ОТКРАДНАТ ЖИВОТ 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 76

• 25 396
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
 Хъмбълче, в абстиненция беше, но и като я повикаха от домът й беше неадекватна и отиде на работа. Не  разбирам много от тази тематика, но сигурно начесто се друса.

# 676
Ще видим дали ще излезе всичко наяве сега, едва ли, сценаристите ни обичат да разтеглят нещата като дъвка Grinning

За времето не са казвали колко е минало, а само че болницата работи от 2 месеца.

# 677
Не забравяйте, че Табаков е външен и няма как да се усети, че може би Галя има тайна връзка, щото нито я знае Галя, нито Петър и отношенията им. Така че за момента за него тя е само някаква странна женица. Като разбере, че тя е подписала, ще му светне.

Фчеличке, там никой нищо не разбира, според мен сценаристите така се оплетоха в чудене как да разкажат историята на Зорница, че по-скоро те трябва да си отрежат косите да се самонакажат Joy

# 678
Аз не знам как само 2 (?) месеца след като Зорница остави годеника си заради принца и заради изпепеляващата любов, вече може да си споделя с него за любовите преживявания с други хора, и да си се подбутват и подсмихват като първи приятелки. Или аз съвсем не разбирам хората, или Зорница вече е 10 в едно- всеки сезон / или серия/ нова история, имаща малко общо с предишната.
Всъщност ние знаем, че болницата работи от два месеца, но не знаем колко е скока от финала на шести сезон. Тогава болницата беше в строеж, все са минали още няколко месеца докато я довършат и оборудват. Simple Smile

# 679
Перличке, снощи казаха нещо, от което стана ясно, че са минали два месеца от финала на шести сезон, но сега не помня какво

# 680
По-добре и да не се мъчат да обясняват колко време е минало, че още повече омазват пейзажа. Както според началото на 6-ти сезон, разбрахме че случилото се в 5-ти се е развило в рамките на два месеца, защото скокът в началото беше 4-ри месеца. Grinning
A и за всеки герой времето тече различно Grinning

# 681
Перличке, снощи казаха нещо, от което стана ясно, че са минали два месеца от финала на шести сезон, но сега не помня какво
Значи Ина има вълшебна пръчка и болницата направо от стоеж е заработила ударно. Joy Ми хубаво, предавам се вече, нека да са два месеца Innocent

# 682

Няма как да минали два месеца. Новата болница работи от два месеца.

За Галка - според мен я усетиха и Табаков, и Пешко.
Той Пешето изглежда си я подозира от преди това даже, начинът по който говориха по телефона според мен това показа. Разпитва я какви са темите на конференцията, предположи да я прибере, пък Галка си върза езика на възел. Няма как да не усети, че нещо има, още повече, че Пешко е професионалист в тия истории. 😄

Табаков според мен също усети, че нещо Галя се филмира повече отколкото трябва. Колкото и да не я познава тя очевадно се интересуваше повече за неговия пациент, отколкото за бременната.

# 683
Май в писмото на Виктория, тя спомена също за 2 месеца.

А Ина каза, че има сграда и й трябва време само за оборудването.

# 684
Май в писмото на Виктория, тя спомена също за 2 месеца.

А Ина каза, че има сграда и й трябва време само за оборудването.

Дори и да е била напълно завършена сградата / а според мен говореше за строеж/ пак не се връзва да е уредила финансирането и оборудването за един ден.

# 685
Ванилия, Ина каза-вече имаме подходяща сграда, работя върху набавяне на оборудването.

Да  Дани, Виктория казва, че през последните два месеца мисли за това, което се е случило.

И да не са точно два месеца ще са два и десет дни примерно, не са повече явно.

# 686
Табаков се усети, че Галя е любовницата на пациента. Друг е въпросът, че все още не знае, че триъгълника е четириъгълник.

# 687
Съгласна съм, че е така.

Не им върви на сценаристите с времето.

А го споменават непрекъснато, което не е в тяхна полза.

# 688
То не е и само до сградата, ами и трябва да се получи разрешение да работи тази болница, ЗК, оборудване, което за два месеца е немислимо да стане. Особено лицензът може да се точи с месеци, ако не и с няколко години.

# 689
Стаменова май ще стигне дъното и Врабчев ще я вади от там.

Общи условия

Активация на акаунт