Перилни препарати и омекотители – 57

• 57 466
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • гр.Добрич
Чудно. Имам пердета на остъклена тераса, която е и пушалня на сериозен пушач. Пера ги на 40 град. и не миришат после. Но обикновено пера с предпране,а и са сравнително тънки. Пера с каквото имам в момента, като репертоарът ми е Ароел, Персил, ОМО.

И аз  съм много изненадана. Давам апартамент под наем и последният наемател е пушил вътре. Всичко се е просмукало на цигари. Пак ще ги пера, защото другата седмица имам нови клиенти и няма как да ги сложа в това бельо.

# 331
Задната е за цветно.

Отпред двете са за бяло - в ляво с аромат на Ленор, в дясно с аромат на планинска свежест.

# 332
Плюс това левият, с Ленор, е за ръчно пране.

# 333
Само по дъгата ли познахте за какво пране е? Аз надпис не виждам. Само по някаква дъга не мога да кажа за какво е.

# 334
Официалният внос на Ариел за цветно нали е точно с тази картинка - с цветните ленти тип дъга. Друг няма. Преди беше с мадама с червена рокля...но го промениха....изображението имам предвид.

# 335
Това достатъчно доказателство ли е, че кутията с дъгата е за цветно?
Скрит текст:

# 336
Вече да, достатъчно е Simple Smile.

Не харесвам и не ползвам Ариел. Не им знам картинките. Не прочета ли колор...

# 337
На Гес и една гранулка да й покажеш, ще го отгатне, сигурна съм.......Simple Smile ...даже и със затворени очи подозирам, че ще отгатне за кой прах става дума...по аромата...

# 338
След спирането на течната Тема колор,на която бях върла фенка, търся гел за цветно пране.
Ползвах оранжевия Медикс, добре ухае, но ми се струва, че не пази цветовете, Персил в началото беше добре, после се явиха едни лилави, зелени, сини с ензими - не бях въобще доволна.
Иначе си имам немски Ариел подс и кутия за 130 пранета , но предпочитам тъмното пране да е с гел. Капсулите стават само за пълна пералня, а аз често пера малко дрехи и няма изплакване, гранулите съм ги нарочила за бяло и пране със светли цветове.
Чудя се за гел Савекс Платинум, навремето не бях доволна от гранулите им.

# 339
Аз дъга на показаните две не виждам.
Едната кутия е класически за бяло, другата е с аромар на Ленор.

# 340
Отзад бе, Пели...на втори план. Втори ред...изотзадзе....там е цветното.

# 341
Благодаря Ви!
Аз не мога да стигна до там обаче, за да си взема за цветно Grinning
Нищо, имам Савекса за сега, после ще си купувам голяма кутия Ариел ( която се намира на най - долен рафт )

# 342
Понеже излезе ИЛС на Савекс платинум, да кажа, че добре са се справили – чудесен прах от средния клас, нещо като късния Тайд преди да го затрият или подобрена Тема. Харесвам го и на дела, и на документи.

Мисля, че съм го писал и преди: не разчитайте на ИЛБ да ви даде някаква представа за състава. Там спокойно могат, както да бъдат включени несъществуващи съставки, така и да бъдат пропуснати такива. Това не се прави непременно умишлено, просто регулаторната работа стана много и все по-сложна. Освен това, концентрациите са представени в интервали.

Предполагам, че Фикосота са се постарали, особено след като ликвидираха Тема.

# 343
Първа ли ще съм? Аз намерих един Бонукс с Магнолия, заради хубавия аромат го взех, и за мое учудване изпира добре дори на 40 градуса.

може ли да ми го покажете

# 344
  • Пеликания
Здравейте,
случайно да знаете защо омекотителя COCCOLINO го няма вече в Кауфланд, има само от малките Intense, които не ми харесват. Смениха му опаковката и вече от няколко месеца го няма. Има някой друг малък магазин с новата опаковка, където все още се намира, но сякаш аромата вече не е същия.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт