ОТКРАДНАТ ЖИВОТ 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 76

• 25 398
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Другото много интересно, къде остана тоя годежен пръстен? Не го ли намериха като са го събличали Орлинчо?

# 661
И друго не можах да разбера. Стилянова знаеше ли, че той е женен? Бая се спече, като я видя в коридора.

# 662
Аз пък се чудя, защо "храните" тролчето? Игнор!

Чудя се, защо Орлин предложи брак на Стилянова, като е женен? Ми разведи се и тогава.
И мен този въпрос ме мъчи от вчера. Как се втурваш да предлагаш брак, докато си женен? И после - супер, съгласи се, сега ме изчакай да се разведа Grinning

Мелани, мисля, че знаеше, но никъде не се каза съвсем ясно.

# 663
В тази болниица за сега най-читав, отговорен и стабилен лекар е Цонев. Другите са такава разпасана команда, толкова обременени, че чак страшно става. Пияни и надрусани оперират, грешат от немарливост, карат се по време на работа. Всичко друго правят, но не да работят съсредоточено.

# 664
Стаменова беше в абстиненция, не беше надрусана.

# 665
На това му се вика рибата в морето още, наш Орлин вече загрял тигана! 😆

Не ми се вярва Галя да не знае, че той е женен.
Но е нормално да има някакво притеснение от жена му, колкото и да е бушуват емоции разни.

# 666
Да се разпиша и аз, въпреки, че всичко вече е изкоментирано. Питам се само Галя като лъжеше и мажеше толкова нескопосано никой ли не я усети? Пеци или й вярва безрезервно, или стои отстрани и й гледа сеира как ще се оплете. В крайна сметка, както някой каза, тя където отива, той оттам се връща. И то не един или два пъти. А Табаков или не му пука какво се случва извън пряката работа с пациента, или беше твърде концентриран да му спасява живота, за да се замисли над твърде нелогичното й поведение. Много харесвам Иван Юруков и ще го гледам с удоволствие. Мазов също ме радва. И на мен както на някои от вас ми беше тъпичко тези две серии, но се надявам сюжетът да се раздвижи по-нататък.

# 667
Мисля, Табаков поусети, че нещо мотляви Стилянова.

# 668
Табаков не се интересува особено, видя я, че е неадекватна, ама не го вълнува, та да се задълбава.

Петър засега не се е усетил, скоро ще го направи.

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 16:41 от Mosquita

# 669
Табаков се усети и още как, но заради Галя, щото я видя, че ще реве, и от колегиалност, си замълча. Или си е казал, че по-добре да не се замесва в тази история.

# 670
Май Табаков се усети, но му беше по-важно да оперира Орлин, отколкото да задълбава защо Галя се държи така.

# 671
Е то малоумен да си ще усетиш, тя се оплете като пиле в кълчища.

# 672
Захариев се усеща, че нещо с Галя не е наред. Това със сигурност, а довечера ще се усети, че има нещо покрай Грънчаров. Тя се издаваше с поведението си.

# 673
Аз не знам как само 2 (?) месеца след като Зорница остави годеника си заради принца и заради изпепеляващата любов, вече може да си споделя с него за любовите преживявания с други хора, и да си се подбутват и подсмихват като първи приятелки. Или аз съвсем не разбирам хората, или Зорница вече е 10 в едно- всеки сезон / или серия/ нова история, имаща малко общо с предишната.

# 674
Тя се издаваше с поведението си.
Тя според мен не само се издаваше, а направо с поведението си крещеше, че лъже и затъва все по-надълбоко в лъжите си.

Общи условия

Активация на акаунт