За парите и семейството

• 52 314
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
И аз. Имах позната, която беше луда на тема био. Побъркваше ме с претенциите си - да поканиш някого на гости и да предложиш плодове на детето му, но този някой да каже, че ако плодовете не са био, хлапето не може да ги яде, беше само един от случаите. Не запазихме близки отношения, за което не съжалявам.
Имам колежка, много е натоварващо.
Маниите са проблем.

Аз по принцип не ям навън. Готвя, вкусно, обясних - не пестя от продукти, както по разните му там Хепи мепи-та. Обичам да готвя. Да се потретя и аз.
Аз обичам, свикнала съм от дете - петък и събота бяхме по ресторанти с други семейства, или по гости. Сега освен обяда в почивката, когато си взимам готвено, през уикенда винаги сядаме да хапнем навън 1-2 пъти, семейно или с приятели. За някои това може да е често, за други - рядко, не знам. За нас е идеално. Имаме си любими заведения, нищо фенси, и ни е вкусно и приятно.

# 1 186
  • Куциндрел
Ние в офиса имахме един кандидат веган и един кандидат био столетник. Подчертавам имахме.

# 1 187
Язък, не съм попаднала на фирма. От пететажна сграда един не яде в Хепи точно пък през работно време. Ами то, Хепито ни е наникъде. И фирмена култура нямаме, няма определено заведение, че и ангажименхите ни различни, няма как целокупно да се изтъпаним в един час да ядем. Случва се, но рядко
Ям, когато ми се яде, а не че е станало 12 часа. Протоколно ям по абсолютно изключение. Явно, има някаква мода, която не съм уловила или пък е подминала сградата ни.

В заведения ходя със семейството си, с приятели и то в почивни дни. С колеги-когато сме извън града по някаква служ необходимост или при повод. Любимите ми заведения са на неудобно място, спрямо работното.

# 1 188
Ние в офиса имахме един кандидат веган и един кандидат био столетник. Подчертавам имахме.
Защо кандидат веган -  не успява да се сдържи и яде пържоли ли?

# 1 189
Хепи да не е станало престижно заведение? Тюх, изтървала съм трендовете.

Да питам нещо, че гледам тук не трият. Какви с тези черните конци за флосване на зъби и що са толкова по-скъпи? Да нямат екстракт от трюфели, ча да натоваря излишно провайдъра?

Аз стана една година не съм работила, то голям кеф било.

# 1 190
Що 20лв за ядене пари "за ресторант" ли са?

# 1 191
Що 20лв за ядене пари "за ресторант" ли са?
Скъпо е. Друго е да изкараш малко шпеков салам, лютеница и хляб . За колко ще хапнеш на работа.

# 1 192
Саламът е луканков, моля ти се. Шпекът вече е кучешка радост.

# 1 193
Лично моята работна етика, а и тази на екипа ми е, че сме на работа главно и предимно, за да работим. Определено не за да ядем, определено не по време на ежедневни обеди по над час, определено не като основна дейност.

Гал, после ще ти пиша за гардероба, но пусни в Интернет capsule wardrobe.

# 1 194
Пиши и на нас за гардероба. Мен ме интересуват аксесоарите.

# 1 195
Аксесоари и бижута имам 2 кашона. Без чантите и зимните шапки и шалове. Не ги нося и това е.

# 1 196
  • Куциндрел
Като ходите да ядетесе всеки ден в определено заведение не ви ли писва менюто там?
Аз сега цикля на жарен картоф от Берьозка и салата кимчи. Като ми писне ще се прехвърля на друго

# 1 197
Като ходите да ядетесе всеки ден в определено заведение не ви ли писва менюто там?
Аз сега цикля на жарен картоф от Берьозка и салата кимчи. Като ми писне ще се прехвърля на друго
От къде взе кимчито (чудех се, дали има корейска кухня в София)?

# 1 198
  • Куциндрел
Пак от Берьозка вземам кимчито.

# 1 199
Не съм кандидат столетник, просто се забеляза, че месото от Лидл на втория ден не се яде, мирише на химия. Купувам пасищно месо главно заради вкуса. При пилето определено има разлика спрямо това, което се намира по супермаркетите.Освен това по-добре да взема по-скъпо и да се изяде, отколкото евтино, ама да се хвърля.

Не знам 20 лева малко ли е, но това идва до 400 на месец само за работни обяди. Такава сума се забелязва, дори при относително високи заплати. При под 2К определено ще се усети.

Общи условия

Активация на акаунт