За парите и семейството

• 52 052
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 1 665
поне аз не виждам какво провайдва.

Това е малко крайно. Все пак внася вноски по кредита си, в който живеят и други хора, а и след като са били всички на неговия доход, предполагам е купувал храна, дрехи, бензин за колата си, в която са се возили и другите, консумативи и т.н.
Просто не е богат провайдър, а един най-средностатистически човек със заплата, противно на създадената му слава Wink

# 1 666
Аз пък само едно нещо не разбрах : как така великият провайдър тегли кредит за да купи семеен дом ?! Що за провайдър е това ? Това може да го направи почти всеки.Голямо хвалене на един провайдър,на който му се спестява дори от ядене в Хепи,пък той завалията тегли ипотечен кредит за апартамент. Това не е никакъв провайдър или поне аз не виждам какво провайдва.

Сирен защитава тезата, че е добре да се установяват отношения с мъж с потенциал, а не с такъв, който има наследствени имоти от родители, защото това го е направило готованец.

Сирен, понеже чета, но все не мога да се включа, а ти охотно споделяш - правилно ли съм останала с впечатление, че жилището, в което живеете , е на името на една от дъщерите ти ? Ако е така , ти си защитена. В случай на раздяла . Защо не обясниш това и да се приключва със съветите как оставаш на улицата с три деца.
Но ако сте се защитили с право на ползване, а предполагам, че то е единствено запазено на мъжа ти, тогава наистина е сложно без брак.

Няма и аз да намилам, де. Ти си имаш теза. И тя, предполагам, ще се мени с оглед обстоятелствата.

# 1 667
Не знам дали е средностатистически, там данните са ясни в цифри - в момента не е. Когато си започнахме семейството, бяхме съвсем малко над средното. Сега е доста над средното.

Впрочем да, Tays има право: кой е повече провайдър, който налива голяма първоначална вноска, тегли кредит и осигурява жилище, или такъв, дето изкарва само за текущи разходи и си живее на постлано от баба, или от жената...

# 1 668
поне аз не виждам какво провайдва.

Просто не е богат провайдър, а един най-средностатистически човек със заплата, противно на създадената му слава Wink

Точно!
 Е,ако не друго,поне разбрахме силата на Сиренския провайдър.

# 1 669
  • Куциндрел
Значи срамно е, ако са те подсигурили родителите ти с имот и това не е твой имот, нищо че по документи е така, а е супер да се набълбучиш с ипотечен кредит, ако може за една кутийка НС и тогава имота е твой.

# 1 670
Липсата на брак донякъде предпазва и моя син: без брак имам 3 наследници, с брак бих имала 4. Вие си сметнете процентите и дяловете.
0:3=0
0:4=0

# 1 671
Не знам дали е средностатистически, там данните са ясни в цифри - в момента не е. Когато си започнахме семейството, бяхме съвсем малко над средното. Сега е доста над средното.

Да, извинявай, не исках да го обидя човека. Дори не знам как забравих този факт, при положение, че това е основата на всяка тема във форума и главно е заради теб, както винаги ни казваш.

# 1 672
Tays, до навършване на пълнолетие на дъщерята.

Значи срамно е, ако са те подсигурили родителите ти с имот и това не е твой имот, нищо че по документи е така, а е супер да се набълбучиш с ипотечен кредит, ако може за една кутийка НС и тогава имота е твой.

Аз пък все си мислех, че е срамно, ако нямаш провайдър.

# 1 673
Да, но сметката може да се промени с времето.

Да, изплатените вече имоти приписваме на децата с право на ползване за нас. Така си държим пистолетите под масата.

Цеца, по документи имотът е твой, но като теглиш чертата, като постижение...както казах, ако имаш гнезденце, ще си кюташ на посредствена заплата и ще си доволен в панелката или ЕПК-то.

Впрочем ако са ти дали жилище, то дали си провайднат от...баба си? Така де, като не може мъжът да е провайдър, то да се изхвалим с дядо или баба, ехей, какви провайдъри са били...

# 1 674
Да, но сметката може да се промени с времето.

Да, изплатените вече имоти приписваме на децата с право на ползване за нас. Така си държим пистолетите под масата.

Цеца, по документи имотът е твой, но като теглиш чертата, като постижение...както казах, ако имаш гнезденце, ще си кюташ на посредствена заплата и ще си доволен в панелката или ЕПК-то.

Впрочем ако са ти дали жилище, то дали си провайднат от...баба си?
Да не би от сутринта имотите вече да са няколко и междувременно да си приписала на сина ти?

За провайдър "над средното ниво" среща доста трудности, всъщност.

# 1 675
  • София

Срамно е, щото госпожата си няма. Ако имаше наследствени имоти и земя, щеше да пее друга песен. Ти пък какво се впечатляваш, Цеце. Остави кучетата да си лаят Wink

Аз не кютам с посредствена заплата и не живея в панелка/епк.

# 1 676
Tays, до навършване на пълнолетие на дъщерята.

Скрит текст:

Аз пък все си мислех, че е срамно, ако нямаш провайдър.
Зависи, може да е пожизнено и безвъзмездно.

Факт е, че без брак не е защитена, но тя си знае.

# 1 677
Да, изплатените вече имоти приписваме на децата с право на ползване за нас.

1. Чакай, значи искате да отгледате търтеи ли беше или там какво? Не намилаш ли само 2 мнения по-горе как това е най-пагубното нещо за един млад човек, да има апартамент свой?

2. Синът ти яко е изтеглил късата клечка.

# 1 678
Че кой е казал, че на 18 ще им връчим ключовете и ще им дадем да вият гнезда с мъжлета, дето ги е страх да изплащат имот и искат наготово? Първо, не знам в кой град ще живеят. Второ, на човек на 18 още не му трябва собствено жилище, има сто други начина да живее.

И да, срещат се трудности, да не забравяме прегряването на имотния пазар в последните години.

Синът ми не е изтеглил късата клечка, той има потенциални наследства от друго място.

Таис, за щастие нямам наследствени имоти, защото нали знаеш кога наследството става "наследство", а не подарък, предсрочно "наследство" и други врътки.

# 1 679
  • София
Няма лошо, че нямаш, имам сума ти приятели без. За разлика от теб обаче, те не сипят помия по тези, които имат. Сефте.

Общи условия

Активация на акаунт