Перилни препарати и омекотители – 57

• 57 421
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Днес не се перяло,аз от Стани богат разбрах че Разпятието е било на 3 Април.Ми ако бях туркиня,или католичка,ахахахахах.
Пуснах две перални.
Още се чудя Ариел за цветно /прах/ харесва ли ми,не ми ли...?!!

# 421
На такъв голям християнски празник, християните не перат, не работят. Може би, защото навремето прането е било на ръка.

# 422
  • Русе
Ми, аз днес изпрах на ръка кърпата, с която бърша прах. Че и пералня пусках и простирах. Въобще не ми беше на ума, че е Велики четвъртък.
То утре и не се яде, ама...

# 423
Това с непрането не е ли само за хора, които постят.
И аз пусках днес пералня , утре съм планирала две.

Не зная дали сте разбрали, че при Баухаус / редактирам се, защото сгреших/. След Орландовци са направили един огромен магазин за италиански стоки, пълно е с всякакви перилни.
Хората си купуваха, явно е и изгодно. Аз при мамбата намазах, защото не съм запомнила тук в темата , кои са хвалените. Но непременно пак ще посетя , вече подготвена с информация оттук. Яд ме е, че не снимах .
Такъв имало и по пътя към Пазарджик ми казаха.

Последна редакция: пт, 26 апр 2019, 07:21 от tays

# 424
  • Gorni Bogrov
Това с непрането не е ли само за хора, които постят.
И аз пусках днес пералня , утре съм планирала две.

Не зная дали сте разбрали, че при Баумакс след Орландовци са направили един огромен магазин за италиански стоки, пълно е с всякакви перилни.
Хората си купуваха, явно е и изгодно. Аз при мамбата намазах, защото не съм запомнила тук в темата , кои са хвалените. Но непременно пак ще посетя , вече подготвена с информация оттук. Яд ме е, че не снимах .
Баумакс е на В. Вазов, може ли малко подробности за точният адрес?

# 425
  • София
Не е Баумакс, а Баухаус има и на 202ра, сега История Славянобългарска. Той е при Орландовци. Сиреч, до Централни гробища.

# 426
Точно, грешката е моя. Баухаус, ще поправя горния пост.
Скрит текст:
Аз все ги бъркам, всъщност, ходих дотам,, за да търся едни ратанови табуретки, които съм видяла в сайта на Хоуммакс Joy
Та ги търсихме с един консултант, докато не реших да му ги покажа от телефона и установих мунщината ми.
Там има и Технополис,  аз ходя дотам с метрото и от Лъвов мост- автобус 309.
Скрит текст:
Но другия път отваме с колата, за да се заредя. Имаше кафе Илли много видове, Лаваци, песто, а талиателите, които са в Билла по 6,70 , там бяха 3 лева - и на промоция даже.

# 427
Аз вече 2 седмици пера с комбинираните капсули на Персил-прах и гел за бяло и цветно и мога да кажа,че съм много доволна,но вие нали казахте,че били спрени в БГ... Rolling Eyes

Момичета,не е по темата,но бихте ли ми казали в кой от магазините за вносни перилни препарати в София могат да се намерят и изгодни Памперси (за една млада майка питам,че аз не живея в БГ Sweat Smile) !

# 428
  • В къЩи.
Взех си капсули за цветно Персил от ТМаркет-24бр за 10,90 лв,също и от капсулите Формил,пак за цветно.

Относно дискусията за прането по време на празниците- днес е деня ,в който не се пере и работи. В четвъртък и утре-може,точно по тази причина яйцата се боядисват само в четвъртък и събота.

# 429
  • have faith and be patient ..
Това защото преди са перяли на ръка.. Сега едва ли натискането на 2-3 копчета се смята за работа.. И аз днес съм се разпрала.. Върти се трета, ще пътуваме извън града и като се върнем ще имам още 100 да пускам, весели празници момичета!

# 430
Това защото преди са перяли на ръка.. Сега едва ли натискането на 2-3 копчета се смята за работа.. И аз днес съм се разпрала.. Върти се трета, ще пътуваме извън града и като се върнем ще имам още 100 да пускам, весели празници момичета!

И аз съм на същото мнение. Все пак пералнята пере, не аз ☺😁

# 431
  • София
Това ли е най-доброто за основна дезинфекция на маратонки и стелки?
В пералня ли трябва да се изперат?
Скрит текст:
Модерните фини тъкани често могат да се перат само до 40°C. Обикновен цикъл на пране с Impresan прави прането хигиенично чисто. Подходящ е за всички текстилни изделия, включително за тъкани с деликатни цветове и за най-фини тъкани. Придава на прането свеж аромат. За дезинфекция на пране срещу бактерии, гъбички и специални вируси. Отстранява 99,99 % от специалните бактерии, гъбички и вируси. Отстранява лошите миризми и е подходящ и за бебешко пране. Прави и пералната машина хигиенично чиста. Редовната употреба на препарата се препоръчва за: Текстили, имащи директен контакт с кожата: бельо, чорапи, пижами, ризи, блузи, пуловери. Дрехи за бебета и деца. Дрехи, които често са мокри или поемат пот: спортни облекла, кърпи за ръце, кърпи за баня, халати, бански костюми, постелки за баня. Дрехи при пътуване. Дерматологично потвърден: IMPRESAN не оказва отрицателно въздействие върху поносимостта на кожата на обработваните текстили. Препарата Impresan е сертифициран по Харта на ЕС за инициатива за дълготрайно пране и чистене (A.I.S.E). Употреба: За машинно пране: 2,5 капачки (82,5 мл) се поставят в камерата на пералнята предназначена за омекотител. Омекотител може да се добави допълнително. За ръчно пране: 1 ¼ до 1 ½ капачки (40-50 мл.) от опаковката се разтварят в 5 л. вода. Дрехите се оставят да престоят в разтвора около 30 мин. интервал от време, който трябва да се спазва между отделните приложения на биоцидния препарат: при всяко пране.
Скрит текст:

# 432
виждам се в чудо когато тябва да пера блузи, които са бяло и черно - на ивици - хем да запазя бялото, хем черното да не избелее.. какъв препарат ползвате в този случай

# 433
  • София
виждам се в чудо когато тябва да пера блузи, които са бяло и черно - на ивици - хем да запазя бялото, хем черното да не избелее.. какъв препарат ползвате в този случай
За цветно, който е против пренос на цветовете.

# 434
Не всички прахове за цветно я имат тази съставка.

Общи условия

Активация на акаунт