За парите и семейството

• 52 539
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 270
Да не говорим, че имам застраховка живот, която ще отиде при жената ..
Я разясни за застраховката - в какъв размер е? Веднъж проучвах въпроса и се оказа, че общо взето няма смисъл - плащаш много и накрая евентуално ще дадат пари в почти символичен размер. Нещо от типа на 10% годишна вноска спрямо максималната премия.

# 271
Я, това е ново.
Как отива при жената, щом нямате брак?

# 272
Застраховката има бенефициент в случай на смърт. Ако искам и папата може да ги получи.

# 273
Доообре, щом вярваш, че ще й дадат една крупна сума ей-така.

# 274
Защо да не вярва?
Ти да не си от тези, които си държат парите в брой, защото не вярвят на банките?

# 275
Gal, dnes_sum е абсолютно прав да застраховката. Имаш право да посочиш, когото искаш за бенефициент. А крупната сума се дава при смърт или каквито други рискове има описани, не е ей така, наистина.

# 276
Колко пари трябва да има? Достатъчно. Със сигурност повече от мен или поне сравнително колкото мен. Хобита и приятели - чудесно, тъкмо ще остане време и за моите хобита и приятели. Кръшкане? Зависи на какъв етап е връзката - колко години сте заедно, на колко години сте самите вие и какви са ви взаимоотношенията. Едно е сигурно - да не се разбира по възможност, стига да е мимолетно.
Помагането вкъщи и вниманието на децата - това вече е проблем - няма ли ги, значи работата не е добре.

# 277
Имала съм кратка задочна авантюра със застрахователна компания, затова не вярвам. Застраховката не е влог, който теглите след представяне на смъртен акт.
П. П. По първия абзац, ставаше дума за застраховка при злополука.

# 278
Съгласен съм, че има риск застрахователя да не иска да плати. В такъв случай, ще трябва да го съдиш и съответно зависиш от решението на делото. Все пак нищо в този живот не е 100% сигурно.

# 279
Имала съм кратка задочна авантюра със застрахователна компания, затова не вярвам. Застраховката не е влог, който теглите след представяне на смъртен акт.
П. П. По първия абзац, ставаше дума за застраховка при злополука.
Животозастраховането няма нищо общо с другите видове застраховки. Не се изплаща при самоубийство, изчезване и подобни.

# 280
  • София
Факт е, че повечето застрахователни фирми гледат да не платят. Ама положението е някакво средняшко. Нито е супер зле, нито раздават пари само срещу смъртен акт и доказан инцидент.

# 281
  • На топло в неговото сърце.
Ще отговоря на първия пост така:
Парите впечатляват само мързеливите момичета/жени.Когато една жена работи достатъчно усърдно,мъжът с възможности е бонус,а не трамплин за развитие!

# 282
Когато една жена работи достатъчно усърдно
за работодателя си ( за пари), тя няма достъчно време да мъжа си/семйството си.

# 283
И започва да образува сериозни съмнения у комплексирания си мъж, че може да бъде зарязан 😀

# 284
  • София
А обратното? Мъжа работи за пари усърдно,а няма време за семейството/жена си? Позволено ли ѝ е да кръшка тогава? Joy

Общи условия

Активация на акаунт