Женени от пръв поглед (II сезон) тема 1

• 45 932
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
  • Телиш/Плевен
Познавам Никифор, т.е. с мъжа ми са работили заедно преди 5-6 години. Свястно момче е, не е нито кой знае колко богат, нито е супер интелигентен, но за сметка на това е много искрен и наистина се надява да намери своята си половинка, да се ожени и да има детенце. Това му е мечтата от доста време - семейство. На този етап обаче това никак не ми се струва, че ще се случи. 😕
Още повече ми дожаля за него. Confused От вчерашния епизод и аз с това впечатление останах - че е много свестен, искрен и добър. Наистина не разбирам как можаха точно Василена да му изберат... Neutral Face

# 391
# 392
Според мен може да се получи нещо между Мерал и Ивана.  Ако тя е типичната чалга певица, искаща чичко паричко, а той е богат ще го хареса. Ивана е млада и хубавка и може да стане трофей за мъж тип Ицо 100-те манекенки, ако Мерал е такъв.

Василена и Никифор едва ли ще се изтърпят до края на снимките. Пак ще гледаме изпълнения, като на Георги и Гергана.

Таня и Светлозар са ми интересни.
Мерал въобще не е богат, а и няма потенциял за да стане такъв.

# 393
Възрастния мъж - има нещо странно в него
+1
И тази странна историята с взимането на апартамента му, каква е тази жена, тази мътна работа....

# 394
Мътна е, да, притеснява ме оттам да ме изскочи нещо нелицеприятно, което да им повлияе на връзката. Предполагам в един момент той ще разкаже на Таня каква е случката, та по-нататък сигурно ще стане ясно.

# 395
Светозар въобще не е толкова хрисим и мил, колкото показва. Доста е лицемерен и да не кажа зъл.

# 396
И на мен не ми изглежда богат Мерал. С какво се занимава, че съм пропуснала?

# 397
И аз забелязах , че Светлозар обича да си прави каквото си е наумил. Стар Лисан е той.

# 398
Как разбрахте, че Светозар си прави каквото си е наумил? От 2-3 видеа?
Василена от първия епизод си личеше, че е повърхностна и меркантилна, въобще не се изненадах от лиготиите и във втория епизод.

След като са поели риска да участват в предаване от този тип, ще поемат риска екип специалисти да им избира партньорите и ще си берат плодовете после. Смятам, че с най-много позитиви ще е Ивана, няма лоша реклама в крайна сметка.

# 399
Демек познавате Светозар, така ли? Защото аз от един два епизода не мога да извадя чак такива изводи кой колко точно е зъл.

# 400
Наблюденията ми са на база поведенчески реакции и начин на общуване и една доза интуиция. Не го познавам разбира се, но това не ми пречи с малко познания по поведенческа психология да му направя свой анализ на прима Виста.
Мнението си е изцяло мое и не ангажирам никого с него.
Ще видим кое как е.

# 401
И 1 видео ми е достатъчно да си направя правилна преценка.
До момента не съм грешила в извода си за даден човек.

# 402
Някой може ли да ми каже какви зодии са Таня и Светлозар?

# 403
  • Sofia
Аз трудно бих имала доверие на Светозар - както казах има нещо много странно при него, добър не мога да кажа дали е, но хитър може би, голяма доза театър видях още първия път при него и дори се замислих да не би да е работил като актъор. С измамата - случаи има подобни, но след като е живял в това жилище има и нещо мътно там ...

# 404
Артист е.

Общи условия

Активация на акаунт