За парите и семейството

• 52 286
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 1 200
Затова био лютеница от село, хляб и наденица от прасето, което се коли по Коледа. Ето как с ниска заплата хапваш био и не пръскаш пари.

# 1 201
Извинете много, ама аз трябва сериозно да се напъна да измисля къде да ида да се наям като за световно някъде в радиус 3 км от офиса ми в центъра на голям град в САЩ, че даже и малка бира да пия и да дам 20 български лева.
Или тея 20 лева за обяд са като 5К на месец от jobrack?

# 1 202
20 лева са салата и основни в Хепи.

Не разбрах, в голям град в САЩ е нормално да е в пъти по-скъпо.

# 1 203
Не, имах предвид, че не мога да се сетя кога съм дала 12 долара за обяд.
Дори в ресторанти с класа над Хепи, цените са около 10 долара за обедно меню. Ако е нещо като Хепи, 7-8.

# 1 204
Нима има нещо с класа над Хепи?!?

(Може би Рафи?)

# 1 205
Какво се разбира един нормален обяд, всеки ден, от това меню, защото виждам поне 10 варианта за под 10 лева, от които даже ще ми остане и за вечеря: https://dostavka.happy.bg/bg/menu/bar_grill/374/%D0%BF%D0%B8%D0% … D1%83%D1%80%D0%B0

# 1 206
Основно, салатка, тортичка, сокче - трябва си енергия за работата.

# 1 207
Нима има нещо с класа над Хепи?!?

(Може би Рафи?)

Паваж, майна. Ама там е с резервация, все е пълно с хипстъри, тясно и супер претенциозно. Също Смокини. Ако е съвсем за претенция, Пълдин.

Иначе не че Рафи е нещо особено, но класът под него, ресторанти тип "Пържената Хапка" (по Парк Шоу) са ужас - нещата им идват от кухни-майки, на заготовки.

Нормален обяд включва основно плюс салата.

# 1 208
Като ходите да ядетесе всеки ден в определено заведение не ви ли писва менюто там?
Ти па, нищо не казА! Някъв мастър шеф върти всеки ден различни засукани шедьоври при нас.

# 1 209
Нормален обяд включва основно плюс салата.

Според обявените грамажи, това е 1 килограм храна. После какво се прави: изпада се в дрямка час-два?

# 1 210
2 дни не съм чела и кога темата стана "къде да хапнем изгодно/здравословно/луксозно"?

# 1 211
Ми аз така обядвам.Основно с гарнитура и салата и после десерт..
После - работа.

# 1 212
  • София
Не, имах предвид, че не мога да се сетя кога съм дала 12 долара за обяд.
Дори в ресторанти с класа над Хепи, цените са около 10 долара за обедно меню. Ако е нещо като Хепи, 7-8.

Кво да ви правим, като сте бедни и вместо да утрепете едни 2 часа за обяд и да преседите други едни часове в бгмамата, бачкате за ниски заплати? Mr. Green
И затова Хепито ти, и Рафито ти са по- мизерни от Хепито ни и Рафито ни! Joy

# 1 213
  • Куциндрел
И аз така - наденица с туршия. Днес ми излязоха 4 кинта. Наденицата беше сушена конска.

# 1 214
Ми аз така обядвам.Основно с гарнитура и салата и после десерт..
После - работа.

20 лева даваш всеки ден?

Общи условия

Активация на акаунт