ОТКРАДНАТ ЖИВОТ 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 76

• 25 434
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Е,Доне кажете де,Галя къде е?

# 406
Галя е на "симпозиум", но предвид това, че се прибираха с автобус, явно е някъде из България. Петър нали ѝ предложи да я чака на автогарата.

# 407
Амбър, доколкото разбрах е някъде из България, но не мисля, че казаха къде точно.

# 408
Aмбър, аз специално не разбрах къде са, може би някъде в планината.

Ди, аз не знам какво е Тиндър, ама проверих у чичко Гугъл Grinning

Сега разбирам анонсанджията - не е издържал като е изгледал епизодите, напуснал е, по-мил му е черния дроб.

# 409

Всъщност не казаха. Като другите, и аз смятам, че беше някъде в България.
Боровец, примерно.

# 410
Благодаря ви и на четирите Simple SmileАз бях заета и серията я гледах така по диагонал,имам пропуски.

# 411
Амбър, е изгледай го пак де, ама дано имаш алкохол покрай теб, че трезвено трудно се гледа. Grinning

A Ина сякаш нарочно е наела Стаменова.

# 412
Много набързо и неразбираемо показаха някои неща вчера. Предполагам ще доизясняват в следващите епизоди, ама колко ще се разбере не е ясно. За Марио дори няма да коментирам, гавра. Галя ми е ок засега. За Кая хем ми е жал, хем ме дразни. Кръстева и Цонев са ми интересни. Мазов и Хинова ще ги съберат почти сигурно. Стаменова ми е напълно безразлична и безинтересна. Инчето много ме кефи, за Тасев не мога да кажа същото. Банков си чака Виктория, не знам дали ще я върнат. Има шанс да започнат да се преоткриват със Зорница може би, не знам. А с на Магдето любовта какво стана?

# 413
# 414
Май е питал Галя дали би напуснала Захариев.
А Банков ми е чудо с кого говори. С Табаков?

# 415
Май е питал Галя дали би напуснала Захариев.
А Банков ми е чудо с кого говори. С Табаков?

Банков там, където го дават с гръб и каза, че са отворили спешното, говори с Цонев, защото почва с "Асене, не гледаш  ли новини". За после - не знам.

# 416
Изгледах и аз, стори ми се Най- безинтересния епизод изобщо. Всичко толкова предвидимо и даже повтарящо се.
Много харесвам Карамазов, а снощи дори и няколкото кадри ретроспекция с Кая ги превъртях, най- вече заради цялата им история. Кая не знам защо ми е най - голямата досада. Едни и същи драми и душевни терзания в нейната душа вече втори сезон.
Заиграването с феновете на Банков и Огнянова започна без загуба на време, за да продължи интереса и интригата ще ги бъде ли заедно или не.
От всички  истории в тоя епизод, единствено ме заинтересува как ще реагира Пешко когато се окаже от страната на измамения.
Какво ми хареса в целия епизод- Врабчев и Пенев са там и поне те са си останали същите.

# 417
Моски, това "Асене" съм го пропуснала, чух само "не гледаш ли новините?" Grinning

# 418
  • София
Според мен Пешко ще прости изневярата, но Галя може и да не иска да е с него.

# 419
  • Пловдив
и Аз да питам...кой е Табаков  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт