За парите и семейството

• 52 492
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 735
Аз да задам обратния въпрос: колко пари сте готови да жертвате, за да се прибира мъжът и да готви манджички. Знам, че всички живеете скромно, но айде признайте си - колко "златна" е допустимо да е една мусака, ако заради нея подкопаете кариерата на мъжа? Същия въпрос може да се зададе и за жените, но айде в случая да говорим за основния печелещ.

Разбрах, че някои жени са готови да оставят мъжа на 2К, дори да има данни за 10К, само и само да се върти по престилка у дома повече. Аз съм алчна и тая опция не ме блазни.

# 736
Бъди си алчна Simple Smile Моят мъж готви прекрасно.

# 737
  • Куциндрел
Мамасита, предполагам, че сегане печелиш мин 5к, защото по твоите предишни твърдения за под тази сума не би се хванала да работиш нещо.

Познавам мъже, които ги кефи да готвят. И го правят доста често след работа, не че няма кой да им сготви.
У нас аз не пера и простирам.

# 738
Сирено,
разбери, че не всички живеят така тъпо и скучно като теб. В различните случаи това има различна (финансова и друга) обосновка.

# 739
  • На топло в неговото сърце.
Мамасита, предполагам, че сегане печелиш мин 5к, защото по твоите предишни твърдения за под тази сума не би се хванала да работиш нещо.

Познавам мъже, които ги кефи да готвят. И го правят доста често след работа, не че няма кой да им сготви.
У нас аз не пера и простирам.
И аз познавам такива,които готвят!Уви моят само това не прави!

# 740
Хм, нашият род явно сме мастър шефки, прибираме се от работа в 17+ и почваме да готвим. И не 'готвим' яйца на очи.
Колко да готвиш за един човек Grinning
Колкото и за плюс 1 мъж, 1 или 2 деца, че и повече калпаци, ако имате гости. Трудно ще разбереш защо броят на хората няма значение, при положение, че ти самият не готвиш.
Даже съм готов да се обзаложа, че готвя по-добре от теб, че и по-здравословно (стига да не си суровоядка де) Grinning

# 741
  • Куциндрел
То у дома самои аз се занимавам с готвене и поднасяне на храна на всички домашни любимци - дву и четирикраки, както и с основното пазаруване на храна.
Но пране, простиране и 70% от чистенето ми е спестено. Както и пазаруването на нехранителни продукти.
За мен домашната работа се разделя не от всичко по равно. Важното е да е свършена.

# 742
Значи аз като "взех" приятеля ми съм го "взела" със съзнанието колко изкарва, какво работи и какви + и - има това. И дори не ми е минало през ума да го тикам да постига повече или да му дудна да се махне от еди коя си работа и да почне нещо за повече пари. Ако сам иска да постигне повече няма да му преча разбира се.
Не мога да преценя колко пари съм склонна да "жертвам" за половината домакински задължения, но аз по принцип мразя домакинстването /виж готвенето обичам/ и предпочитам да работя /работохолик съм/ пък друг да чисти. Така че евентуално може да жертвам част от заплатата на мъжа.

# 743
Хм, нашият род явно сме мастър шефки, прибираме се от работа в 17+ и почваме да готвим. И не 'готвим' яйца на очи.
Колко да готвиш за един човек Grinning
Ежедневното готвене е елементарна и неангажираща работа.
Ай, стига.Само на моя мъж ли не му се струва така ? Пак се прецаках.

# 744
Сирена, моля те поне уеднаквявай си версиите. Допреди дни не ходеше с деца на ресторант и не пътувахте, щото гадно и опасно - сега вече основно перо ви станаха дрехи, пътувания и ресторанти и то не всичките всеки месец ....Започва да писва от толкова много лъжи и локуми. Не си мисли, че пасем трева...

# 745
  • Куциндрел
Може пък от послените 2 седмици да са тръгнали на почивка и ресторанти. Laughing

# 746
  • София
Сирено,
разбери, че не всички живеят така тъпо и скучно като теб. В различните случаи това има различна (финансова и друга) обосновка.
Няма да разбере, колкото и да се хабим.

У дома готви ММ, прави го с кеф - обича да готви. Това по никакъв начин не му е попречило на изкарването на пари, кариера и прочие. Колко ограничен и наивен трябва да си, за да си мислиш, че щом твоят убавец изкарва пари, но го мързи да си погледне децата и да се включи в домакинството, то всички мъже, които изкарват пари са подобни...търтеи. Ми не са. Да си гледала по-внимателно като си го избирала, твоя грешка.

# 747
Даже съм готов да се обзаложа, че готвя по-добре от теб, че и по-здравословно (стига да не си суровоядка де) Grinning
Ахам.
Винаги съм смятала за ниска топка това чувство за хумор - стил леко замогнал се самовлюбен простак от крайните къщи на маалата.  
Приятно готвене.

# 748
Избираме си мъж, който готви за удоволствие, Сирено.

# 749
Само аз ли от тук присъстващите я познавам на живо тази фамозна мома - Сирената? Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт