НОЕМВРИйското хлапе иска да ходи на планина и на море

• 12 314
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
  • София
би ли те затруднило да направиш една снимка,/моля те
и аз искам да си купувам...

# 226
много поздрави и целувки имате от канеста Simple Smile трудна работа е с интернета по морето, та затова ги праща по телефона Simple Smile тя е добре. И малката е добре. Яде вече с удоволствие с лъжицата, харесва пилешко, не се спира, бърбори срички.

аааа, качили са хемоглобина със сок от череши. Аз това не го знаех.

клара, винаги се кефя като видя хлапе да спи така Simple Smile

# 227
Ей да ви се похваля-научихме Рая с помощта на баба й да издава звуци като на индианец. Joy JoyАз й слагам ръка на устата и тя почва сама да пее Joy...само едно  перо ни рябва и сме готови.
Клара и неше бебе спи така милото. Оставям я в леглото и след минути е на другата посока и с ръка или крак през решетките. Много са сладки!

# 228
исайкова - мажа се вечер след баня с крем против целулит леокрема - бедра + дупе + корем. ама много търкам. сутрин преди степера плескам ейвън за стягане на корем и бедра. сменям ги сегиз-тогиз с бионшен (пртив целулит) и дав (за стягане). с бедрата успех много нямам, но с корема и хнаша работата добре върви.
клара
- супер готина е нур. сладурка  Hug

# 229
  • София
браво важни са резултатите:)
И Все пак Кърмиш ли?Да знам дали пречи и на мен да почна?

# 230
здравейте и от мен

отдавна не съм сядала пред монитора за да попиша нещо, но сега се наканих най-накрая.

Гого седи сам на дупето си и в количката седи самичък!
Зъбчета нямаме и скоро педиатърката каза, че няма да имаме!
Бяхме болни миналата седмица - вирус. Зачервено гърло и висока температура ! Вече е добре нядявам се само да не повтори.

От 16 отиваме на почивка в Рибарица.

Това е засега! Лека и непробуна вечер на бебоците!

# 231
исайкова, снимах ги, но нещо от светлината цветовете изглеждат много различно. ще пробвам и утре през деня и ще ги пусна.
аз чак днес разбрах какво е ставало по морето. тити, при вас как беше? гледах снимки от синеморец и се ужасих. мислех си, че само тук е било страшно.

# 232
ами в неделя към 2 през нощта почна да вали проливно и не спря до неделя късния следобед. тогава почна да духа - ама здраво духане, особено тук на 15тия етаж  Mr. Green допреди 2 часа. Сега май всичко е наред.
разбира се, нямахме интернет цяла неделя Simple Smile

# 233
ние имахме нет, но такава буря отдавна не беше се развилнявала тука, но всяка година си ги имаме.
Тити свиквай! Ти записа ли малкия на кухня?

# 234
ъм не, отказах се. Продължавам да готвя Simple Smile
свиквам аз....мразя вятър.

# 235
  • Sofia
Добър вечер мами,

Най после рахат у нас.Децата спят .Мъжо отиде на бач.Simple Smile)
Чета,че правите упраженения вече.Ами да ви успокоя.Нормално година след раждането се възстановява организма.Ханша се събира изцяло до 3 години.Ако кърмитеПовечко време килцата се нормализират по късно.Но то си е индивидуално.Аз се опитвам да карам велото,но само се опитвам;-)))Яденето ми е все толкова,колкото и преди,тоест нормално или не много,но килата не мърдат.Коремните мускули са доста стегнати,но има една торбичка за прибиране.Затова диета с упражнения и контролирано:-))А аз и кърмя още,верно не преди всяко ядене,но поне 3-4 пъти на ден го кърмя:-)
Йоско вече не иска да си седи в кошарата,иска да стои,но са му слаби още крачетата.Трябва сам да се изправи.
Най голям кеф му доставя да обезкосмява кака си.А тя стоически търпи:-)))
Кухня мисля евентуално от 10-тия месец.Ако не му готвя аз:-)
Това от нас за сега.
лека нощ
Майце плескай се,ако искаш ще ти кажа още чалъми за борба с целулита.Знам ги всичките.Но спреш ли плюква се отново,дори и повече:-))
тити,за повишаване на хемоглобин от череши за пръв път чувам.Знам,че от червено цвекло се качва,даже на Марина след 8-мия месец съм и давала сок от червено цвекло 1-2 пъти седмично.Разбира се разреден с вода.

# 236
ду
исайкова - да, кърмя. 2 пъти, в които не замествам хранене. до 2 месеца и тях мисля да махна. всъщност до събота бяха 3, но от всаяко първо число мисля да махам постепенно - първо през 2-3 дни, после през ден и тъй...
еспри - аз всъщност нямам целулут, ама така - за свиване на клетките и махане на излишната вода. файда има. вероятно ако имах целулит ефектът щеше да е по-голям  Mr. Green
поля изчезна нещо.

# 237
и аз изчезвам, но за малко. Отиваме до Сливен да видим изложбата на Леонардо.

# 238
за какво иде реч newsm78 каква изложба?
е хубаво да си изкарате.

# 239
Добро утро!!!
Еспри, нали не го излагаш Йоско директно на слънцето? Още повече без крем? Ако да - по-добре наистина недей, щото до третата годинка кожата им не произвежда меланин, плюс това е десет пъти по-тънка и нежна от нашата. Не само изгарянето, но и лекото зачервяване се води увреждане на кожата, като това е един от факторите, подпомагащ разболяването от рак на кожата по-късно. Дори на сянка децата трябва да са намазани със слънцезащитен крем и с шапка. Много се извинявам, ако звуча като някоя многознайка, дето все иска да дава съвети, но нали са ни най-драгото Embarassed
МАйче, бръво на тебе за волята и за успехите. Между другото степера е много ефективен за корем! Коремът по принцип не може да бъде стегнат, ако се правят само упражнения за него, защото мускулната група е много малко. Много по-ефективно е да се тренира някоя от големите мускулни групи като напр. краката и това неминуемо стяга корема.

Общи условия

Активация на акаунт