За парите и семейството

• 52 221
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 1 245
От Хепи обичам едни нудали с пилеедин и зеленчуци, нахранват ме и не струват 20 лева.
Ей сега хапнахме на Джиков, не е Хепи все пак, платихме за трима 35 лева - храна и напитки.
А най-харесвам кварталната метълска кръчма, готвят евтино и вкусно, има и готина музика. Ама на единдетето офисен планктон му дайноси кръчми, де го търсиш в Хепи.
Опааааа, надушвам те, че живееш в Гео Милев...Джиков е гадна кръчма от както я направиха на BBQ ресторант, а тая кръчма Магелан е бая гнусна, че се води и бар даже.
Не го харесвам особено Хепи, но да го сравниш с Джиков е повече от смешно Wink

# 1 246
  • Куциндрел
Не съм сравнявал Хепи с Джиков.
Не знам защо остана с такова впечетление.
Нас Джиков ни харесва, защото първо сметрябва офисни планктони, а второ има къде детето да играе.
Пък й квартала ни не е престижен,щото няма Хепи. Joy

И коя е кръчмата Магелан?

# 1 247
Магелан е на Христо Максимов, идеална е за бира с мезе, но си е кръчма, не ресторант. Става за заможни програмисти под прикритие и бохемски настроен офисен планктон, стига да не държат на лъскав имидж 😜.

# 1 248
  • Куциндрел
За мен е важно да е спокойноот и храната да е хубава и да не е много скъпо.
Иначе като отидем във Варна редовное ядем в Хепито на центъра. Ами писва, та и там ходим и в по-долнопробни кръчми. Grinning
Поне избор сега на кръчми, ресторанти и т.н. има.

# 1 249
Магелан си е типична метълска кръчма за ходене с компания. И аз нямам нищо против Хепи, има доста разнообразие за различни вкусове.

# 1 250
  • София
Изпуснах последните страници, но гледам, за кръчми говорите. Моето предложение за бар с метълска музика, вкусно хапване и супер бира е близо до Шейново в центъра: Wrong Bar. Любимо място ни е с мъжа ми, човек често може да ни засече там Simple Smile

# 1 251
Не знам 20 лева малко ли е, но това идва до 400 на месец само за работни обяди. Такава сума се забелязва, дори при относително високи заплати. При под 2К определено ще се усети.
Ти не боравеше ли с по-сериозни понятия (суми), че се впечатляваш от 400/2К ? Фирма с фирмена политика "трябва да ядем в Хепи" се предполага, че плаща по-ударно.

# 1 252
Служител да се изхвърля с обяди еди къде си е просто безсмислено. Кого ще впечатлиш - останалите колеги?

# 1 253
Как ги измислихте тез фирми с фирмена политика къде да се яде на обяд?

# 1 254
Искат да кажат фирмена култура, обаче и на мен ми е интересно къде са тези фирми, в които се обядва така лежерно и обилно, всеки ден.

# 1 255
  • София
Happy е българска верига за бързо хранене, и не е скъпа. За 10 минути ти е дошла поръчката и след още 10 си се наял.

Иначе в България по принцип се обядва дълго и напоително. Работодателят не ти реже часове от работното време, защото си бил извън офиса. Национални особености на Кодекса на труда.

Последна редакция: сб, 16 мар 2019, 19:37 от Sharky*

# 1 256
Аз ги разбирам какво искат да кажат, но това са приказки под шипковия храст.

# 1 257
Шарки, 20 лева ли е цената на един средностатистически обяд?

# 1 258
В по-малък град от София за 20 лева се преяжда за двама души на обяд в заведение.

# 1 259
  • Куциндрел
Аз явно не ги разбирам тези фирмени култури в обяда, а явно и голяма част от колегите. Така табиатлийски си похапваме в кухнята.

Общи условия

Активация на акаунт