Перилни препарати и омекотители – 57

• 56 858
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Щом е течен-не.

# 466
По принцип ползвам прах и за бяло и за цветно, но винаги имам и течен за цветно. Ползвам го за тъмни дрехи от рода на анцузи. Та съм пробвала и Ариел. Добър е, но аз не бих взела за 80 пранета.

# 467
В метро има промоция прах омо с коколинно 4кг, 2 за цената на едно, 20лв. Дали е добър праха?

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 14:27 от sparkling eyes

# 468
Това Омо,не е ли за бяло?Бая време ще изкара...

# 469
Значи 2 пакета по 40 пранета за 20 лв ли? Ако е така....цената е добра - 20 пранета идват на 5.00 лв.

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 15:47 от teta75

# 470
Много е изгодно,но погледни датата на производство. Това количество е голямо. Зависи и колко често имаш  бяло пране.

# 471
До края на другата година е годно. Взех вече.
Да, Тет, 2 пакета по 40пранета за 20лв

# 472
Единият пакет е за 40пранета.

# 473
Аз такива големи разфасовки не вземам, защото ще ми писне да пера с едно и също. Вкъщи съм подредила всички хвалени от темата, / всички, всички- 7 броя Joy/ и си  пера според настроението ми. Иначе промоцията си я бива.

# 474
Скрит текст:

Този коментирахте ли го...лимитка е. За цветно ?

На мен не ми харесва, че почти изобщо не мирише, а и като се усети аромат е твърде сладникав за моя вкус.
Иначе добре изпира, не съм имала проблем.
За цветно е, да.

Мдаааа..права излезе. Сладникаво -шербетен-лепкав аромат оставя. Добре поне че е лек. Еми...ще го изразходя някак - пени се, не пени се..ще го ядем...как беше вица...

За Омото...ако се раздели с някой, си е оферта. 40 пранета ще се изразходят до година...
Не бях виждала такъв с аромат на Коколино...

# 475
  • Русе
Как съм изпуснала предложението? Rage Оня ден си купих друг прах за бяло, че нямах хич.
Този ОМО май е отскоро на пазара. Загледах преди няколко дни една жена си го вземаше, ако не се лъжа от Кауфланд. Една колежка вчера ми каза, че си е купила ОМО с мечето. Доволна е от изпирането, но не и миришели дрехите след изсъхване.
Ако другия петък още го има, може и да си купя. Вкъщи прахът за бяло се харчи. Всяка седмица задължително имам 2 перални.

# 476
Вчера купих една кутия Персил за цветно от магазин за паралелен внос. Немски. Много му се зарадвах, защото 44 пранета отдавна нямаше, а аз нямам място за огромни кутии. Сега обаче нещо не усещам никакъв аромат и започвам да си мисля дали не е изваден позабравен отнякъде. Въпросът ми е как да разбера кога е произведен или до коя дата е срокът му. Търсих назад в темите, но намирам само за цифровите кодове на P&G.

# 477
360 ли пише на опаковката?

# 478
3г е трайността за прахове на Хенкел.
Снимай го да го видим...

# 479

За съжаление не мога да кача снимка в момента.
https://www.persil.de/de/startseite/produkte/produktform/pulver/ … r-pulver.cky.html
Копирам линк към продуктите на персил, но на кутията която купих пише Kalk-Aktiv  Leuchtkraft Formel NEU Langer Anhaltende Frische. Не знам дали тази нова формула да дълготрайна свежест не е от преди n-години. Или не дай Боже да е ментак.

Редактирам се, защото сега виждам какво ме пита Брадли.

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 12:39 от Herz

Общи условия

Активация на акаунт