ОТКРАДНАТ ЖИВОТ 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 76

• 25 459
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Ретроспекциите с Виктория пак ми донесоха онова неприятно чувство от предния сезон...как за 5 серии се запознаха с Банков, влюбиха се, всичкото  лиготене... И преди тази любовна история ми беше натресена и фалшива, и сега в ретроспекциите продължава да ми е не на място. И тоя Банков колко пъти ще го дават страдащ, пиещ, пушещ... Честно не мога да разбера героя му вече. Опитват се да изглежда страдащ по Виктория, след 5 мин прави нЕк'ви физиономии като чу за Зорница... аман вече!
Галя май е новата Зорница в този сезон. Почва да копае дъното, адски ми е неприятна.
Кая ми идва в повече с фасоните си. С удоволствие бих и била два шамара да се освести.
Стаменова не ми се коментира. Ужасна, безинтересна... и героинята, и актрисата...
Табаков малко ми е пренавит. Идва от нищото, не ги познава, ама го раздава забавно-хаплив. Със смесени чувства съм, ще го видим в бъдеще.
Ии добре, че е Мазов! Малко глътка свеж въждух в цялата трагична конфигурация. А и Пешето ми е някак мил и адски симпатичен за сега, то на фона на другите...
Липсва ми стажантката на Пешко, дано да се включи, че да се посмеем.

# 586
Стажантката доколкото разбрах, няма да я има вече, инчаче беше много забавна.
И на мен Петър ми е много симпатичен, мил, благ един такъв.

Силно се надявам, че Мазов няма да си премълчи за Стаменова, това ще бъде безобразие.

# 587
Много ще му дойде на Пешко и стажантката, за сега Галка и Грънчарова му стигат 😀

Иначе момичето беше лъчезарно и образът й беше свеж.

# 588
Мен сега ме гложди кой играе Желязков 😐

# 589
Силно се надявам, че Мазов няма да си премълчи за Стаменова, това ще бъде безобразие.
Естествено, че ще премълчи, докато не стане някой гаф или не я хванат управниците. Или всичко ще мине без никой да разбере. Animal Smiley Cat

# 590
Доци, то вчера стана гаф и ако Мазов не е много тъп, би трябвало да е разбрал защо. Като я прикрие най-много да убият някого.
Но и аз съдя по промото, че няма да каже. Догодина може пак да вземат награда за утвърждаване на лекарската професия Grinning

# 591
  • София
Надявам се Мазов да каже, че Стаменова е наркоманка. Но като се сетя, че и той оперираше пиян, едва ли ще направи нещо. "Добър" пример дават тв лекарите - наркотици, алкохол, безразборен секс, аборти. Браво, само така. Sick

# 592
Мда, а после беше проблем, че показаха три учителки, които изяли една луканка....лекарите що не се възмутят?

И аз мисля, че Мазов няма да отиде и веднага да каже. По-натам ще се случи.

Късно снощи хванах някакво промо - май не се е обсъждало - имаше доста кадри с Галя, с Орлин, пак частта с жена му, която твърди, че не е подписала и накрая Галя седеше пред Захариев, който я питаше отпреди ли познава пациента. Не е глупав, бързо се усети. Галя, от своя страна, хем няма смелост да се обвърже с гаджето, хем не се старае да се скрие.

# 593
    Моски, под гаф имах предвид точно да убие някого. Animal Smiley Cat Не ми се вярва Мазов да отиде и да каже на Ина: "Да знаеш Стаменова се друса в тоалетната и така оперира". Ако Тасев обаче я хване, няма да си замълчи. Animal Smiley Cat Не разбирам изобщо Стаменова какво прави в болницата на Ина.

# 594
Дона, Галя накъдето отива, Петър оттам се връща Grinning
И аз го видях промото,  пак ще се дъвче историята около Галя, новия и жена му. И явно - Стаменова. Другите герои - ако остане време за тях. Simple Smile

# 595
И аз мисля, че сега няма да каже, може би ще говорят този или следващия епизод и ще я предупреди да внимава.

Досега само пияни бяха оперирали, сега и друсани, ама вижте ги как показват какви гении са - никой не умря и в трите случая Grinning

Какво да се възмущават? Все едно не знаем за пияни лекари, а това че учителите се правеха на ощипани, луканката беше метафора и го има, да. Да, не значи и в двата случая, че е обичайна практика, но не значи и че го няма.

# 596
Със сигурност Мазов ще си замълчи, то няма да е интересно, ако веднага се разчуе и вземат мерки 😃

# 597
Мазов ще си замълчи, докато Лорчето не попадне в болницата с някоя тежка травма и не се наложи Стаменова да я оперира 😀

# 598
Мазов ще си замълчи, докато Лорчето не попадне в болницата с някоя тежка травма и не се наложи Стаменова да я оперира 😀
По-добре да не се случва, че май който роднина е дошъл при тях са го уморили Joy Имат черна серия!

# 599
Това ще бъде интересна ситуация 😄

обаче ме съмнява, май май и Лорчето я изпратиха по живо, по здраво...

Общи условия

Активация на акаунт