ОТКРАДНАТ ЖИВОТ 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 76

• 25 420
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Но приликата е само във външния вид, не и в таланта.

# 61
Направо се хващам,че с нетърпение чакам сериала Simple SmileБез значение кой ще участва и без значение,че си е сапунка.Дали защото си е "наше" ,ами чакам си го Simple Smile

Росита:
Скрит текст:
Докъде стигна с "Друговремец'?Интересно ми е дали те грабна сериала?

# 62
Айде, няма ли да пуснат анонс да разчешем езици?!? 🤪

# 63
  • София
Амбър,

Скрит текст:
В чужбината съм. Днес съм по летища и докато чакам между полетите успявам да хвърля по едно око на темата, как ме уцели, направо идеално.😂
Довършвам 4-ти сезон на Друговремец. Влюбих се. Страхотен сериал, интересен, интригуващ, изпипан до последния детайл и не ми се иска да свършва. За Джейми Фрейзър няма да споменавам 😍

Аз ще пропусна сериите тази седмица, но когато се завърна в събота ще се опитам да наваксам.

# 64
Айде, няма ли да пуснат анонс да разчешем езици?!? 🤪
Този сезон са много обрани откъм реклама, явно промотирането на двата нови сериала им е по-важно Simple Smile Те и да пуснат анонс най-много в още по-голяма чуденка да изпаднем Joy

# 65
Росита,ще наваксаш,разбира се,Нова плей е за това Simple Smile
Скрит текст:
Радвам се ,че ти харесва.Каква игра само,и от млади актьори-възхитена съм.За съжаление,ще почакаме за следващият сезон,Кейтриона искала да си почине няколко месеца и май няма да снимат веднага следващият сезон.Джейми е голям сладур и актьор.Обаче лорда има голяма фен група и той Simple Smile
Не ми трябват анонси,искам -Начало !! Simple Smile

# 66
  • София
Този, който пише анонсите още не си е изпил питието. Чакайте, има време.

# 67
Мислех, че той от рано ги почва. Smile

# 68
Може вярно покрай рекламата на другите сериали, да са му орязали режийните за вдъхновение 😂
освен да го почерпим?

# 69
Може вярно покрай рекламата на другите сериали, да са му орязали режийните за вдъхновение 😂
освен да го почерпим?

Наздраве на Анонсаджията!

# 70
Мислех, че той от рано ги почва. Smile
Той от рано почва, но дълго пие Grinning

# 71
Оставете човека да се накове подобаващо, все пак трябва да почне с ударен анонс Joy

# 72
Добре, че сте вие, аз бях забравила за това чудо "седмичен и дневен анонс". Може и той да е забравил.

# 73
Оставете човека да се накове подобаващо, все пак трябва да почне с ударен анонс Joy
Щеше да е достатъчно да изгледа първите три епизода Smiley

# 74
Докато чакаме анонсаджията да влезе във форма, да ви споделя, че сега гледайки Анатомията на Грей, попрочетох за него и какви интересни неща забелязвам - единият актьор го вадят официално от сериала, защото е в конфликт с друг. Едната актриса излизат и казват, че са имали проблеми с уговарянето на хонорара, но накрая са се радбрали. Цъ, цъ, как всичко си казват, не знаят ли, че тия неща трябва да са обвити в тайнственост и мистериозност Joy

Общи условия

Активация на акаунт