Женени от пръв поглед (II сезон) тема 1

• 45 769
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
  • някъде по морето
Много наплив имало, ама на повечето живеели с мама и тате още или имали ниски доходи..пък критериите се билЕ вдигнали. Тръц.
И тези дето ги показват са върхА на сладоледа.....ЖДНБ...😕

# 121
  • Terra incognita
Е, като гледам болшинството от участниците, не пращят от имане.
Ама участници, дето живеят у майкини е по- кофти вариант.

# 122
Тъй де... така като гледам май експертите не целят високи резултати а единствено висок рейтинг, който обаче едва ли ще им се получи.
За добър доход...хъм... избраните ни ми изглеждат с особено вискои доходи...  може би нормални🤔
И ако е имало доста кандидати, това ли са най-подходящите и интересни?

# 123
  • Terra incognita
Участниците в първия сезон бяха някак по- свежи.
Тези са ми яко сдухани.

# 124
Странно. Мерал имал проспериращ бизнес, гаджета му били дъщери на заможни хора, а той все още живее под наем. Не знам само кои са по-сдухани-участниците или експертите.

# 125
  • Телиш/Плевен
Първата двойка вече я казаха - Таня и Светозар. Мисля, че ще им се получи, точно заради сходните неща, които са преживели.
Останалите две двойки според мен ще са: Василена и Никифор, Ивана и Мерал. При Василена и Никифор като че ли има някакъв шанс, но Ивана и Мерал не ги виждам като двойка.

Като цяло имах малко по-големи очаквания, но няма да бързам да се разочаровам, ще дам шанс да видя как ще се развият нещата. Може пък да има изненади.

# 126
Стоянова, твоята дружка обаче наистина за купона се е записала.
Ще те видим ли и теб утре Simple Smile

# 127
  • някъде по морето
Моето мнение е, че всичко ще е пълен крах, защото всеки от участниците мисли, че заслужава повече....
П.П. И треньорката не живее самостоятелно....

# 128
  • Terra incognita
Съжалявам, обаче фолк певицата тотално ме загуби още с визията си. Имам някаква непоносимост към подобни устни.

# 129
  • Телиш/Плевен
Стоянова, твоята дружка обаче наистина за купона се е записала.
Е, също и за реклама. Видях, че има заснети клипове, но все пак не е популярна, а миналото предаване направи популярни съвсем обикновени хора, та за нея това е шанс хората да я забележат. Поне си мисля, че така вижда нещата. Едва ли чак толкова го е закъсала, че да не може да си намери мъж и без предаването, да не говорим, че е и твърде млада още. Много малко хора на тези години мислят за брак и въобще за някакви по-сериозни отношения.

# 130

Не съм особено впечатлен от творчеството на поп-фолк певицата. Не съм голям фен на чалгата, но мисля, че някои песни стават за слушане. Тази определено не е от тях.

Онзи имал 2 автомобила. Единият за бизнес, другият за скрап Laughing

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 06:29 от finiva

# 131
Песента е потресаваща... Не можах да я изслушам докрай. Наистина ли това се харесва сега?

# 132
Изгледах набързо епизода от снощи.
Василена и Никифор май беше момчето от летището, може би имат някакъв шанс да са заедно.
Но гледам и сайта във фб на Василена и нейните дрешки, нещата не ми се струват много напреднали и вървежни, явно е в застой или в началото на бизнеса. Дома й още не е готов висят кабели и каза, че още е в ремонт, явно си търси жената някой да й помогне.
С певицата няма как да се случат нещата, защото тя търси известност и повече участия.
Таня е жена, която ми изгледа с много по-високи очаквания от мъжа, изисквания дори и финансови, като види къщичката на мъжа ще  се шокира, не че не може да се ремонтира както тя иска, но няма да я бъде според мен. Още повече и преживяната идентична драма в живота на двамата. Мъжа винаги ще е с мисъл, че ще изгуби и тази жена.

# 133
Пълен потрес е песента, само не разбрах как се връзва цялата тази пошлост като визия, излъчване и ‘творчество’ с образа на високоморалния Мерал Simple Smile) Той че преиграва малко и леко въздух под налягаме, но изобщо не ги виждам заедно.
А по-възрастната двойка ми е още по-неподходяща. Нямат нищо общо като излъчване-Таня изглежда по-фина, с претенции и не я вибдам да отиде в онази бърлога.

# 134
  • Terra incognita
Доста посредствен (меко казано) "творчески" напън. Пеенето ми напонмя на изпълнение от детската градина, там някъде е замрял и талантът на изпълнителката.
В потрес съм и аз, то вулгарност, то музикална инвалидност, то гнусен текст. Спрях клипа още на 30- тата секунда, защото в мен напират смесени чувства- хем ми е жал за момичето, хем ми иде да повърна.

Общи условия

Активация на акаунт