За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 75

• 32 640
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Нормално е, иска близост. Вместо да се отучва от нещо нормално, един слинг тъкан или май тай и проблемът е разрешен.

# 631
Нормално е, иска близост. Вместо да се отучва от нещо нормално, един слинг тъкан или май тай и проблемът е разрешен.
И слинг слагам, когато вече ме заболят ръцете много, ама гърба започна да ме боли от слинга доста

# 632
Ооо.. носи я.. и моя бебок беше така само в мен, приспивахме се на ръце, в мен спеше, оставя ли го и се будеше.. вече е на 7 месеца почти и сам си поиска  в кошарата, даже не иска да го приспивам на ръце, а спеше и на спалнята при мен, но човека си реши, че иска сам и ми беше толкова криво, че не иска да е в мен... Frowning1 Grinning

# 633
Така бях с баткото, че и поо-зле 😁, докато проходи, малко въздух почнах да имам, когато го сложих в паяка.
По цял ден на ръце, обикаляйки хола и докато реша само леко да поседна и ревеше. Количката му беше като нова.
Сега с бебо се надявам да е по-добре, но от 2 дни, почнах да губя надежда 😁, май се очертава същата история.
Дано при вас по-леко и бързо отмине.
Да допълня, комшийката звънеше да ми каже, че много реве, кво става😄

# 634
Моят го отучих като го заигравах.Свалям го на земята,сядам до него и с някоя играчка.В началото не искаше да седи повече от някоя минута,но след време свикна.Ако е малка активна гимнастика,ако е по-голяма и седи някоя по интересна играчка.При баща му не минаваше номера,вечер като се прибираше веднага ревваше да го вземе и разнася и така до 6 месец.След това всичко друго му беше интересно,но не и да го носим.Ще го израстне,търпение и и показвайте различни неща,все нещо ще и грабне интереса.Пробвайте и да седи във вас и да разглеждате книжки или някоя играчка и постепенно да я оставяте сама да се занимава с нещо.

# 635
Моята е на 7 месеца и е още така. Честито! 😹
Това е несериозно.
Отучват се, разбира се, като почнат да се интересуват от различни неща освен от мама.Малко е бебенце на 3 месеца още и има нужда от близост

# 636
Дано се отучи след време да, тя освен че иска все на ръце и иска да я държа само аз, когато я вземе баща и реве, само в мене иска, но явно си е период да

# 637
Ако боли кръста от слинга, не го слагате правилно. Погледайте видеа в youtube или направо в някоя слингбиблиотека да ви помогнат и покажат. Аз никога не съм носила на ръце, но носих и все още нося в май тай и в раница, не ме е болял кръста, като изключим първия месец, защото родих със секцио, а я нося от новородено и тогава ми беше леко некомфортно.

# 638
  • Плевен
И слинг слагам, когато вече ме заболят ръцете много, ама гърба започна да ме боли от слинга доста
Какъв е слинга, защото ако е вързан както трябва няма да ти тежи и да те боли. Аз нося с часове от както се родил и не ми тежи. Също ако слинга е еластичен може бебето да натежава вече и да провисва, и от там да идва дискомфорта

# 639
Какъв е слинга, защото ако е вързан както трябва няма да ти тежи и да те боли. Аз нося с часове от както се родил и не ми тежи. Също ако слинга е еластичен може бебето да натежава вече и да провисва, и от там да идва дискомфорта
Cybex е слинга, да провисва преди седеше доста нагоре, а сега като я сложа виси ниско долу, 6 кг е почти вече

# 640
Щом увисва, значи е еластичен. И е време за друга носилка.
А колко см е бебето и може ли да си държи главата изправена?
Наемете си един май тай, а ако има сантиметрите и си държи главичката- регулируема раница и ще видите ще ви е мнооого по-удобно.

# 641
Щом увисва, значи е еластичен. И е време за друга носилка.
А колко см е бебето и може ли да си държи главата изправена?
Наемете си един май тай, а ако има сантиметрите и си държи главичката- регулируема раница и ще видите ще ви е мнооого по-удобно.
56 см е, държи си я отдавна напълно изправена главичката

# 642
Мисля, че повечето раници са за 60 см. Та аз на баше място си взимам под наем един май тай и ако ми хареса, си купувам един втора ръка, защото скоро ще сте направо за раничка.

# 643
ОО, като проходят няма стигане вече. Аз тъкмо бях вече на ръба на нервите си, че трябва да го разнасям от стая в стая и той почна да се опитва да ходи. А като проходи се родих! Но моя не  е бил постоянно в мен. Не е гушлив той.

# 644
  • Плевен
И аз съм на мнение, че трябва да си наемеш май тай. Направо ще се родиш. Кажи от кой град си, за ти кажа дали има библиотека за по удобно.

Общи условия

Активация на акаунт