ОТКРАДНАТ ЖИВОТ 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 76

• 25 365
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Майче, Ина това го прави с едно телефонно обаждане Joy

# 691
Моски, от министерството се получава лиценза, а те хич не ги долюбват тези от Свети Кирил и специално тях биха ги оставили последни Grinning

# 692
Колко време е минало наистина е интересен въпрос. От гледна точка заработването на болницата, времето трябва да е доста, защото отварянето на цяла болница не става за 2 месеца, каквато и сграда да имаш.
От друга страна, Марио още изпраща багаж на Зорница. Някак си не си представям половин (поне) година все да й изпраща по нещо. Но ако наистина е така, ще разбера досадата й Grinning

# 693
  • София
Повече от два месеца е минало, след като малкото дете на Пепито ходи на градина.

# 694
То не е и само до сградата, ами и трябва да се получи разрешение да работи тази болница, ЗК, оборудване, което за два месеца е немислимо да стане. Особено лицензът може да се точи с месеци, ако не и с няколко години.

Отделно, че изглежда Ина се е поозорила с финансирането, така че това също бави.
Пък и няма как всички да напуснат св Кирил от днес за утре, имат предизвестия ала-бала...

# 695
Какво го нищим и ние, то е ясно че не са го доизкусурили времето, както винаги. Табаков 100% усети, че има нещо гнило. Няма да мога да гледам аз днес, ще изгледам серията утре.

# 696
Опитваме се да оправим времето, а те даже сценаристите не са го оправили Animal Joy Cat

# 697
Принципно няма кой знае какво значение времето, видяхме кой накъде е тръгнал, но тъй като по-напред имаше коментари как Зорница само два месеца, след като избяга от сватбата е готова за нова връзка, е хубаво да се уточни, че е минало повече време.

# 698
Вече имам дежа вю,в тази болница постоянно нахлува някой със скандал и Жекова се разправя с него.
Едит:Споменава ли се за разлика във възрастта на Орлин и жена му(какйбешеимето),че ми изглежда доста  по-голяма.

# 699
Вече имам дежа вю,в тази болница постоянно нахлува някой със скандал и Жекова се разправя с него.

Това й влиза в длъжностната характеристика 😂

Грънчаров вярно е бил терапевт на Галя.

# 700
Еее, поне разбрахме как са се срещнали Галя и Орлин.
Някои познаха, че й е терапевта.

# 701
  • Кърджали
хъм, психолога на Галя. Обаче тя продължава да се държи доста неадекватно. Чак и в операционната влязла

# 702
  • Пловдив
М да...и ей така я оставили да зяпа?

# 703
  • Кърджали
Е, изведнъж придобила рязък интерес. И те рещили да и задоволят интереса. Щото то всеки може да влезе в операционната. Какво толкова...

# 704
  • 221B Baker Street
Много тъпо... Връзка пациент - терапевт... При това женени и двамата... А като гледам, даже той е по-влюбеният от нея. Голям професионалист, няма що!

Общи условия

Активация на акаунт