Женени от пръв поглед (II сезон) тема 1

• 45 869
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Еееееееее, наистина много се мотаят - имам чувството, че все едно още не сме започнали да гледаме сезона, а само рекламите за него! Sad

Таня много красива - каквото й да облече -стои много добре, но и роклите, които хареса бяха по-стилни!  Тези на Ивана обаче бяха много зле, натруфени и смешни, дори се губи фигурата й.

За сълзите и погледите при срещата - според мен са монтаж, с който целят да си мислим точно това!

# 586
  • Пловдив
Мен пък ме хвана яд за Мерал. Той направи такава физиономия: видиш ли, пак ме отхвърлиха. Ама мачмейкърите са за бой. От цялото предаване може би възрастните ще успеят да издържат 4 седмици без трусове.

# 587
Хм не знам на мен най-първия му поглед ми беше малко: "Ммм това ли е, ех друго очаквах, ама бива"

# 588
  • Terra incognita
Въобще не знам с кой акъл я натикаха Ивана в предаването. Тя въобще не е за там и й личи от километри. Или сватовниците хич не ги бива, или от Арата са решили малко да й пиарстват.
Чак ми е жал за Мерал. С тоя кичозен, кух крокодил.
Роклите бяха просто потрес.  Приличаше на раздърпан щраус. И как може да се яви с този вулгарен корсет, с тая цепка до пъпа?
Косрюмът на Мерал беше много стилен.

# 589
Много са свежи и настроени позитивно,но най-много ми стана жал за майла му,чак се разплаках.Горката жена тилкова мили думи каза,че чак сама не може да повярва,както всяка майка иска най-доброто за своето дете.Дано се получат нещата,както лаза небето е едно.....явно заради това повечето го подритват,а той едно самочувствие чак да ти се доповръща

# 590
Добре де,ми ако и тя не е християнка??? Няколко кръста по тялото си,майка не ми изглеждаше много бяла.

# 591
Ивана обича пийването ,Мерал също обръща чашките една след друга,поне Мералчо като иде на дискотека с нейно участие ще купонясва и има да щрака с пръсти 261uu.Абе поне по темперамент , пиячка и купони ще си паснат

# 592
Като ви чета, май нищо не съм изпуснала, заспах още на ергенското на Мерал Grinning

# 593
  • Варна
Аз пък не виждам Мерал да демонстрира високо самочувствие, харесва ми, забавен е и с готино чувство за хумор.

# 594
Толкова постен беше снощния епизод, че чак и темата замря, то няма какво да се коментира.
На Таня й стояха най-добре роклите, направо сложи по-младите "колежки" в малкия джоб. А й нейните рокли бяха наистина стилни, за разлика от кичозните на Ивана и "кралските" на Василена.
Ергенското на Мерал беше в хотел Вега, интересно защо, там ли ще са след сватбата, а може и да е там сватбата, ресторантът е известен за малки сватби.

# 595
И аз много разочарована. Нищо нямаше интересно в епизода.
Иванка не хареса жениха, ама то това днес ще го гледаме.
Таня какво и  е красивото? Жена на средна възраст, нищо особено според за мен.
Приятелките на Таня доста фалшиви, абе измъчена работа!
Мерал... Joy само неговата майка ми се видя искрена, другите играят роля.

Много бавно и тегаво върви, и само по 2 епизода на седмица...Кога е финала?

# 596
  • Някъде там
Толкова вълнуващ беше епизода снощи че заспах.😊
Започвам да се чудя каква точно е целта на предаването,да е нещо като "лека нощ деца" за възрастни ли?
Днес ще го изгледам дано не заспя посред бял ден.😊

# 597
С подбора на специалисти и на двойките изгубиха интереса на зрителя. Сега с това протакане на нещата губят допълнително аудитория и рейтинг. Но те явно не го осъзнават..

# 598
От вчерашния епизод на мен също много ми хареса майката на Мерал - много сладка женица. Жалко ако нещата се провалят при тях. И тя спомена нещо, че Мерал бил екскурзовод, или преди е бил такъв?

# 599
Майката на Мерал и на мен ми хареса. Майката на Ивана не. На циганка ми прилича. Ивана ми направи много грозно впечатление, като започна да мери рокли. Тази, която си избра беше най-добра от всички, които пробва. С другите си беше буквално гола - виждаха й се гърдите, гърба, краката. Ако беше се появила с някоя от тях и младоженеца, и цялата му рода щяха да припаднат от вида й. Като е гримирана е много хубава, но иначе си е едно съвсем обикновено, тунинговано младо момиче. Устата й е безумно напомпана, но поне не изглежда, като птицечовка /като Василена/. Има хубава усмивка. Аз мисля, че нарочно са направили монтажа за следващия епизод така, че да изглежда все едно не са се харесали. Мисля, че поне на пръв поглед са си били ОК и двамата. Ако се окажа права и Ивана е ромка не мисля, че ще й е проблем това, че Мерал е турчин

Общи условия

Активация на акаунт