Женени от пръв поглед (II сезон) тема 1

• 45 782
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Екипа за подбор и част от участниците са пълен потрес..
Ама моля ти се. Това са топ специалистите на България, не чу ли?😀
Експерти.

# 106
И той не е готов..като го слушах как говори за жена си..

# 107
  • Terra incognita
Струва ми се, че по- голямото гайле на Таня е да отстъпи жилището на младите. Хич не й е до нов спътник. Ето защо смятам, че няма да се получи.

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 23:52 от VickyTaylor

# 108
Кой каза д-р Ко?

# 109
Струва ми се, че по- голямото гайле на Таня е да остъпи жилището на младите. Хич не й е до нов спътник. Ето защо смятам, че няма да се получи.
Скоро да не кажат, че дъщеря й чака още едно бебе?

# 110
Струва ми се, че по- голямото гайле на Таня е да остъпи жилището на младите. Хич не й е до нов спътник. Ето защо смятам, че няма да се получи.

В този ред на мисли и младите могат да си намерят жилище, на готово всеки знае. Чак и бебешкото креватче беше в нейната спалня, аре няма нужда.

# 111
  • някъде по морето
А този Светлозар няма ли деца?

# 112
  • Terra incognita

В този ред на мисли и младите могат да си намерят жилище, на готово всеки знае. Чак и бебешкото креватче беше в неината спалня, аре няма нужда.
По принцип съм на същото мнение. Но това си е част от бг манталитет- старите в мазето, младите на тяхно място.

# 113
Нищо чудно и Светлозар да е отстъпил жилището на децата си и да се е оттеглил в селската къщурка.

# 114
След краха на предишния сезон, когато бяха подбрали крайно неподходящи хора един за друг /примерно Светлана - инструктор по аеробика, креативна, творческа натура, със Стефан - любител на стриптизьорки и столични чалга клубове/, да видим как се е справил сега екипа от психолози.

# 115
В първия сезон ги бяха събрали по азбучен ред. Гергана с Георги, Светлана със Стефан, Антония с Атанас. Този сезон започва скучно, а като гледам участниците, представям си какви са били кандидатите.

# 116
  • Terra incognita
В първия сезон ги бяха събрали по азбучен ред. Гергана с Георги, Светлана със Стефан, Антония с Атанас. Този сезон започва скучно, а като гледам участниците, представям си какви са били кандидатите.
Ами нормално. Кой би искал да участва в един тотален тв провал? Само такива с подбуди, различни от намирането на половинка.

# 117
Много наплив имало, ама на повечето живеели с мама и тате още или имали ниски доходи..пък критериите се билЕ вдигнали. Тръц.

# 118
  • някъде по морето
Ами нормално. Кой би искал да участва в един тотален тв провал? Само такива с подбуди, различни от намирането на половинка.
Точно същото си мислех.....

# 119
  • София
Нещо не ме грабна, въпреки че познавам Ивана от около година, явно и аз ще я видя в една различна светлина. Тя е зодия Овен, доста голям инат. Мерал е зодия близнаци, не ми се виждат съвместими. Не е от ромски произход, както прочетох няколко реда по-нагоре. Ето и линк към инстаграма й --->
Скрит текст:

Зле скалъпен монтаж, личеше си, че има доста изрязани кадри.

Възрастния човек ми е адски мил и симпатичен и личи, че е доста искрен.

Според мен ще се получи между русата мацка и човекът, който каза, че иска деца. И двамата са в сферата на бизнеса, улегнали са. Макар че изказването й за това, че не иска дъщеря й да бъде на сватбата, ми се стори крайно и нелогично.

Общи условия

Активация на акаунт