За парите и семейството

• 52 527
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 285
Ще отговоря на първия пост така:
Парите впечатляват само мързеливите момичета/жени.Когато една жена работи достатъчно усърдно,мъжът с възможности е бонус,а не трамплин за развитие!

Трамплин може да е, в смисъл ако ти помогне да се откъснеш от някоя работа без развитие, която ти пие цялото време и да подхванеш нещо ново и по-ефективно.

Иначе с усърдна работа...само ти е зает денят.

# 286
Парите впечатляват само мързеливите момичета/жени.Когато една жена работи достатъчно усърдно,мъжът с възможности е бонус,а не трамплин за развитие!

Не е вярно. Парите НЕ впечатляват само наивните (да не използвам друга дума) момичета. Колкото и да работя, финансовото състояние на мъжът до мен ми е много важно и е основен критерий при избора ми на партньор. Без работа не стоя и хич не ми дреме дали за някой това би означавало, че съм мързелива. Мъж на гърба си не бих носила...

# 287
Не съм съгласен. Ако се споменават мъже с пари, то става дума за жена в масовия случай (не бизнес дама с милиони) и мъж с доста по-голям доход от 3 средни работни заплати. Така че усърдието и последвалите приходи са несъразмерни спрямо възможностите на въпросния паралия. То ако с усърдие и старание се печелеха сериозни пари, всички щяха да са образовани, старателни и работливи.

# 288
  • Пловдив
Не съм съгласен. Ако се споменават мъже с пари, то става дума за жена в масовия случай (не бизнес дама с милиони) и мъж с доста по-голям доход от 3 средни работни заплати. Така че усърдието и последвалите приходи са несъразмерни спрямо възможностите на въпросния паралия. То ако с усърдие и старание се печелеха сериозни пари, всички щяха да са образовани, старателни и работливи.
Средната БРУТНА работна заплата за 2018 е 1125 лв (869 лв нето). Мъж с три пъти по толкова паралия ли е?

Боооже, ако това е критерия за паралия разбирам защо се организират хайки за лов на програмисти.

# 289
Когато една жена работи достатъчно усърдно
за работодателя си ( за пари), тя няма достъчно време да мъжа си/семйството си.
Значи да не гони някаква кариера и да не е работохолик, евентуално да изкарва по малко /за да е зависима предполагам/, да не иска деца, дори животно не, да е винаги в настоение за секс /при цикъл не знам как стискаш/ и най важното да е спестовна, да не иска много дрехи, обувки, екскурзии. Само не ми е ясно какво предлагаш срещу тези изисквания?

П.п. защо си добавил семейство в коментара? Семейство е с дете, другото по скоро е само с мъж.

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 22:36 от miss_chichi

# 290
И без дете са семейство, обаче ако има нещо по-противно от жена с отвратително, тесногръдо и собствническо отношение към партньора, това е мъж с женско мислене и същите качества.

# 291
  • София
Как какво предлага, застраховка живот и постоянно намекване, че тя е по- долу. Та да може тя да си изготви план как да вземе застраховката Laughing

# 292
Как какво предлага, застраховка живот и постоянно намекване, че тя е по- долу. Та да може тя да си изготви план как да вземе застраховката Laughing
А, добре. Бях останала с впечатлението, че само едни 8-10 санта предлага.

# 293
Да си образован, работлив и амбициозен са определено много важни предпоставки да имаш добри доходи, ако не си мутра/ връзкар , независимо от пола. Между бизнесмен/ бизнес дама с милиони и заплата 1000 лв. спектърът от възможности е доста широк. Има огромна разлика между това една жена да е с нагласата мъжът да я издържа или да разчита на себе си. В първия случай, колко пари взима мъжът ще е с доста по-голям приоритет. Но каквато и да е конфигурацията, трябва да има взаимно уважение.

# 294
И без дете са семейство
Ако има брак - да, по може да се съглася. Но те и това нямат. Утре могат да се разделят и да се разминават по улиците като непознати, няма за какво да се бориш в тази връзка. Ако детето е осъзнат избор означава, че до някаква степен се решаваш, че това е човека за теб и искаш с него да сте заедно за дълго. Не знам до колко днес съм възприема приятелката си като негово семейство, имам чувството, че ако нещо не му утърва и е готов да я зареже веднага. Ако това е семейство...

Но каквато и да е конфигурацията, трябва да има взаимно уважение.
Да и татко все това ми повтаря.

# 295
 Заради брака, или заради човека? Бракът си е брак, и той се разтрогва бързо-бързо Simple Smile, и стига с тез борби, и без жертви може.

# 296
Заради брака, или заради човека? Бракът си е брак, и той се разтрогва бързо-бързо Simple Smile, и стига с тез борби, и без жертви може.
Едва ли ще се жениш, ако ще го разтрогваш бързо-бързо. Брака принципно трябва да е с твоя човек.

# 297
За щастие,  все още не наказват смъртно, ако си сбъркал в избора, особено в крехка възраст. Не се женя, за да се развеждам, но и не търпя да ме тероризират с крайности Simple Smile
Малко ученически звучиш.

# 298

+ 1000 ! 🔝

# 299
Общо взето и аз мисля така. Парите са бонус, но мъжът е от основно значение като човек. Всичко друго е вятър и мъгла.

Не ме вълнува никак какво изкарва един мъж като доход и заплата. Интересува ме какво е готов да направи за мен.

Общи условия

Активация на акаунт