ОТКРАДНАТ ЖИВОТ 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 76

• 25 426
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Според мен ще се върне и Теодора. Даже допускам вероятността Банков да отиде да я търси в даден момент. Да не говорим, че в последните няколко дни Вергов не снима, а е в чужбина, така че изобщо няма да се учудя, ако направи кратка пауза от епизод-два, в която е тръгнал да търси любимата си. Не забравяйте, че самата Духовникова каза, че ѝ предстои да разбира какво иска Виктория, така че не мисля, че нейната роля е приключила.

# 631
Надявам се Теодора да се върне в ОЖ и да снима. Харесах героинята ѝ, силна мадама  беше, а и ни трябват повече лекари-жени.

А довечера се надявам яко да рита задници в ДГ Joy

# 632
Според мен е супер тъпо да правят заигравки между Зорница и Виктор, ако не смятат да ги събират, а само поддържат интереса. Ако ще търси Виктория, да я търси, ама не и междувременно да се подхилкват със Зорница. Разбирам, че дават трохички, ама ми е ненужно. Иначе тя е готова, Банков само да и свирне и веднага ще дотича.

# 633
Аз в единствената сцена между Виктор и Зорница заигравки не видях. Видях двама души, които разговарят приятелски помежду си. Без напрежение, без спотаени чувства, съвсем нормално. И вчера видях един мъж, който страдаше за гаджето си.

# 634
На мен пък ми хареса Духовникова, даже и героя Банков харесах покрай нея Smile  Само не разбрах защо я вкараха за 10 серии, само за да я махнат безславно после. Историята им поне за мен стои някак много незавършено. Това с идеята, че няма да я видим пак. Ако все пак я върнат в този сезон, ще има повече смисъл това, което ни показаха като история 6 сезон. Та все пак се надявам да я видим отново, беше интересен характер.

ВанилаБарби, те тези трохички си ги дават още от не знам кога Smile абсолютно неуважение към зрителите и феновете им според мен. Но някои хора си умират за такива сцени и се радват неистово. Явно работи добре за рейтинга. Simple Smile

# 635
Vanilla, съжалявам, че го казвам, но предчувствам, че ще размотават Зорница между Банков и Табаков. И то много епизоди. Още не съм видяла доказателства за това, но за момента май са решили, че това се харесва и ще повторят шести сезон.

# 636
Vanilla, съжалявам, че го казвам, но предчувствам, че ще размотават Зорница между Банков и Табаков. И то много епизоди. Още не съм видяла доказателства за това, но за момента май са решили, че това се харесва и ще повторят шести сезон.
Според мен с Банков ще имат приятелски отношения, ще се виждат, ще си споделят, ще си говорят и тези, които искат да се съберат, ще ги виждат вече как това се случва. Както каза Майчето - ще размахват моркова. Междувременно ще се завърти някаква интрига с Табаков. Няма да се учудя, ако в някакъв момент Зорница и Банков преспят заедно, колкото да дозакопаят Зорница. Но не мисля, че крайната цел е да ги съберат. Деянчо ще я лекува нея. В първия епизод накрая при монолога си Кая говореше за различните видове любови - даваха Кая, когато говореше за любовта, която вече я няма, даваха Стаменова с пристрастяващата любов и дадоха Зорница, когато казаха - онази, която предстои - истинската, голямата, неслучилата се. И това беше точно препратка към бъдещите ѝ отношения с Табаков. Разбира се, след три епизода време може всичко да се обърне с главата надолу, те не се свенят да правят такива работи Grinning

# 637
Нямам против да върнат Вики2, стига да не се лиготят с Вики, не мога да понасям Банков такъв.

# 638
Аничка, напълно ги разиграват и те се радват като деца на бонбони. Аз харесвам Банков и Огнянова (по-скоро харесвах, защото след всичките тези случки малко не ми се връзват вече заедно), ама това ми идва определено в повече.
Доне, и аз го предчувствам това. Що да не намесят и Виктория, та съвсем да стане бъркоч. Така като са тръгнали и  Ева да се окаже, че е като Фотев с 9 живота и не е съвсем умряла, нищо, че и дариха органите Wink Иначе няма да се учудя ако Зорница се захване с Табаков и Банков осъзнае, че Зорница е голямата му л'бов. Grinning Макар, че с Марио нямаше такива проблеми и няма логика ама знае ли се какво ще измислят.

# 639
Аз в единствената сцена между Виктор и Зорница заигравки не видях. Видях двама души, които разговарят приятелски помежду си. Без напрежение, без спотаени чувства, съвсем нормално. И вчера видях един мъж, който страдаше за гаджето си.

Eдинствената сцена между Банков и Огнянова, както и вчера сцената в склада с Kая ми стояха като някакъв скеч, нямащ нищо общо с останалия сюжет.
Mного са ми странни първите два епизода и засега историите не ме грабват. Дано се раздвижат по-нататък.

# 640
Уф, пепел ти на езика Scream  Втори път шести сезон ще ми дойде в повече Simple Smile
А и да си гледат там четириъгълника на Стилянова и сие. Той стига за този сезон.

# 641
Уф, пепел ти на езика Scream  Втори път шести сезон ще ми дойде в повече Simple Smile
А и да си гледат там четириъгълника на Стилянова и сие. Той стига за този сезон.

+1

Предполагам и аз като Москита, че в този сезон Банков и Зорница ще бъдат само приятели, наистина вече загърбили миналото помежду си.
Зорница ще се заиграе с Табаков, а той като го гледам какъвто е ръб няма да бъде одобрен от Банков и ето ти конфликт 😃

# 642
Табаков влезе с рогата на Галя, но тя беше твърде притеснена заради гаджето си и не му обърна внимание. Предполагам обаче, че той и с останалите ще се държи по този начин и ще е в конфликт с всички останали.

# 643
Аз нямах никакви очаквания и затова серията ми се видя нормална, дори интересна. Дори абстиненцията на Стаменова ми беше забавна. И парализираният Желязков. Но най-много се радвах на Иван, разбира се.😁

# 644
Ако върнат и Духовникова в Откраднат живот, ще ми дойде малко ту мъч нейното присътвие и лигавене 2 часа!

Ми не я гледай и всичко е точно! 😁

Оооо не искам да се лиша от красотите на родното ми място Innocent

Общи условия

Активация на акаунт