ОТКРАДНАТ ЖИВОТ 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 76

• 25 410
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
и Аз да питам...кой е Табаков  Thinking
Деян Табаков е героят на Иван Юруков, който ще е едно от главните действащи лица в този сезон. Неврохирург, ще се появи довечера, като се налага да оперира пострадалите от катастрофата.

# 421
  • Пловдив
и Аз да питам...кой е Табаков  Thinking
Деян Табаков е героят на Иван Юруков, който ще е едно от главните действащи лица в този сезон. Неврохирург, ще се появи довечера, като се налага да оперира пострадалите от катастрофата.

Разбрах...мерси!
Някак съм свикнала Юруков в др.светлина да го гледам  Grinning т.е. комедийна.

# 422
Сега дали ще търсят нова булка на Мазов. Не се сещам за подходяща. newsm78
Онли, съдейки по снимките, Мазов ще е двойка с Пенев Joy Мисля, че си подхождат. Simple Smile

# 423
Не ми харесва тази честа смяна на артисти.
София мислех, че се е преборила, жалко...

# 424
  • Пловдив
М да...София да бяха сменили...на кому е нужен тъпия и образ?

# 425
Принципът на който са изкарали определени герои, ми е абсолютно непонятен.

Анонсаджията е преживял първоначалния шок и след като е поизтрезнял, е написал анонсче Grinning

Пред голямо изпитание ще трябва да се изправи д-р Стилянова в премиерния епизод на "Откраднат живот: Любовта лекува" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Пътувайки за София, автобусът, в който пътува Галя попада в сериозна катастрофа и Орлин, в чиято роля влиза актьорът Мартин Герасков, е тежко ранен. Ще оцелее ли той и ще успее ли Стилянова да обясни отношенията си с пострадалия?
Междувременно Банков ще получи неочакван мейл от Виктроия, а Мазов ще завари София в ситуация, за която никога не е предполагал.]Пред голямо изпитание ще трябва да се изправи д-р Стилянова в премиерния епизод на "Откраднат живот: Любовта лекува" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Пътувайки за София, автобусът, в който пътува Галя попада в сериозна катастрофа и Орлин, в чиято роля влиза актьорът Мартин Герасков, е тежко ранен. Ще оцелее ли той и ще успее ли Стилянова да обясни отношенията си с пострадалия?
Междувременно Банков ще получи неочакван мейл от Виктроия, а Мазов ще завари София в ситуация, за която никога не е предполагал.

Да предположим ли, че Вики ще пише на Вики, че къса с него и няма да се прибере скоро? Grinning

# 426
И аз това си помислих, Моски.
Така ше имат зешена светлина да назначат Табаков.
Ех, Орлин е новият

# 427
Скрит текст:
Принципът на който са изкарали определени герои, ми е абсолютно непонятен.

Анонсаджията е преживял първоначалния шок и след като е поизтрезнял, е написал анонсче Grinning

Пред голямо изпитание ще трябва да се изправи д-р Стилянова в премиерния епизод на "Откраднат живот: Любовта лекува" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Пътувайки за София, автобусът, в който пътува Галя попада в сериозна катастрофа и Орлин, в чиято роля влиза актьорът Мартин Герасков, е тежко ранен. Ще оцелее ли той и ще успее ли Стилянова да обясни отношенията си с пострадалия?
Междувременно Банков ще получи неочакван мейл от Виктроия, а Мазов ще завари София в ситуация, за която никога не е предполагал.]Пред голямо изпитание ще трябва да се изправи д-р Стилянова в премиерния епизод на "Откраднат живот: Любовта лекува" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Пътувайки за София, автобусът, в който пътува Галя попада в сериозна катастрофа и Орлин, в чиято роля влиза актьорът Мартин Герасков, е тежко ранен. Ще оцелее ли той и ще успее ли Стилянова да обясни отношенията си с пострадалия?
Междувременно Банков ще получи неочакван мейл от Виктроия, а Мазов ще завари София в ситуация, за която никога не е предполагал.

Да предположим ли, че Вики ще пише на Вики, че къса с него и няма да се прибере скоро? Grinning

Ми нали трябва да има място за Юруков. Викито не вярвам да се върне скоро, даже въобще.

# 428
При шеметната скорост, с която майсторски съсипват женските образи, вече предпочитам да влизат мъже Smiley Тях дори и да ги съсипват, сякаш не им личи толкова Joy

# 429
  • София
За Виктория нямам никакви предположения дали ще я върнат, но ако може да разкарат Кая ще е най добре.
Единственото, което ми прави впечатление в тази актриса Неда Спасова е красивата и глава и нищо друго.
Никаква емоция няма в нея, дори и отрицателна.

# 430
Абе само на мен ли ми е странно как ще функционира отделение с един човек, било то и гений? Чакат Виктория да отворят неврохирургията? Сама ли ще работи там? И сега Табаков също.. като Зорница - човекът отделение, ама при нея поне се чува някое друго име, въпреки, че не го показват.

# 431
  • София
Не е точно така. Марио го направиха на мармалад, а даже не участва. За Мазов и Банков не ми се подхваща. Няма несасипан образ - бил той мъж или жена.

# 432
Абе само на мен ли ми е странно как ще функционира отделение с един човек, било то и гений? Чакат Виктория да отворят неврохирургията? Сама ли ще работи там? И сега Табаков също.. като Зорница - човекът отделение, ама при нея поне се чува някое друго име, въпреки, че не го показват.

Май не чакат само Виктория - Ина каза на Темелков, че канят специалистИ.

Но и аз предполагам, че Виктория ще отреже Банков, при мега невероятната операция Табаков ще блесне и ще го вземат него.

# 433
Всичко сте казали-няма такава скука. Ако продължава така ще и най-лошият сезон досега.

# 434
  • Другата България
Здравейте момичета.
Имам едно питане - в кои дни ще се излъчва сериалът?
Оставам с впечатление, че е без петък? Или само за тази седмица е така?

Общи условия

Активация на акаунт