Перилни препарати и омекотители – 57

• 57 469
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • гр.Добрич
Здравейте, група!

Имам въпросче. С какъв препарат мога да измириша дрехи напоени с цигарен дим? Прах ги с Ариел и омекотител слагах, но продължават да миришат. Трябва да ги хвърля в кофата.

# 316
Ако са памучни, ги пусни на 60градуса и програма над 2ч и половина. С прах за БЯЛО.

# 317
Нямаше ли спрейове за дрехи?Виждала съм в дм...

# 318
ХМ, странно... Точно момичето попитах, каза ми, че само за течен продават...

# 319
ХМ, странно... Точно момичето попитах, каза ми, че само за течен продават...

Погледна ли ги?

# 320
Момичето сигурно пере само с течен и не знае, как се отмерва прах.

# 321
За течен са - формата им е полукръгла и с тях ще е трудно да гребеш прах. Същите, които хората ги слагат по бутилките без пари, тези ги продават за 50 стотинки.

# 322
 Купуваш си една кутия Ариел и готово Simple Smile вътре има чашка с мл

# 323
Добър вечер на всички. Аз, съм пушач и пуша много. Но след прането дрехите ми никога не миришат на цигарен дим, независимо с какъв прах ги пера, не знам при теб защо се получава така. Предполагам момичета ще ти помогнат, тук няма дама която да не знае каквото и да е за пране и перилни препарати. Аз , винаги когато се колебая нещо, се обръщам към тази тема

# 324
Може ли да ми кажете коя от двете е за цветно, ако изобщо някоя е за такова ... Grinning
От голямите кутии видях с надпис color, а от малките няма, затова съм си мислела, че е универсална ....

# 325
За бяло са.

# 326
Благодаря!
Е, значи съм си прала цветното пране с прах за бяло, нищо Grinning

# 327
  • Варна
От кой град е момичето, което търси чашка? Ако е от Варна - имам няколко излишни. Но както са писали - така или иначе и прах и течен се мери в милилитри. Аз ползвам понякога и зелените от течен Ариел.
Днес за първи път си купих прах за бяло на Денкмит (ДМ). Отидох да търся Персил, който също беше на промоция, но се изкуших. (заради вас Wink ) Макар, че се бях зарекла да си карам на Персил - течни, капсули, прах. Най-ми допадат техните аромати и си перат чудесно.

# 328
Здравейте, група!

Имам въпросче. С какъв препарат мога да измириша дрехи напоени с цигарен дим? Прах ги с Ариел и омекотител слагах, но продължават да миришат. Трябва да ги хвърля в кофата.
Чудно. Имам пердета на остъклена тераса, която е и пушалня на сериозен пушач. Пера ги на 40 град. и не миришат после. Но обикновено пера с предпране,а и са сравнително тънки. Пера с каквото имам в момента, като репертоарът ми е Ароел, Персил, ОМО.

# 329
Скрит текст:
Може ли да ми кажете коя от двете е за цветно, ако изобщо някоя е за такова ... Grinning
От голямите кутии видях с надпис color, а от малките няма, затова съм си мислела, че е универсална ....

Не са за бяло. В долния десен ъгъл на горната кутия се вижда част от дъга. Горната кутия е за цветно.

Общи условия

Активация на акаунт