ОТКРАДНАТ ЖИВОТ 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 76

• 25 427
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Не стана ясно колко е скока след карая на 6-ти сезон, само, че новата болница работи от два месеца.
Аз си предполагах, че няма да кажат точен период, защото много се оплитат във времевите линии. 😀

# 391
Спомняте ли си от предишния сезон какво стана с първата рокля на Зорница, дали я върна? Да не би това да е роклята, която й върна Марио, първата, нещо ми се върти, че остана в гардероба му.
Нали после купиха различна рокля от тази, която Зорка си купи в компанията на Ина.
Някак си не мога да си представя, че ще се прибере от несъстоялата се сватба у Марио. И там да се преоблича.

# 392
Спомняте ли си от предишния сезон какво стана с първата рокля на Зорница, дали я върна? Да не би това да е роклята, която й върна Марио, първата, нещо ми се върти, че остана в гардероба му.
Нали после купиха различна рокля от тази, която Зорка си купи в компанията на Ина.
Някак си не мога да си представя, че ще се прибере от несъстоялата се сватба у Марио. И там да се преоблича.

Не е оставала в гардероба му. Вечерта преди сватбата, когато си говореха, тя му каза "може би не трябваше да сменям роклята". От това съдя, че е върнала първата и е взела новата. Снощната рокля, която тя получи, със сигурност е тази, с която беше в деня на сватбата.

# 393
  • София
Този любовник на Галя ми е много грозен, с тази стърчаща коса, грам не си подхождат. Галя явно грам угризения няма, не го очаквах честно казано. Не съм оптимист, че тяхната връзка ще се задържи. Тя е с две деца, той предполагам, че няма (щом жена му не може да има деца). Едва ли и двамата ще се разведат и ще създадат ново семейство, не че е невъзможно. Много се радвам, че Лора остава в другата болница и се надявам, че няма да я дават. Сега дали ще търсят нова булка на Мазов. Не се сещам за подходяща. newsm78 Стаменова ме дразни, Кая най-много.

# 394
На мен също ми е много нереалистична тази връзка на Галя. Оставят впечатление, че е от дълго време, но как, кога е станало... може би ще се изясни по-нататък.
Стаменова ми е много безинтересна, сцените с нея хич не ги гледам.
Кая с тези огньове вече ми втръсна.

# 395
  • Разпиляна във въображението
Ако този е психолог, връзката им може да датира от миналия сезон, поне няколко месеца.

# 396
А как разбрахме, че този е психолога? Май съм изтървала

# 397
Доне, не сме разбрали, ама какъв да е, тя Галя къде ще да го е завъдила иначе? Grinning

А иначе искам да кажа, че връзката на Галя я представиха по най-долния възможен начин, дето ме отвращава - аз съм на симпозиум, дрън-дрън, отвратително. Изобщо не смятам, че понеже Петър е безобразен, както се изрази Емил, поведението на Галя е оправдано. В крайна сметка за тези неща си има цивилизовани начини.

И като цяло не разбирам поради какви причини всички трябва да притежават някакви отвратителни човешки качества.

А връщането на Христо при жена му пък изобщо не искам да го коментирам.

# 398
И на мен не ми хареса как я представят Галя. Изобщо в този филм един не остана, който да не си решава проблемите с изневяра. Моногамията е някаква детска измишльотина явно. Smile

# 399
Аз пак не разбрала Simple SmileГаля къде е сега с любовника,в БГ ли си е,нали беше някъде ?
Стаменова и Кая много дразнят,ако не съм го споменавала през последните 24 часа Joy

# 400
Къде го била завъдила Галя? Вие за Тиндър не сте ли чували? Animal Joy Cat

# 401
Тъкмо се отървахме от перчема на Тасев, сега ще го замества Грънчаров. Grinning

А сигурни ли сме, че е психолог или просто това е било оправданието Галя да я няма?

Моски, Христо от всички в епизода е за най-голямата гьостерица.

# 402
Доне, не сме разбрали, ама какъв да е, тя Галя къде ще да го е завъдила иначе? Grinning

А връщането на Христо при жена му пък изобщо не искам да го коментирам.

Може да е комшията?. Поискала му е един ден чаша захар за домашния кекс на Пешко и вместо това е завършила с кекс с Грънчаров Grin

Абе Христо го направиха пълен идиот. Той откровено не понасяше жена си и на онази вечеря му беше тъпо.

# 403
  • София
Той Христо нали е заминал на специализация в Германия и Дарина с Пепе са отишли сега при него. Може тя да използва детето, за да му се натресе. Не значи, че са се събрали отново. Но пък можеше да се обади на Кая да ѝ каже. Аз останах с впечатлението, че двамата не поддържат връзка.

# 404
Коментар във фейсбук, който ме разби JoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт