ОТКРАДНАТ ЖИВОТ 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 76

• 25 358
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
Значи Марио няма да го има ?
Това официално беше обявено още преди началото на сезона.

# 721
  • 221B Baker Street
Ина никога не ми е харесвала на мен... Изобщо не е за Боби...

Много мразя постъпки като на Галя... Абе, като не обичаш вече някой, защо стоиш при него? Че и любовник си хващаш!

# 722
Не харесвам Стаменова, но я разбирам. Поведението й е отчаян вик за помощ. Слаба и податлива психика, самота.
Нормално е да страни от всички, да ги мрази и отблъсква, но тя всъщност мрази себе си.

# 723
  • Пловдив
Браво на Мазов, че я издаде! Но не вярвам да я изгонят, а трябва...даже да я осъдят!

# 724
Много си в готина Инчето.Трябва твърда ръка за този пост.Чу го тя Мазов,ето реагира.Направо я виждам с Табаков,как си подхвърлят реплики Wink
Проблема при Гергана в лицето е странната й уста.Краищата са й толкова извити нагоре,че ми прилича на нарисуван клоун.Не знам дали е оперативно,може да си е по рождение.
А пък Ралица е с малка,тънка и сърдита уста.
Да не досадя със забележките във визията им,но съм чела ,точно външни белези и мимики говорят много за характера на човека.

# 725
Зорница вчера се дразни на Марио, а днес се оказва, че си говорят по телефона....?

Не очаквах Мазов да каже. Така трябваше, добре направи.

# 726
Нищо не разбирам сега. Grinning Какви точно са отношенията на Марио и Зорница? Явно си общуват нормално, чуват се, щом тя знае, че ще остава в Св.Кирил, че и директор ще става. До онзи ден й праща едно по едно нещата по куриер все едно иска да я дразни и да си го връща. Сценаристите не са добре, не. Grinning

Стела, нормално е, вече не е само финансов директор.

# 727
  • Пловдив
Табаков и Фотева ще ги гаджосат май...

# 728
Забравих да отбележа колко сладки бяха Банков и Зорница.Дори и приятелски,общуванети им е леко.Зорница с така светнали очи и усмихната не съм я виждала.(разбира се може и да греша Wink)

# 729
Ами Ина трябва да е строга, само ги вижте какво правят Grinning

# 730
  • 221B Baker Street
Ами, държи се като Фотев, Фотева!
Ох, Банков...Joy
Между другото, във всички лекарски сериали има дрязги между лекарите и собствениците на болници. Sunglasses

# 731
Явно двата разговора на Банков и Огнянова са ги писали съвсем отделни хора, дори неподозиращи едни за други 🤣

# 732
Това, че Ина е станала собственик на болница, не означава, че трябва да се държи надменно и подчертано зле с всички. Преди това ги имаше за свое семейство, бла-бла, сега върви и фучи.

# 733
  • Пловдив
Ако изгонят Стаменова, то и Кръстева не трябва да е там...Жалко, щото тя е добра, мо можеше да си направи частен кабинет.

# 734
  • 221B Baker Street
Стаменова с хероин ли се друса?!:scream:
Ооо, Галя се държи адски кофти с Пешко! Защо просто не му каже, че не го обича вече?!

Общи условия

Активация на акаунт