ОТКРАДНАТ ЖИВОТ 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 76

• 25 433
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Имаме анонс за довечера.

Проблеми в новата болница предстоят в премиерния епизод на "Откраднат живот: Любовта лекува" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Галя подписва съгласието за интервенцията на Орлин, въпреки категоричния отказ на жена му. Когато Поли Грънчарова, в чиято роля влиза актрисата Гергана Стоянова, разбира, че мъжът ѝ все пак е вкаран в операция, тя прави страхотен скандал и решава да съди "Св. Анастасия". Какво ще бъде състоянието на Орлин и ще успее ли някой да промени решението ѝ?
Междувременно Ина не може да чака повече завръщането на Виктория и решава да предложи на друг мястото ѝ на завеждат Неврологичното отделение. Кого ще избере тя?
Цонев и Евгения пък ще вземат Кръстева от клиниката за алкохолици и тя ще помоли да бъде върната отново на работа. Ще се съгласи ли Асен?

https://nova.bg/accents/view/2019/02/28/242077/%D0%BE%D1%82%D0%B … 1%83%D0%B2%D0%B0/

# 616
То няма лошо Цонев да я покровителства, обаче чак пък старша сестра.... прекалено е, тя няма и една година стаж и вече ще командори старите кучета.

Хахаха пак се шегува нашия човек - то излязоха не знам колко снимки на Кръстева в униформа, сега ще я вземат ли на работа?

# 617
Какъв интересен анонс- преразказано промото 😒😒😒☺☺☺

# 618
Искам да питам, как тълкувате думите на Кая "Забравих че на около винаги се намира по една доктор Огнянова....за утераха...." Понеже, за мен са двусмислени?
Аз не виждам нищо двусмислено, Кая изрече на глас това, което е видно отдавна - че Зорница е за него утехата и се сеща за нея, когато има нужда от утеха, а тя понеже е глупава, ходи по него като паленце. Горчивата истина е, че Зорница се влюби много силно в Банков и от толкова много любов си съсипа живота - като махна детето си, като се отказа от шанса да бъде щастлива с друг мъж - а за Банков тя беше просто жената, която му помогна да преживее трудните месеци след загубата на дъщеря си. Просто начинът, по който се грижеше и страдаше за Ева, след това начинът, по който се грижеше и сега страда за Виктория и начинът, по който никога не видяхме да се грижи и да страда за Зорница, на тези мисли ме навява. А Кая според мен припознава съдбата си в тази на Огнянова и затова го сръфа Банков на тази тема.

Хъмбъл, този Иван Рангелов, дето играеше снощи, си беше бая тъмничък. Но на мен направо не ми приличаше на актьор, даже съм учудена, че не е статист, а ще има история покрай него. Но може да ми се стори различен по-нататък, сега каза две реплики.

Кая и аз не разбрах как така изведнъж стана старша на операционните сестри, при положение, че явно Маргото, която изпълняваше тази функция, си е на линия.

# 619
Новият толкова се беше спекъл от разменените реплики между Стаменова и Цонев, че не посмя да се меси Grinning

И аз съм учудена за Кая, особено щом старшата сестра, която беше в Свети Кирил е там. Очевидно Магда е била против това, но Цонев не се е съобразил с нейното мнение.

# 620
Хи хи, ей го нашият човек 😁 Тъмничкият еhttps://www.facebook.com/rangelovivan

# 621
  • Разпиляна във въображението
Зорница Утехата е като кученце, което чака да бъде помилвано Simple Smile

# 622
Не знам Зорница каква е, ама коя е Кая да дава квалификации на хора преди нея? И със сестрите много ме издразни как се държа, много и пораснаха крилете и въобще не си знае мястото.

# 623
 От новите герои ми хареса играта на Мира-алкохоличката. Не знам как се казва актрисата и дали не беше само епизодична роля.

# 624
  • тук, на мястото си
Грозно беше това подхвърляне на Кая. Преди като имаше нужда Банков се отнесе с нея добре, а тя отвръща със злоба.
Гергана Стоянова за малко да не я позная, май има интервенции по лицето. Каза, че сега са на 15-тата серия. Разправя много смешна случка за снимките.

# 625
Уау, какъв анонс. Страшен просто. Кой ли ще е шеф на неврохурургията?! Все едно не го обявиха преди месец. А Катя естествено, че ще я вземат.

П.С. За репликата на Кая съм съгласна с Моски. Може би Кая се припознава в Зорница по някакъв начин.

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 12:50 от VanillaBarbie

# 626
От новите герои ми хареса играта на Мира-алкохоличката. Не знам как се казва актрисата и дали не беше само епизодична роля.

Епизодична беше споредмен, Катя напуска клиниката, така че едва ли ще я видим пак.

# 627
Едно голямо ЕВАЛА на Владо, че няма овъртане само.

# 628
Ако върнат и Духовникова в Откраднат живот, ще ми дойде малко ту мъч нейното присътвие и лигавене 2 часа!

# 629
Ако върнат и Духовникова в Откраднат живот, ще ми дойде малко ту мъч нейното присътвие и лигавене 2 часа!

Ми не я гледай и всичко е точно! 😁

Общи условия

Активация на акаунт