово позициониране - кафе машина и капсули, поне 1 минута. Най-забавното е че Вергов е гласа зад кадър на рекламата по телевизята, а в случая май Огнянова пи и се любува на сексомата ("чаромата" е запазена марка на друга конкурентна фирма). Така че на 100% Банков-Огнянова ще ври и кипи, но "хепи енд" ще е прекалено дразнещ и се надяваме да видим някои от предложенията описани по-горе в темата, за да се осмислят още 50+ епизода загуба на време.

Та явните/скрити реклами ще подскажат за творческото дълголетие на сапунката, да прощава сапуна за обидата ...

Общи условия

Активация на акаунт