За парите и семейството

• 52 261
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 1 080
Една от книгите, които търся, още не е отпечатана - гледам я в момента в Туитър как се създава страница по страница.

Гащи:

# 1 081
Аз пък снощи след работа ходих с колегите на ресторант за един час, взех и детето. Тя много се забавлява и даже им разказа един виц.

# 1 082
  • София
Няма абсолютно нищо различно, Сирен, освен подбраните думи - богатият ти речник във форума е единственото, в което си конкурентоспособна и кадърна.

Ти пък, къде видя богат речник? newsm78
Ако ѝ сравниш няколко поста, ще видиш че има ограничен речник, бъкащ от английски, също ограничен брой, думи и изрази, както и непрекъснато позоваване на някакви книги и някакви писатели, вмъкнати за да демонстрира широка обща култура.
Да, кадърна е да си каканиже едно и също по един и същ тертип- веднъж е бяло, да тя е за бялото, а после е черно и пак да- тя е за черното.
Но и в двата случая, няма как да стане, защото.........и всичко се завърта в безкрайния кръг.

# 1 083
  • На топло в неговото сърце.
Аз пък днес след работа съм на хорца,ей така за кеф,да се видя с хора!

# 1 084
Ние сме на семейна вечеря навън, стана ни традиция за петък вечерта.

# 1 085
  • Куциндрел
Всички тук сме принудени да работим.  Naughty

Стана ли време да хапнеш петъчен форнет насила? Да не се налага някой колега да ти го насипе във врата ако не искаш да ядеш?
За твое сведение, ям го доброволно и песни пея.  Crossing Arms

Не, чакай, друг въпрос имам. За чия банкова сметка работиш?
За ничия, всичко се дава и пъха в пликове.  Joy Joy Joy

# 1 086
Всички тук сме принудени да работим.  Naughty

Стана ли време да хапнеш петъчен форнет насила? Да не се налага някой колега да ти го насипе във врата ако не искаш да ядеш?
За твое сведение, ям го доброволно и песни пея.  Crossing Arms

Не, чакай, друг въпрос имам. За чия банкова сметка работиш?
За ничия, всичко се дава и пъха в пликове.  Joy Joy Joy

Ами пак си си добре. Аз работя само 10 процента за моята банкова сметка, а 90 процента пращам на колежката. Ама като ми е симпатична какво да направя.

# 1 087
Аз така и в Туитър вися, и във Фейсбук.
Кажи си фейсбука - поне да видим бройката последователи и други такива. Поинтересувай се от смисъла на руската дума "лайкодрочер".

# 1 088
Дами, кой ви плаща кефовете, а? Моя билет за киното ми го плати приятелка, ама ще трябва да й дам парите днес. Никак не съм доволна.

# 1 089
Еми щом не може в натура ,ще даваш кеш.

# 1 090
A вие с какво се отплащате на работодателите си, че да ви плащат? В смисъл - в натура ли? Давате си целия ден, слушкате, движите се под час, обличате се както казват - ако мъжът така ви юркаше срещу месечна стипендия, щеше да се води насилник:)

# 1 091
от коментара ти си личи колко работен опит имаш. (Нямаш)

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 12:35 от R-dna

# 1 092
A вие с какво се отплащате на работодателите си, че да ви плащат? В смисъл - в натура ли? Давате си целия ден, слушкате, движите се под час, обличате се както казват - ако мъжът така ви юркаше срещу месечна стипендия, щеше да се води насилник:)

Абсолютно съм съгласен с това анти-феминистко изказване

# 1 093
  • Куциндрел
Ади пак се започва да се дърпа към това, че да имаш провайдър и да не работиш е най-добре.  Joy Joy Joy Joy

# 1 094
Бързат само трудещите се,творците си почиват!

Общи условия

Активация на акаунт